lördag 11 april 2009

Påskafton med stor SOL

Helt slut efter en körig natt. 01.30... välling!!! välling!!! ropar minstingen. Hör att Isac börjar vrida sig i sängen när jag håller på i köket. Levererar välling till Joel, tar upp Isac och kissar (det var tur annars hade han simmat i sängen i morse) Välling slut, hämta flaska och ställa i blöt. Går och lägger mig och hinner precis somna, då börjar Adam yla. Går in till Adam som är kokhet och sjöblöt. In med honom i duschen och alvedon. 07.00 vaknar Joel och vill sjunga!!
Gick in med Joel vid 8 till mormor så jag kunde få sova en timme till. (Jörgen sover på övervåningen och har inte märkt någonting!Kommer ner vid 9 helt utvilad.)
Nu ska vi ner på isen och ta med oss lite picknick. Klarblå himmel och så vackert.
I kväll ska vi ha släktmiddag här med 12 vuxna och 9 barn.
Det halsonda håller sig i schack. Det får inte bli värre.

2 kommentarer:

Annica sa...

Hej! Hur mysigt har ni det då....! Vi har precis kört från Sundvall vi har firat min farmor. Sitter just nu i köket med Elli och Krister efter en liten Taco afton och det är aldrig fel :-) Oscar och Adrian har gått ut till Oscars nya hus, det är precis klart, han har lixom flyttat ut... :-( hjälp vad händer nu........ Mickis är glad och ligger på soffan och tycker att allt är ;-) perfekt.
Vi ses när du kommer hem, då är det planering av Madonna :-) Party
Kram Annica W.

Helene L sa...

Verkar som ni har en toppenhelg i Dalarna, härligt med sol och utomhusaktiviteter.
Här är det full fart med båten!
Sköt om er.
Massor av kramar Helene