lördag 4 juni 2011

Sommaren är här!?

Sommaren har kommit till Stockholm, och detta med buller och bång. 26 grader och klarblåhimmel. Inte en liten tuss på himlen på hela dagen.
Just idag är en bra dag. Jag mår bra och de småkrämpor som uppkommit har jag kunnat blunda för. Idag har jag LEVT. LEVT som om jag vore frisk. Vilken underbar dag jag har haft!

Jörgen, jag och Isac blev medbjudna att åka med Maria och Robin på sjön och det tackar man inte nej till i första taget. Att vara på sjön och känna saltstänken i vinden är en enorm frihetskänsla och något jag mår riktigt bra av.
(Adam är i Rimbo lördag och söndag och spelar hockey. Ja, ishockey. Förstår om ni tycker det är lite knasigt.Det har blivit en sport som kör året om.)

Robin. Stolt ägare av sin nya båt;

Jörgen placerade sig i fören och njöt i högsta grad. Det här var verkligen en välbehövlig paus för honom idag. All tid som han inte har jobbat, städat, tagit hand om Joel eller följt med på diverse sjukhusbesök så har han snickrat på vår utbyggnad.

Förresten, nu förstår jag om det blir förvirring bland er läsare. De två ovanstående korten är alltså foton på två OLIKA personer. Den översta är Robin, Marias karl och den nedre är Jörgen, min man. De är ju slående lika om man tittar på huvudfägringen.... ha ha.

Jag nöp bästa platsen mellan de något yngre grabbarna! Mattias och Emil;

Isac fick åka vattenskoter med Wille, men efter ett tag ville han frivilligt kliva av då han var genomblöt och frös. Lyckan gick inte att ta miste på i alla fall. :)


Vi åt lunch på Bullandö och efter det en otroligt god hemgjord glass. Eller vad säger du Maria? (Marias favorit)


Här kommer snart ett videoklipp på en lycklig man också........ efter idag tror han att han är 18 igen.

Vi var hemma vid 17 tiden och efter en kort stunds överläggande här hemma kom vi fram till att middagen får bli på en klippa vid Ingarökanalen. Det kändes som om vi ville fortsätta njuta av den vackra dagen och då vi bara är tre i familjen i helgen så är allt så mycket lättare. Färdigskurna pizzor och lite dricka från lokala pizzerian blev den enkla lösningen.
Isac och Jörgen tog med fiskespöna också utan lycka.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken toppnadag ni har haft! Såg bild på Jörgens FB och misstänkte att det skulle kommma kompletterande info här. Har läst din blogg ganska länge, men aldrig tidigare kommenterat. Vi lever lite i "skuggan av varandra"... Ganska lika liv, på samma ö, med många gemensamma vänner, aktiva barn m.m. men vi känner inte riktigt varandra. Jag tänker ofta på dig och imponeras av din styrka och ärlighet med din sjukdom. Förstår att att det finns två vägar att välja och du har valt den ljusa! Vill ge dig all styrka och energi som jag förmår. Du är grym Bettan - keep it up! Styrkekramar i mängder! /Jenny Engström

Suzanne E T sa...

Å så härligt ni har haft det idag. Blir så glad av att se dej må så bra. Önskar dej så många sådana här dagar framöver. Vilken kämpe du är, fortsätt så.
Massa kramar / Suzanne

Anonym sa...

Härligt Elisabeth! Blir så glad när jag läser att du har en sån toppen-dag och får NJUTA!!! Önskar dig många såna här dagar i sommar! Det är du såååå värd. Varma kramar//Hanna, g-berg

Anonym sa...

Åh vilken härlig dag ni haft och det är så underbart att höra att du verkligen njutit och haft det skönt! Jag håller med att det ger en sådan frihetskänsla att vara på skön:) Se till att du får fler sådana dagar! Kram Annika

Anonym sa...

Underbara bilder. Roligt att se:-).
Hoppas att det blir en fin vecka. Hälsningar från Karlstad

Berit sa...

Blir så glad när jag läser om din underbara dag. :) Som någon skrev här så får jag också intrycket att du har valt en ljus väg trots allt. Livets väg är målet med resan här på jorden och den vägen kan vi verkligen påverka... Mer än vi tror är min erfarenhet.
Fortsätt att njuta av alla fina sommardagar som säkert kommer. :)

Inga sa...

Vilken härlig underbar dag! Är glad för din och din familj! Det kommer fler härligt ochnunderbara dagar!

Lisbeth sa...

Härligt! Hoppas på många fler såna dagar i sommar! Kram!

Laila sa...

Åh, vad jag blir glad över detta inlägg. Vilken dag!!!
Så härligt att se när livet leker och skönt för Isak att få lite egen tid tillsammans med er båda. En dag att minnas!
Massor med glada kramar från Laila

Eva T sa...

Hoppas att hela din sommaren blir på detta sättet. Kram

Anonym sa...

Önskar dig tusentals fler sådana dagar. Låter och ser helt perfekt ut. Lugnt och skönt med nära och kära. Soliga kramar.

Anonym sa...

Åh vad glad jag blir för din/er skull! Fler såna dagar, i mängder!!!
Kram Annika, grannen