måndag 6 juni 2011

Statistik

Jag är helt fashinerad (hur stavas detta ord? rättstavningsprogram kanske man borde ha?) av att så många läser min blogg!? Var inne och kollade runt bland statistiken och kan se att jag har läsare runt hela jordklotet. Självklart är de flesta nordenbor från Sverige, Norge och Finland men även ute i Europa är man intresserad av vad jag har att dela med mig.

I USA kan jag tänka mig att det från början har varit min släkt som följt mitt liv via bloggen och att det sedan har spridit sig som ringar på vattnet.


Oavsett var mina läsare bor i världen så är jag tacksam och glad att jag har lyckats fånga ert intresse och att ni stöttar mig i min kamp mot denna sjukdom.
Era kommentarer stärker mig och de dagar jag mår som sämst kan jag gå in och ”ego boosta” mig och suga åt mig allt positivt jag får tillbaka från er.

Nu är det dags att sova. (Jag har tagit lite extra morfin i kväll då mina knän spökar lite och morfinet gör mig lite pömsig.)

NATTIKRAMEN till er alla och tack för er support!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart att Du ska ha allt stöd vi kan ge Dig...önskar Dig allt gott och mååånga bra dagar denna underbara årstid..KRAMAR från Ulla (U:s mamma)

Anonym sa...

Kramar i mängder till dig från Inger

Anonym sa...

Hej min vän, Det är helt otroligt hur många läsare du har, men samtidigt är jag inte förvånad, inte ett dugg. Ditt sätt att sätta text på dina tankar och funderingar och dina innehållsrika dagar är är det inte många som kan. Vilken dag ni hade i lördags, underbart ! Mysigt att ses i söndags...
Kramis Jenny

Annika sa...

Glöm inte, att du i högsta grad, ger oss läsare en annan sorts styrka. Du visar minsann, att det lönar sig att vara positiv, din kämparanda får mig ibl att inte fatta ngt=)
stor kram hela dan
Ika

Anonym sa...

Du är fantastisk Elisabeth!
Kram från Eva Li

Yvonne sa...

Du har inte fatt med mig som följer din blogg fran Belgien :)
Jag tittar in da och da.
Kram

Eva T sa...

Hej !
Och jag hoppas att jag ska få ynnesten att följa den länge, att vi båda ska få vara med. Jag är mig veterligt inte allvarligt direkt dödligt sjuk, bara annan sort som beroende som dock kan hållas i schack av bra beslut och val. Önskar att du också hade den möjligheten men jag kan som sagt "välja" att aktivera min sjuka. Jag slipper den direkta ångesten av min sjukdom numera.
Men livet är ju dödligt så jag vet lika lite som någon annan något om morgondagen. Så jag hoppas att jag varje dag får uppleva att vi hänger med. Du delar med dig av en sådan otrolig styrka, mod och kärlek till livet. Jag får en sån tacksamhetsattack av att läsa vad du delar med dig om. Och det behöver jag. Kram fina du.

Anonym sa...

Jag tror att du har så många läsare för att du ger så mycket av dig själv och att folk mår bra av att läsa din blogg. Då menar jag inte att det ger styrka att läsa om din kamp mot cancern utan att det är du och din person som ger styrka och lust att gå vidare. Alla har ju olika saker att brottas med och det sätt du ser på tillvaron och dina ytterst påtagliga svårigheter tror jag gör att många av oss får perspektiv på våra egna liv och bekymmer. Kramar från Maria E

Anonym sa...

Gulliga du!
kram
Monika

Anonym sa...

Du fick "ta över" mitt konto som jag startade dec 2007 som jag dessutom inte använde alls förrän du började blogga våren 2009. Så om man ser på den tiden (2 år) har du grymt många läsare världen över.

Man får inte läsare för att man varit med om något särskilt utan för att man fångar läsaren med rätt träffande texter.

Och det gör DU.

Låt oss följa dig LÄNGE till. För mig blir du inte av med som läsare, än mindre som din VÄN ;)
Your friend 4-ever!
Kramar om...
/Gitt

Anonym sa...

"Fascinerande" stavas det! :) Är inte förvånad över att så många följer ditt liv, hur kan man låta bli att engagera sig när du skriver så bra som du gör?

Kram
Pernilla

mia sa...

Ny läsare här. Hittade hit från Spenatmamman Kajsa. Du är mycket bra på att hantera svenska språket. Kram från mig!

Sister Moonshine sa...

Du skriver så bra så det är inte alls konstigt med många läsare. Men vad kul med den geografiska spridningen. Jag vet inte alls hur det ligger till med den saken för min egen blogg. Visst är det fint att vi kan stötta varandra så här med kommentarer och uppmuntrande tillrop. Det är väl det minsta vi kan göra för varandra vi som drabbats av tråkigheter i livet. Fortsätt och skriv! Vi vill läsa.

Kram

/Åsa

Cece sa...

Det är klart att du är värd all support som man kan få! Har följt dig länge nu, men har inte kommenterat någon gång. Önskar dig och de dina det allra, allra bästa man kan få.
Kramar om!

Anonym sa...

Blir lite orolig, när jag inte "hör ifrån " dig på några dagar. Hoppas att "tystnad" betyder att du har fina dagar, trots allt.
kram / "Kinna"

Anonym sa...

Tankar o styrkekramar från en annan del av Värmdö.

Alicia sa...

Oj vad häftigt att man kan se vart i världen folk som läser är. Och jag är inte förvånad över att du har så många läsare heller (själv hittade jag precis hit).