onsdag 1 juni 2011

Studenten

Vi fortsätter leva i vår röra. Nu är faktiskt köket fritt och luftvärmepumpen såld via blocket, den låg tidigare på vårt köksbord.
Snickarna jobbar på. Här har vi Kenta med skruvar till tänderna;

Pigge och Patrik var här och fixade elen tillsammans med min pappa idag;

Det ska bli så skönt när allt blir klart…

Under tiden ”gubbarna” har jobbat med utbyggnaden så har jag haft sjukgymnasten här med en madrass som jag ska prova, sjuksköterskan från SAH har lagt om picclinen och tagit prover, kuratorsamtal samt sotaren här. Med andra ord ganska fullt upp. (jag bakade även en banankaka till jobbarna på morgonen men det är mer som terapi………och för att få slicka skålen.)

Igår var vi på studentmottagning för Julia på Koloni i Saltsjö Duvnäs. Trevligt och OTROLIGT god mat.

Joel ville självklart sitta med sin favorit Alva.

Joel fick tag på min mobil och fotade hej vilt men här är två bilder jag vill dela med mig av. Den på Åsa har han lyckats bra med medans Isac kanske är NÅGOT nära.


Vi avslutar detta inlägg med att bekänna lite krämpor. Jag har haft ilningar i knäna det senaste dygnet och även lite molande värk i fotlederna. Detta har pågått lite då och då och kommit och gått sedan jag låg på sjukhus. Idag har läkaren på SAH bestämt att jag dubblar min nervmedicin så vi får hoppas att det blir en positiv effekt av det. Kanske att lite sömn kan göra susen också?

En vän är någon du kan dela glädje, oro, framtid och minnen med.

8 kommentarer:

Eva T sa...

Kram. Styrka och ork önskar jag dig.

Anonym sa...

Beundrar din styrka, din fantastiska medkänla och omtanke om andra människor och alla dina kloka ord. Hoppas verkligen att du orkar kämpa på länge än och att förändringen av medicineringen hjälper.
Kram Eva F i Gustavsberg

Anonym sa...

Instämmer helt med de 2 tidigare kommentarerna...Kram Ulla (U:s mamma)

Lena C sa...

Ja du är verkligen beundransvärd! Hoppas du blir bättre i krämporna och kan njuta av en helg som verkar bli fin!
Kram kram Lena

Jessica sa...

Elisabeth, en god vän är också svaret på dina önskningar (Gibran). Önskar dig en varm skön sommar, massa god saft, härliga bad och glass i stora lass! Mvh Jessica Ridde

Sister Moonshine sa...

Jag vill instämma i de andra kommentarerna. Du verkar så positiv mitt i allt jobbigt.
Du gör det bra!

Kram
'
/Åsa

Anonym sa...

Här kommer en varm hälsning från en galet vackert Roslagen. Jag lever fortfarande på vårt telefonsamtal. Du är BÄST!
Stor kram
/Gitt

Anonym sa...

Hoppas ni snart får "tillbaka" ert hus i ny och bättre skepnad. Det verkar hur jobbigt som helst att leva i ett byggkaos. Men vad fint det kommer och bli och vad bra för Joel. Hoppas i alla fall att du har en skön helg och att du får må bra. Tänker mycket på dig. Kram från Maria E