torsdag 23 april 2009

Bounce med mina närmsta kompisar!

Tyvärr ligger jag ett dygn efter i bloggen men jag har haft en hektisk dag... Ja, det är faktiskt ganska körigt att vara sjukskriven.
Joels kurator Gunilla var här på förmiddagen och det var dags för massa blanketter och försäkringskasseärenden att ta itu med. (Tack Patrice för lite tips hur myndigheterna vill ha det)
Till lunch kom sedan Fia med lilla Ebba snart 3 månader. Oj så sött. Tänker tillbaka nästan 13 år när jag höll i Adam första gången...... Idag 170 lång, 60kg och 44 i skor!! Mmmm så gulligt...eller?
Nu i kväll har jag haft Ulrika, Anette och Malin från jobbet på middag. De tog med sig catering mat och sedan bjöd jag på hemmagjord jordgubbspaj. Varför krångla till det?

Nu till Bouncekvällen!

Kram till er som var med denna kväll, Hille, Monkan, Milene, Gitt, Therese, Claudia J och Maria. (Extratack Maria för maten och bilresan hem, trots att det var lite vingligt på slutet när vi vek oss av garv i bilen)

Jag har ett väldigt stort socialt kontaktnät vilket känns jättebra, men det är med ER mina närmaste vänner som jag vill spendera min tid med.

Saknade vännerna; Jenny, Åsa L, Åsa N, Annika, Claudia S, Susanne och Tina P som också är stöttepelare i min kamp mot denna "skitsjukdom".

Här kommer de efterlängtade bilderna från kvällen:
4 kommentarer:

Åsa L sa...

Härligt !
Ser att ni hade en super trevlig kväll. Och en svettig kram fick du!!
Kram Åsa

Anonym sa...

Svettig kram...det var nog mest våra händer som flög fram på denna underbra tvättbräda mmmmm
Monkan

Anonym sa...

Vad kul ni verkade att ha! Underbart! Jag var på ett föredrag i tisdags om hur viktigt skratt och humor är hur viktigt som helst! kram och kram
Fia

Anonym sa...

Vilken härlig kväll. synd att man inte var med.Men vad gjorde ni med stackarn´s ansikte??? Kram Heléne.S