torsdag 23 juni 2011

Dagen för midsommar

Hemma igen. Vet inte om jag ska skriva äntligen eller om det hade varit bättre att få sova kvar en natt till. Jag är helt utpumpad. 84 kortisontabletter i kroppen och en hel dos cellgifter så här till midsommar. Känner jag mig pigg? NOT!

Kom hem vid 17 igår. Boendestödet var här och lekte med Joel, mamma fixade middag, Isac var på fotbollsträning och Jörgen var med Adam till Flemingsberg på hockeyträning och innan skulle de köpa skridskor. Jag åt middag och somnade sedan i soffan.
Isac kom hem från fotbollen och hade bestämt att sova över hos Abbe vilket passade väldigt bra då jag inte har någon energi att hitta på något kul med barnen för tillfället.
När Isac åkt flyttade jag över mig till sängen och gosade ner mig med Joel.

Vaknade klockan 2 jättepigg på grund av kortisonet, men ändå helt slut i kroppen. Jag låg och vred mig resten av natten och var uppe en sväng vid 7.30 när Jörgen gick till dagis med Joel men sedan somnade jag om till 9.30. Skönt men jag har så ont i kroppen, särskilt ryggen. Till och med att jag sov bättre i sängen på sjukhuset. Man skulle ha en reglerbar säng här hemma också, det hade varit kanon. Tror jag ska prata med min sjukgymnast om ytterligare något alternativ att pröva ut vad gäller madrass.

Här hemma rullar bygget på men på grund av ösregn så är snickarna lediga idag, de skulle annars spika panel. Kakelsättaren Tajsto är däremot här. Han har gjort alla våra badrum och kök de senaste 18 åren, känns tryggt att ha honom här igen och fixa Joels handikappsbadrum.

Tajsto sitter i vår nya hall mellan Joels HWC och vårt nya förråd som ska rymma även Joels elrulle och laddningsplats.


Foto av gången mellan nya hallen och barnens nya TVrum. Här blir också en garderobsvägg med skjutdörrar. Hoppas Jörgens 17 jackor får plats här och att även gästerna kan få en liten plats.

I morgon är det Midsommarafton och att åka till Dalarna över helgen har vi lagt ner. Jag har ingen som helst ork att packa ihop allt samt att sitta i en bil i 4 timmar med 3 barn.
Vi blir kvar på hemmaplan, antagligen med Jessika och Mattias med familj. Det blir en lugn dag.
Bild på Adam med Joel i famnen;

Kusinerna Emil och Isac igen;

Joel cyklar på sin nya cykel från Tri Lo, där man endast tar sig fram med armcykling. Bra träning;

10 kommentarer:

Malin sa...

Skönt att höra att du fått komma hem igen. Förstår att du inte orkar åka till dalarna nu.

Jag önskar dig och familjen en fin midsommar!

Soliga kramar från Malin

Anonym sa...

Åååå Elisabeth, va gott att få läsa ett inlägg från dig !
Har tänkt på dig hela dagen.

Jag önskar er en skön o lugn midsommar, jag tror jag kommer förbi o ger dig en BAMSE kram,

Puss Puss Åsa L

Anonym sa...

Skönt att du är hemma:) Vad fint det blir i Joels badrum! Kram Annika

Anonym sa...

Skönt att Du fått komma hem...hoppas nu att Ni får en lugn skön Midsommarafton det ska vi ha..man behöver faktiskt inte dansa "små grodorna" det kan vara bra ändå..det viktiga nu är att Du mår "skapligt"...Kramar från Ulla (U:s mamma)

Anonym sa...

Skönt att läsa att du är hemma hos familjen igen.
Ha en riktigt härlig och mysig midsommar med Jörgen och barnen!

Hälsningar från Eva F
(i Gustavsberg)

Anonym sa...

Åhh, så gott att veta att du fått komma hem!!!

Tänkt på dig och har varit inne på bloggen stup i ett under dagen, blev lite orolig där... Förstår att du inte orkat svara i telefon. Men nu är jag lugn iallafall och önskar bara att du också kunde få lite lugn omkring dig.

Kämpa på och ha en skön midsommarhelg med familjen!

Största kramen till dig och resten av familjen! Pernilla N

mia sa...

Du underbara jag önskar dig en glad midsommar. Kramar mia

Sister Moonshine sa...

Klokt av dig att lyssna på kroppen och ta det lugnt på hemmaplan istället. Må så gott du kan och ha en skön helg med familjen.

Kram

/Åsa

Anonym sa...

Mysigt prata med dig i onsdags när du var på väg hem. Då var du bra drogad;) Skrattade lite för mig själv då Jörgen behöver en garderob för sina jackor! Ha rn mysig midsommar så hörs vi. Kram Gitt

Anonym sa...

Sluta med socker kolhydrarer!