tisdag 21 juni 2011

Magnetröntgen på Karolinska i Solna

Jag har sovit sisådär p g a all kortison.Fick dock stesolid innan sängdags men sedan kommer de in och tittar till mi kl 2 och 6. Klockan 7 kommer morgonpersonalen och sedan är det medicindags och frukost på sången vilket känns trevligt. Vid 9 kvarstod min läkartid och jag fick svar på minDT jag gjorde förra veckan vilken var positiv på så sätt att det inte var några nytillkomna metastaser men tyvärr hade minatidigare monster växt ytterligare en centimeter i levern, nu 55mm.
EFter läkarbesöket gick jag till entren och tog taxi till KS (Karolinska). Magnetröntgen 10:40 vilken tar sin tid men nu är jag återpå sös och hoppas på sparad lunch.
Svar kommer under dagen och sedan får vi se vad som händer.
Min läkare i morse måste också tänka igenom om jag ska få fortsätta med Caelyx cellgiftet då man inte vet om det fungerar. De hade ju hoppats på att monstren skulle stått still åtmindstonde vilket de inte gjort.
hmmm
Tack alla för era sms och kommentarer på bloggen. Tyvärr har jag inte så mycket svar på frågorna jag får. Kanske i morgon.

15 kommentarer:

Pysslan sa...

Massor med styrkekramar. Fy vad tungt att du får läggas in igen. Hoppas du får något gift som hjälper om dom byter från caelyxen.

Stina sa...

Tänker på dig!!!
Kramar

Anonym sa...

Tänker på dig och skickar massor av styrkekramar åt dig och utrotningstankar åt monstrena!!
Kramar Annika, grannen

Anonym sa...

Tänker på dig bästa Elisabeth. Hoppas att de hade din goda choklad. Bamsrkramar från Fia

Anonym sa...

Är med Dig i tankarna....Ulla (U:s mamma) U fyller !!! 38 år idag

Anonym sa...

Jag håller alla tummar jag kan för att det ska bli lite stabilare så att du kan ha en bra sommar. Du har via din blogg gett mej mycket energi och inspiration så jag skulle vilja ge något tillbaka. Så jag skickar också utrotningstankar åt monstrena och hoppas verkligen de lugnar ner sej och helst går i idé för gott.
Mvh Kristina i Karlstad

Anonym sa...

Önskar dig snabb förbättring så att du kan njuta av sommaren. Du imponerar med din styrka och inställning.
Kramar Marie

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
har följt din blogg en tid.Har själv slutat min behandling för bröstcncer ganska nyligen.Är alltså just nu friskförklarad,men det vet vi ju kan ändras ganska snart.Jobbar till vardags med cancerpatienter i palliativ vård,det ger så mycket.Vill bara ge dig en bamsekram.Britt-marie

Anonym sa...

Hoppas du inte har ont i alla fall och att läkaren kom med något bra förslag på ny effektiv dunderbehandling om du ska byta. Tänker på dig! Kram Annika

Lisbeth sa...

Varje gång jag går in på bloggen hoppas jag på nya goda besked och jag hoppas så att du snart blir bättre! Hållar tummarna och tänker på dig mycket! Kram, Lisbeth

Jag är Elisabeth sa...

Till Ulricas mamma,
Skänker en tanke till Ulrica idag 38 år. Detta stärker mig utteligare att jag definitivt ska fira min 38 års dag den 19 november i höst på jorden med min familj. Det bestämmer jag NU.
Kramen

Anonym sa...

Har aldrig träffat dig men du verkar vara en fantasktisk person som orkar med allt. Fortsätt kämpa! Tänker på dig!
Kram Åsa

Jenny Södergren sa...

Tänker på dig! Kramar

"Hopp och kärlek" sa...

Allt hopp till att du får fira många födelsedagar!!

Anonym sa...

Tänker på dig och skickar massa styrkekramar!
Kramar Ulrika