måndag 27 juni 2011

På sjön

Vi hade inga direkta planer idag Jörgens första semesterdag. Vi pratade om Skansen men det ville inte de stora killarna och sedan började vi spåna om vi skulle ta oss till Ikea och köpa inredning till våra garderober... DÅ ringde Maria och Robin och frågade om vi skulle med på sjön!
Alla planer på Elfa system, matttor och hyllor vart som bortblåsta.
Självklart ville vi med på sjön. Syns vid båten om en timme.
Sagt och gjort. Vi packade ihop oss snabbt och åkte via affären och köpte med oss färdiga lunchsallader.
HELA familjen följde med men Adam och Wille drog i väg på vattenskotern med lite andra jämnåriga killar så dem såg vi bara lite av och till.Även Joel fick åka vattenskoter med Jörgen. Vi trodde han skulle tycka det var läskigt men han jublade av lycka och gillade när vattnet sprutade omkring honom.

Nu ikväll har jag och Maria varit ute och gått 1,5 timme på cirka 6-7 kilometer. Efter båtfärden domnade jag lite i högerfoten men under promenad så försvann det och jag kände mig jättestark. Det var ju också en underbar sommarkväll så det kändes som man kunde gå på som ett duracellbatteri. Ikväll kändes det bra. Vi får se hur det känns i morgon? Jag har ju inte varit ute och gått någon längre sträcka sedan jag var på rehab i Mösseberg.

Måste avsluta med att avslöja att vi vunnit på postkodlotteriet... nu kunde man ju hoppas på att det var pengar då det är bristvara och vårt bygge för bostadsanpassningen har dragit över budget. Men som sagt inga pengar utan cyklar. Och då menar jag att vi vunnit cyklar i plural. Vi har två lotter var och både jag och Jörgen har vunnit vilket innebär att vi vunnit 4 stycken!!! till ett värde av 7900,- styck!
De lottade ut 6000 cyklar och vi har vunnit 4 stycken av dem. Helt galet! Och jag som precis sålt iväg min cykel för en månad sedan då jag inte kan cykla längre på grund av mina tumörer i bäckenet. Nästan skrattretande.
Cyklarna är 7 växlade unisecyklar med Shimano Nexus nav, färdigmonterade med lås och till och med cykelpump!
Kanske någon som är behov av att köpa en ny fin cykel?

I morgon ska Joel in på Botoxoperation över dagen, jag ska hämta bilen som förhoppningsvis är färdigservad, köpa lite mer kakel (saknades typ 4 plattor i badrumsgolvet), Isac har en kompis som sover över i natt samt att hemsjukvården kommer i morgon förmiddag och lägger om min piccline.

Håll tummarna för att mina ben inte känns som sockerdricka i morgon!
God natt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har du lyckats sälja cyklarna? Jag är jätte intresserad! Kontakta Tina på 0735032848.
Mvh.Tina

Anonym sa...

Hej igen! Jag får skämmas! Jag skumläste ditt inlägg först, skickade kommentaren ovan, när jag sedan läste ordentligt insåg jag att cykeln är värd 7900! Synd att du inte kan glassa runt på den fina. Men... Jag var helt enkelt för snabb. Jag är ute efter en bra men billig cykel... Jag ville så gärna hinna först så jag skickade kommentaren innan jag LÄST ordentligt. Ha en trevlig sommar. Kram Tina

Berit sa...

Dag på sjön måste ju som sagt vara prio ett! Ni tycks ha haft det ljuvligt! :)
Imponerad av långpromenaden. Håller tummarna för att sockerdrickan håller sig borta!
Blocket brukar ju vara lösningen. Tänker på cyklarna. Grattis till dem förresten!

Sister Moonshine sa...

Grattis till cykelvinsterna och till vad som verkar ha varit en underbar dag på vattnet.

Kram

/Åsa

Anonym sa...

Hej kompis! har fatt lana en i pad o passar pa att skicka en halsning fran vietnam. Laste att du varit pa sjukhus igen, trakigt, men laste ocksa om din langa promenad, kul! Kramar till er alla fran LUndgrens

Lena C sa...

Oh va härliga bilder från båtturen! Hoppas cyklarna hittar ägare och att ni får lite kosing istället!
Kram Lena