söndag 26 juni 2011

God gemenskap
Det blev spontangrillning med Maria, Robin och Wille samt Åsa, JP, Hugo, Julia och Linus.
Vi rensade i kyl och frys inför semestern så det bjöds på lax och nötkött med ljummen potatissallad samt grillade grönsaker. Allt anordnat på Jörgens nya grill. Han har köpt till särskilt galler för fisk och även en särskild låda som han kan grilla grönsakerna i. Han är SÅ nöjd.

Maria hade med sig jordgubbar till efterrätt och vi kompletterade med glass, grädde, kolasås och maränger. Det gick ingen större nöd på oss under kvälllen kan man säga.


Joel har fått en dator av Åsa och JP som han har på sitt rum. Här rockar han fett med Mora Träsk.

Festen är slut och mina pigor i köket (Maria och Åsa) har gått hem:

En disk körd, två till att köra.

Sammanfattningsvis en JÄTTETREVLIG KVÄLL i goda vänners sällskap!

4 kommentarer:

mona sa...

Hej! Följer din blogg men har aldrig kommenterat tidigare. Håller med andra bloggläsare, ät det du gillar och njut av ditt liv. Själv har jag under många år ätit en kost fattig på kolhydrater för att jag lätt går upp i vikt, samt har lite trubbel med magen. Trots det fick jag bröstcancer förra året!

Må så gott och ha en bra dag!
Kram!

Malin sa...

Hej!
Angående socker tror jag att man mår bäst av att äta det man tycker om. Men själv har jag kännt att sötsaker inte är lika gott längre. Jag har mer behov av salt. Men ostkrokar och mackor med ost är ju inte direkt kolhydratfritt heller.

Om jag hade en cancer som gick att bota kanske jag skulle vara mer motiverad att prova någon kur. Men nu vill jag bara må så bra som möjligt så länge som möjligt.

På midsommardan var jag på dans för första gången på 7 år.

Anonym sa...

Vi har en mycket duktig akupunktör här i Norge som jag skulle önska att ni med BC upptäcker. Har mycket goda resultat. Han är inte bara akupunktör men har också skolmedicin i botten. Han säger att man INTE skal börja äta sunt när man får cancer. Man skall naturligtvis inte äta osunt heller men att stoppa i kroppen massa alger och vitaminer gör bara att cellväxten får ytterligare växtvillkår och det vill vi ju inte. Tycker absolut det låter vettigt. Viktig också att man mår bra och kan ha det trevligt. Se Sanare.no för mer info. Så långt jag har hört kommer det en bättre hemsida snart.

Anonym sa...

Vad mysiga dagar ni fått med fina vänner.
Tycker Adam är sig olik. Kanske för att han använder linser. Eller?
Hoppas du fick mitt svar på mejlen.
Bästaste kramen
/Gitt