söndag 5 april 2009

Isac, mitt mellersta barn

Då denna titel och bild varit en test från början så tänkte jag att jag kan väl gå in och prova redigera detta inlägg med att skriva lite om Isac, våran tjejmagnet. Söt som socker!
Isac är en riktigt charmig, social och go kille. Han fyller snart 8 år den 18 april och han har redan nedräkning. Önskelista har vi fått sedan länge! Innebandyklubba och hockeyklubba! Hur man nu kan önska sig det när vi redan har en hel laguppsättning av båda klubbsorterna.. Nåja, förra året var det enda han önskade sig en zorroklubba (en innebandyklubba som man lätt kan zorra med) och självklart fick han det och var överlycklig.
Han har nu ikväll övertalat morfar till att åka och köpa en ny hockeyklubba imorgon som han ska få i förskott. Innebandyklubban får han önska av farmor och farfar för jag skulle gärna vilja hitta på något annat än en klubba detta år. (Första klubban fick han när han fyllde 1 år, en innebandyklubba)
Isac spelar hockey och fotboll och innebandy när tid finns. Hockeyn och innebandyn är samma säsong så det brukar köra ihop sig lite.
Hockey har han spelat 3 år med 99orna, från nästa år så går 99orna på helplan och då är han för liten enligt relgler så då kommer han gå ner och spela med 00orna. Han har redan varit med på några cuper med dem och verkar trivas jättebra i laget så det känns skönt.
Fotbollen spelar han med Ingarö IFs P00.
Trots mycket träningar och matcher så går det jättebra i skolan och han får extrauppgifter och fördjupning i flera ämnen.
Mot Joel är han oftast jättego och leker mycket med honom.
Han hjälper även till hemma en hel del, både med tvätt, matlagning och städning. Det är mer än vad man kan säga om vår tonåring:):) Nog för att även tonåringen kan gnistra till ibland han också och hjälpa till men Isac vinner med hästlängder.
Här en bild på Solstickan!

1 kommentar:

MiSt sa...

Denna söta lilla pajsare flörtade järnet med mig på ditt 30 års kalas. Redan då anade jag att vi har en liten Romeo i Isac...