tisdag 3 juli 2012

I morgon sjukhuset

Somnade inte förrens 4 i natt... kortisonet...
Och sedan en mage som var tokfull och fortfarande är... katrinplommon, linfrö och omnicol. You name it all.
Ska ta en bok och gå och sätta mig i lugn och ro. (vilken info att skriva på bloggen=))

Idag klev jag upp vid 12 tiden och har legat till större delen i soffan. Grannen Annika drog ut mig två timmar så jag fick lite luft. Summa summarum gick vi lite mer än 2 km i alla fall.
Joel har kommit hem från Dalarna i dag på eftermiddagen.

Jag har också pratat lite med kontaktsjuksköterskan om i morgon och frågor som jag ska ta upp med läkaren. Är orolig att jag har för mycket vätska i buken då den är alldeles stenhård.
Ville veta hur det går till om man ska tömma buken och hur lång tid det tar och om det gör ont.
På onsdag har vi ju bröllopsdag samt att Jörgen fyller 45 och på torsdag planerar vi att åka ner till Isac på hans sportscamp. Jag har fixat å vi har bokat om till familjerum om det är så att Isac vill komma och bo med oss på hotell de två sista nätterna. Planen är också att vi tar med oss Joel och går på Kolmården en dag och om Isac vill med så tar vi bort han från campen en dag.

Isac velade ju lite i slutet innan han åkte och visste inte om han ville åka iväg eller vara hemma med oss i familjen. Nu hoppas jag att vi kan ge honom de här alternativen men det beror som sagt på helt vad som händer på sjukhuset i morgon.

Ikväll har vi varit hos Åsa och JP och grillat. De fixade kött och vi tog med oss rester från gårdagen=)

För er som undrar så kommer inte min blogg rulla vidare den dagen jag far till himmelen (jag tar inte med mig PCn...) men jag har min kära Gitt som kommer att ge er ett avslut i alla fall.

Tack o god natt.

101 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj... Lycka till imorgon nu.
Kram
Ingrid P

Anonym sa...

Lycka till imorgon Elisabeth!

Hoppas magen börjar röra på sig också ;-)
Sov gott!

Anonym sa...

Lycka till imorgon ! Måste passa på att tacka för att du delar med dig av ditt liv massor av kramar till dig och familjen !

Anonym sa...

Lycka till- det går nog bra med det som ska fixas på "sjuka huset".
Och så hoppas jag verkligen att du får en fin bröllopsdag/f-dag för Jörgen och får njuta mkt av dina grabbar i
N-köping.

Stora varma styrkekramar
Madde-Umeå

Anonym sa...

Välkommen till Norrköping =)
Hoppas det går bra på sjukan imorrn för tjyven!
Du är en riktig inspirstionskälla!
Kram en Östgöte!

Anonym sa...

Du underbara fina Elisabeth!!! Jag fylls av sådan värme när jag läser din blogg...ena stunden skrattar man...nästa stund kommer tårarna. Jag finner inga ord för vilken kämpe du är! Du påminner mig ständigt om att leva här o nu o vara så tacksam för allt man har....Detta är första gången jag skriver en kommentar...men jag har som så många andra följt dig sen Sofias Änglar. Jag hoppas sååå att du kan komma iväg i veckan!!! Jag hoppas även att du kan sköta din mage...;-)) nu ska jag släcka o krama mina pojkar som ligger på varsin sida om mig i sängen o sover så gott..Tack för att du delar med dig av allt! Massor med styrkekramar till dig! Martina

Anna sa...

Vill bara ge dig en Kram! Så här kommer den, fångar du? KRAAAMMMM!!!

Mia Johansson sa...

Ger Er alla en mjuk och försiktig KRAM o ber om all tid i världen åt Dig här på jorden!

Anonym sa...

Hej!
Jag är inte sån som brukar kommentera, men känner att jag inte kan läsa mer utan att säga något. Det ger mig väldigt mycket att läsa din blogg och jag hoppas att jag längre fram kommer att ta bättre tillvara på den tid jag har och de möjligheter som dyker upp i mitt liv. Tack för att du delar med dig av det du går igenom, jag tror att det ger mycket till många. Jag önskar dig flera fina sommardagar med din familj.
/Katarina

Anonym sa...

Vackra fina Elisabeth <3

Jag blir mycket berörd och tacksam av att få ta del av din livhistoria. Vilket livspuzzel som du försöker att lägga och du klarar det fantastiskt med dom puzzelbitarna du har. Du gör verkligen allt fint för att dina nära ska minnas dig och du kommer att lämna ett stort fotavtryck men även ett tomrum och enorm saknad. Det finns ingen som inte kan säga att du är en otroligt stark människa din familj dina nära och även dina läsare så som jag själv. Jag hoppas att alla kan ge dig ditt behövliga utrymme och att du inte känner ett måste i att jämt finnas tillgänglig här på bloggen. Varje gång jag läser dina rader skickar jag dig styrka för att du ska orka kämpa. De är svårt att förstå hur det är då du alltid har en uppförsbacke framför dig. Men vilken fin familj du har. Jag har själv tre barn 9, 3 och 11 månader. Bara att vara mamma och klara allt som har med det att göra är en enorm styrka. Jag själv har fel på mina njurar kämpar själv men jag vet att det kan komma att bli bättre framöver.
Din fond är en väldigt fin tanke och jag sätter gärna in en peng på den. Jag önskar jag kunde göra mer att få ge dig den där sista puzzelbiten som fattas dig. Jag ber för att den kommer till rätta och jag ber för att du ska känna frid i dig själv och med din familj.

Oändlig vacker styrka till dig Elisabeth <3

Anonym sa...

Tänker på dig och hoppas att allt går bra så ni kommer iväg! Massor av styrkekramar och varma tankar! Sippan

Anonym sa...

hostehJag hoppas att allt går bra idag för dej!!
Jättekram till dej och din familj.
Önskar Er också en fin bröllopsdag och fina dagar dagar i Norrköping med dina grabbar.
Barbro

Anonym sa...

Du fantastiska kvinna Många varma kramar till dig <3 hoppas så att din vecka blir som du planerat

Eva i Gbg

Anonym sa...

hej!
vill tacka så mkt för att du delar med av ditt liv till oss. väldigt starkt gjort av dig!
ha en fin dag imorgon!
en stor kram till er alla i familjen!
/Denisé

Helen sa...

Fina fina du....jag blir så otroligt berörd av din blogg, kan bara inte fatta hur sjuk du är, när man ser på dina fina bilder, du ser ju så frisk ut!! Du måste ha en otrolig inre styrka som ger den utstrålning du har...det kommer att hjälpa dina killar mycket framöver...tänker mycket och ofta på dej, kram från Malmö

Anonym sa...

Vilka fantastiskt fina kommentarer till en FANTASTISK person <3

All styrka till dig idag, kommer att tänka på dig under mina få timmar jag kommer att vara på min arbetsträning, plus under dagen när jag kommer att insupa varje minut med mina barn.
Ska försöka att bli lika duktig som dig på att ta vara på dagen och tänka lika positivt.

Många kramar igen Ingrid P

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Att du orkar,är för mig en gåta:))
Men det är så du tydligt överlever,
och får mer TID!
Lycka Till, för allt i Världen IDAG,håller alla tummar,för bra besök,på sjukhuset:))
mångamertidkramar,
kicki Vö (m make)

Anonym sa...

Goa Elisabeth! Du är fantastisk som orkar dela med dej så här mycket. Jag loggar in varje morgon med hjärtat i halsgropen och blir lika lycklig varje gång jag ser att du skrivit några rader. Jag har förlorat min mamma och några vänner i cancer så jag förstår lite vad du går igenom. Hoppas allt går bra på sjukhuset och att dom kan hjälpa dej att må lite bättre. Kramar i massor till dej och din familj.

YA

Anonym sa...

Lycka till imorgon/kramar Sophie

Sussie sa...

All styrka och kraft till dig
Elisabeth, hoppas du/ni får en fin bröllopsdag och att det ordnar sig med magen...

Kram i mass
Suzzie

Anonym sa...

❤❤❤

Anonym sa...

God morgon Elisabeth!

Hoppas av hela mitt hjärta att ni får denna fina vecka. Igår var jag iStockholm och läste inte din blogg förrän nu. Blir så ledsen när jag ser att någon tror att du skrivit om bidrag till barnens fond. DET VAR JAG som gjorde det. Kunde inte ens i min vildaste fantasi tro att du skulle bli påhoppad för det. Förlåt det var inte meningen att ställa till det för dig.
Du behöver pepp och inga kommentarer som sårar. Som medmänniska vill jag säga till Er som retar upp Er. Gå ut i skogen och skrik. Avreagera Er inte här.
Kramar i massor till familjen.

Anonym sa...

Styrka o kramar till hela familjen!

Annika sa...

Vilken fantastisk människa Du är, vilken fighter!

Hoppas veckan blir till det bästa för hela familjen!

Många varma kramar från Annika i Skåne <3 <3

Anonym sa...

Tror vi är många som lär oss så mycket av din blogg---kunskaper om livet som är bra att ha men ändå vill man tro att just jag är förskonad från livsproblem---
Men så är ju inte livet...
Hoppas du får en så bra sjukhusdag det går och att de kan hjälpa dig med magen.
Låter som ni kan få några riktigt mysiga dagar i Norrköping-hoppas verkligen det!
Igår på biblioteket av alla ställen så träffade jag en kvinna som var mitt uppe i sin största livsresa-så sjuk. Jag har aldrig träffat henne förr och vet inte vad hon heter men många av dina grundtankar fick jag då använda mig av ( klart de är mina tankar också en heldel av dem men jag har nog aldrig klätt dem i ord så här tydligt förr-har varit förskonad.....) Jag hoppas vårt samtal gav min okända vän något-mig gav det åter insikten om att livet är så skört...

Anonym sa...

Lycka till! Massor med kramar till dig och familjen <3

Anonym sa...

Lycka till! Massor med kramar till dig och familjen <3

Anonym sa...

Hej fina Elisabeth.
Jag hoppas att det går bra idag på sjukhuset och att du kan få hjälp med vätskan i buken. Hoppas också att du kommer att må bra hela veckan och få fina dagar i Norrköping.
Jag har en fråga till dig, om du vill svara: har du alltid haft den här starka positiva inställningen? Första gången du blev sjuk till exempel, hanterade du det lika bra då? Eller är det något du också har "tränat" på, att tänka "rätt" och inte fastna i negativa banor?
Jag undrar mycket över det här, jag jobbar på att bli mer som du...
Stora kramar!

Anonym sa...

Har du hört "kärleks visa" med Sarah dawn finer? När jag hörde den i radion tänkte jag på vilken vacker text det var.. Å hur bra den skulle kunna passa som "ledsagare" genom dina barns liv.. Lyssna å njut! Den är verkligen sååå vacker!!
Kram å lycka till idag! Önskar dig så många goda dagar framöver.
Kramar från Sofie

annika sa...

Håller tummarna inför sjukhusbesöket, så er bröllopsdag och mys med familjen blir så toppenbra som det bara kan bli för er!
Du berör med dina ord och bilder. Tacksamt förvaltar jag det med eftertanke, om livets sköra tråd när det är som svårast. Du är en kvinna med power!

Kram kram!

Anonym sa...

Jag hoppas innerligt att du får respit här på jorden ett tag till, önskar från hela mitt hjärta att det är så.
Jag har läst här hos dig väldigt länge men aldrig skrivit en rad, men nu känner jag att jag måste. Tack för att du delar med dig av de tankar som du har, att vi får följa dig på denna oerhört jobbiga väg som du tyvär måste gå på. Jag har förlorat två anhöriga i denna sjukdom, och vet att livet känns så fruktansvärt orättvist att just detta ska drabba männniskor.
Jag vill också säga att den person du är har gjort mig till en bättre person, att ta tillvara än mer på det liv som har förunnats mig. Se allt det fina i livet, även om det många gånger är tungt.
en stor kram
Agneta

Anonym sa...

Hej Elisabeth! Följer din blogg och utan att vara allvarligt sjuk så förstår jag att om inte magen fungerar blir allt 7 resor värre.. Jag funderar på om Injektion Relistor kan vara nåt för din mage.. Man ger den under huden och den motverkar morfinets tråkiga effekt på tarmarna, förstoppning, utan att ta bort den smärtstillande effekten..

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Man kan känna sig så fruktansvärt sjuk när det är stopp i magen......försök med klyx (vet inte om det är receptfritt) för att lösa proppen, sen brukar reten levereras i ren förvåning.......

Tömma buken går till så att man får lite bedövning i huden, sedan förs ett drän in. Vätskan kommer direkt, det kan komma upp till 10 liter. Man får en omedelbar lindring av tryckkänsla o obehag i andning osv. Om pat. har hjälp av detta kan man lämna dränet o "tappa av" nån gång i veckan, vätskan fylls nämligen på igen....

Det kan ju oxå vara så att det är buken i sig som har blivit så stor, av cortison och onormal lever osv.

Även om man hatar mediciner o allt vad vård innehåller så låter det som om du har en bra kontakt med din doktor...det låter som om ni har en öppen dialog. Så även om cortisonet stressar dig så är det avsvällande där doktorn anser att det behövs. Kanske kan en sömntablett hjälpa dig att palla nätterna....jag tror ändå det är viktig att ta de mediciner som doktorn ordinerar.

Elisabeth, solen skiner för dig idag, iallafall här på västkusten!
Kram kram Lilla Syster (akutsjuksköterska)

Anonym sa...

En massa kärlek till dig Elisabeth o din fina familj <3
Kramis Marianne

Anonym sa...

Vill bara ge dig och din familj en bamse kram. Följer din blogg varje dag och vill tacka dig för att du delar med dig av ditt och din familjs liv, du har fått många av oss att få upp ögonen och inse att inget varar för evigt och att vi måste ta hand om och uppskatta det vi har.
Kram från Katarina i Leksand

Anonym sa...

Har följt din blogg ett tag nu och har inte skrivit något hittills (svårt att uttrycka mig så det blir bra) men jag hoppas du får hjälp med magen på sjukhuset imorgon och att du får så mycket tid du kan med din familj och dina vänner. Ingenting är rättvist i den här världen!

Anonym sa...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har följt din blogg sedan jag såg er medverka i Sophias änglar. Jag önskar dig all tid och kraft i världen!!
Kramar Anki från Kvidinge

Anonym sa...

Kramar i mängder, styrka och energi skickas! Tänker på dig i morgon och håller mina tummar! Låter som en grym plan att åka till isac och hur ni resonerar! Hoppas ni kommer iväg. Vad du gör och hur....så blir det så jäkla rätt! Du inspirerar mig och sprider både tårar och skratt. Kramar Från Katrin B i götet

Anonym sa...

Vill bara säga att jag tänker på dig och din familj och tycker att livet är för j-vla orättvist!
Många kramar till dig!
//Cina

Anonym sa...

Stor, stor styrkekram <3

//Sussie

Anonym sa...

Älskade Elisabeth. ❤
Kanske min livs svåraste uppgift att få avsluta din blogg, men jag gör det av evig KÄRLEK för din skull.

Men ett mirakel och en tidslott finns högst på min önskelista.
Låt det ske.
NU!

Kramar om Dig vackra och starka kvinna på moder jord.
❤ ❤ ❤
/Gitt

Anonym sa...

Håller alla tummar att det går bra i morgon så att ni kan åka.

Bamsekramar,
Marie i Västerås

Karre sa...

Önskar så, att jag kunde ge dej massor tid!!!
Kramar Karre

Anonym sa...

Vi tänker på dig/er finaste Elisabeth, dag som natt och det gör så ont. Hoppas fortfarande på ett mirakel...
Vi ses i morgon...
KRAM Annika, Niklas, Emil, Ida och Viktor

Anonym sa...

Du är en helt underbar kvinna, en inspirationskälla <3
Önskar dig allt gott och hoppas att du får många fina dagar med familjen.
Att tappa acidesvätska gör inte ont, patienterna brukar tycka att det är jätte skönt, allt tryck försvinner.
Många kramar Sussi, onkologisjuksköterska

Anonym sa...

Elisabeth! Det som är så fint med din blogg är att du visar att du lever livet trots detta. Att du har gjort det hela tiden. Du har kvar dig själv i allt detta känns det som. Du skriver om livet och att åka till Kolmården osv. Det är fantastiskt! Kram

Anonym sa...

Jag har följt dig ett tag på bloggen, sen artikeln i dn ungefär. Jag hoppas att du vet hur många som försöker ge dig styrka och ber om att du mot all förmodan ska bli frisk och se dina underbara barn bli vuxna. Jag är helt imponerad av hur du får ihop allting med familjen. Du är en förebild på många sätt och det känns grymt och orättvist att du har drabbats så hårt...

Massa styrkekramar till dig och hela din familj.
/Nilla

Anna sa...

Jag gillar inte dina sista rader men tackar för informationen. Kram

Anna sa...

Jag gillar inte den sista meningen men tackar för informationen och tycker att Telenor borde jobba på trådlöst uppe i himlen. Kram

Anna sa...

Jag gillar inte den sista meningen men tackar för informationen och tycker att Telenor borde jobba på trådlöst uppe i himlen. Kram

Anna sa...

Jag gillar inte den sista meningen men tackar för informationen och tycker att Telenor borde jobba på trådlöst uppe i himlen. Kram

Anna sa...

Jag gillar inte den sista meningen men tackar för informationen och tycker att Telenor borde jobba på trådlöst uppe i himlen. Kram

Anna sa...

Jag gillar inte den sista meningen men tackar för informationen och tycker att Telenor borde jobba på trådlöst uppe i himlen. Kram och lycka till!

Anonym sa...

"Får man ta PC:n med sig in i himlen..."
Hoppas det dröjer länge än och att du får må så bra som möjligt!

Anonym sa...

Lycka till imorgon.Och jag kommer att hålla tummarna varje dag för att du ska få många fler dagar i ditt liv.
Många kramar Veronica i västerås

Anonym sa...

Lilla kära vän (fast jag inte känner dig) Jag blir så berörd av din blogg, och jag hoppas innerligt att du blir bättre i magen! Varför ska denna jävla sjukdom förstöra vackra fina människor?!

Kram till dig fina Elisabeth!!

Anonym sa...

Vill bara ge dig styrkekramar!!

Anonym sa...

Tror inte det gör ont men vet inte,min mamma gick igenom det flera gånger och sa inte att det var besvärligt. All lycka till och varma kramar till er alla.
Ulla i Boden

Anonym sa...

KRAM. Du finns i mina tankar ständigt.

Maria E

Anonym sa...

Massor med kramar till dig!!!
Kram Maria

Anonym sa...

Hej Elisabeth!Jag har följt dig sen Sofias Änglar.Jag kände igen din röst m inte utseendet,så jag var ju tvungen att titta på det avsnittet!Då förstod jag vem du är när det visade tillbaka blickar på ditt liv.Jag gick i parallell klass på högstadiet (kvarnberget)!Jag är tagen av att du orkar dela med dig om ditt liv men samtidigt tacksam för jag får en tankeställare om vad som ät viktigt här i livet.Jag har 2 söner 15 o 10 och livet går ju ofta framåt utan att man blickar upp.Jag har tänkt skriva nåt men inte vetat vad men nu kan jag inte vänta längre för då kan det vara för sent!Så jag sänder en styrke kram från mig till dig KRAM!!!

Anonym sa...

Önskar dig all lycka och välmående! Hälsar Er även varmt välkomna hit till Norrköping!
/anna

elisabeth sandin sa...

Finaste Elisabeth...du berör mig som ingen annan...Jag förstår din ångest och jag beundrar ditt mod. Det finns inga tröstande ord men var inte rädd...Jag har varit där och vänt,, jag har hört flera berätta liknade upplevelser och det är inget att vara rädd för. Det är varmt, tryggt och oerhört rofyllt. Sorgen är att lämna sina barn men du kommer att vara med dem alltid, mer än någon levande mamma någonsin kommer att kunna vara. Berätta det för dem och de kommer att känna din närvaro och kärlek. Du kommer att vägleda dem genom livet bara genom att de kommer att bli oerhört känsliga för sin intuition och det kommer att hjälpa dem, mer än de flesta människor. Den tid du har kvar ska du göra precis som du vill, varenda minut! Det finns inget du behöver göra som du inte känner för. Det viktigaste är att du mår så bra du bara du kan och att dina barn vet att du aldrig överger dem. Du kommer att vara där!
Kram

Anonym sa...

Bettan, tänker på dig väldigt mycket och hoppas på mirakel! Jag träffade syrran idag och vi pratade om vilket avtryck du har gjort. Så många människor som du fått att tänka till och ta tillvara på livet. Du är verkligen en fantastisk "livscoach"! Önskar att du får vara med oss länge!! Styrkekramar från Susanne (Annikas syrra) Ps. Så fin du är på bilderna!

Anonym sa...

<3 Styrkekram till dig och de dina <3
- Adéle

Lisanne sa...

Hej fina Elisabeth,

Jag tänker på dig och din familj mycket.

Även här hos os är det cancer som bestämmer alldelles för mycket. Men vi njuter av alla dagar vi har utanför sjukhuset! Vi försöker göra som du, ta dagen som den kommer.

Tack att du delar dina tankar med alla oss andra.
All styrka till dig och din familj.

Störst av allt är kärleken.
<3 Lisanne

Anonym sa...

Du berör! Du ger styrka! Du ger mig påminnelse att stanna upp!
Du är fantastisk!
Du har lärt mig massor om att leva genom dina ord på bloggen!
Önkar dig fina dagar med din älskade familj!

Anonym sa...

KRAM <3

Anonym sa...

Tisdags kramar! Ylwa

Anonym sa...

Lev lev lev kära finaste Elisabeth vi behöver dig på jorden, alla vi blogg läsare som älskar dig för att du gett oss större perspektiv på våra liv. Vi famlar nu efter tröst för att kunna stärka dig . Av en slump har jag följt ditt liv via bloggen som hjälper mig och så många att finna styrka och mening med livets utmaningar. Som mamma är och förblir du min största förebild, ligger nu nära alla mina halvtstora 3 söner och njuter av ljudet av deras andetag. Med dessa ord vill jag bara bekräfta dig med set vi alla känner ... Ord känns meningslöst men tillsammans med en gåva till kontot för att bloggen kan printas kan det bli något. Jag skickar nu en tidskram att hålla i och en kram till Jörgen och pojkarna. De har varandra. U

Anonym sa...

Elisabeth,jag är en av alla andra som följt din blogg men aldrig kommenterat, jag är full av beundran över din styrka och är övertygad om att du trots allt elände (eller kanske tack vare... )lever ett betydligt rikare liv än många andra....

Elisabeth Sandins kommentar stämmer, du komer finnas kvar hos din familj för alltid och för oss andra hoppas jag att du väckt en tanke, att förvalta våra liv. Du, jag hoppas att du får många fina dagar i sommar och att du, på ditt sätt, kan njuta fullt ut. Håller om dig...

Anonym sa...

STYRKEKRAMAR o lycka till på sjukhuset.hoppas du förstår hur mycke du betyder för alla oss som följer din blogg.vi har verkligen lärt oss att LEVA I NUET.allt är din förtjänst ELisabeth.En mysigare tjej än du finns inte....jäkla sjukdom........VARFÖR?.....

Anonym sa...

Önskar er en fin bröllopsdag/födelsedag för maken din!
Hoppas du får sova gott i natt och att magen kommer mår bättre!
TACK för att du delar med dig av hur man tar vara på LIVET!!!

STOR KRAM och många tummar för många många många dagar kvar här på jorden för DIG!

Anonym sa...

Önskar att ni får en fin dag. Kramar i massor/ C

Anonym sa...

Fina Elisabeth!
Har läst ditt inlägg och alla kommentarer hur många gånger som helst idag.
Du berör mig så oerhört.
I morgon har du och maken en stor dag. Jag har också en minnesvärd dag i morgon.
Kanske därför jag känner extra med er familj.
Jag önskar dig av allt mitt hjärta MER TID för du känns för mig alldeles för frisk och sund för att vara sjuk!
♥KÄRLEK♥

Anonym sa...

Hej Elisabeth!

Jag hoppas den här dagen har varit ok för din del.
Nu hoppas jag att du får en underbar bröllopsdag och samtidigt får fira Jörgen. Rå om varandra allihop!
Kram Madde-Umeå

Johanna sa...

Stort lycka till önskar jag dig! Mitt i allt elände kan jag inte låta bli att dra på smilbandet när du skriver att du inte tar med dig PCn. Du verkar sååå goo! Ta hand om er! Bamsekramar

Anonym sa...

Du finns i mina tankar.
Tänker på dig!

Kram Elisabeth!

Hälsar
katarina i sundsvall

Marlene sa...

Du är verkligen en kämpe! Kram till er!

Sofia sa...

Hoppas du är med ett tag till! Tror på allt som går att tro på, hoppas änglarna är med dig! Å hoppas du kan åka iväg till campet och att ni får en underbar bröllopsdag och födelsedag! Om jag kunde ge dig liv, hade jag velat det. Om jag kunde ge dig styrka hade jag gett det!

Kramar i massor Sofia

Anonym sa...

Hej jag önskar dig och din familj en fin sommar tillsammans.
Jag är ssk och vill ge dig ett tips på vad vi brukar ge till våra patienter med svår förstoppning. Kanske du redan provat men detta brukar lösa även riktigt svåra fall.
Birgits blandning:
20ml parafinemulsion.
10-15st laxoberaldroppar.
1 krossad primperan.
Detta blandas och drickes, kan upprepas i några dagar.
Lycka till...

Katrin sa...

Hoppas Ni får en fin dag idag! Kram Katrin K

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Jag hoppas,tror att allt gick vägen igår.Och att du får mycket,mycket
mer TID.Tänker på Dig,och såklart din fam.Och att ni får en fin Bröllopsdag,samt en fin Födelsedag,
för Din man.(Hoppas du inte har det alltför svårt)eller vad jag ska säga.Ha en FIN dag!
mångavarmakramaromDig
kicki Vö (m make)

Anonym sa...

❤❤❤

Nina Kärrström sa...

Elisabeth, Du vackra kvinna. Jag beundrar din styrka, ärlighet och värme som du delar med dig till oss läsare, din familj och dina vänner. Jag läser din blogg flera ggr om dagen, med glädje och sorg. Det går inte ens att föreställa sig vad Du och din fina familj går igenom. Du har berört mitt och mångas hjärtan och jag kommer att sakna Dig när tiden är kommen. Nu önskar jag dig en smärtfri härlig sommar med dina nära och kära! Ha en mysig bröllopsdag :).
Kram Nina K

Nina Kärrström sa...

Elisabeth, Du vackra kvinna. Jag beundrar din styrka, ärlighet och värme som du delar med dig till oss läsare, din familj och dina vänner. Jag läser din blogg flera ggr om dagen, med glädje och sorg. Det går inte ens att föreställa sig vad Du och din fina familj går igenom. Du har berört mitt och mångas hjärtan och jag kommer att sakna Dig när tiden är kommen. Nu önskar jag dig en smärtfri härlig sommar med dina nära och kära! Ha en mysig bröllopsdag :).
Kram Nina K

Anonym sa...

Önskar Er en riktigt härlig bröllopsdag och många grattis till Jörgen på födelsedagen!
Styrkekramar till hela familjen!

Anonym sa...

Elisabeth, jag hittade till din blogg via Lars, Jennys man, som publicerade länken, och följer dig sedan några månader. Beundrar dig för din styrka och fokusering. Hoppas att sjukhusbesöket gick skapligt igår och önskar dig en fin bröllopsdag. Sänder många kramar till dig och dina närmaste. Ewa H

Emma Welin sa...

Vad mysigt med en tripp ner till Norrköping och Sports Camp. Jag bor precis i närheten! Kolmården är ju också ett måste såhär på sommaren, hoppas så innerligt att du får må bra under resan hit! Massa kramar och lycka till imorgon hos läkaren!

Anonym sa...

Bröllops och Grattiskramar! Ylwa

Anonym sa...

Stora grattiskramen till Er idag för det är ju ERAN dag!! En liten extra får Jörgen också men glöm inte era grabbar också.
Barbro

Anonym sa...

Elisabeth ! Hoppas det gått bra för dej med prover o allt. Grattis på Bröllopsdagen,+ en Kram till Jörgen som fyller år. Ha de skönt i värmen som äntligen kommit.
Tänker på dej. Kramiz Gull från Skåne.

Anonym sa...

Hej, önskar er en härlig dag idag!!

Tänk att ha en vän som du!!

Kramar
monika ö-vik

Anonym sa...

Har följt din blogg under ca 1 månad.... Jag har under flera timmar, nästan en dag, börjat från början i din blogg och till slut hamnat här på din 1:à sida :) för att göra en lång historia kort (det här inlägget skulle kunna bli en 1/4 del av din blogg ;))... Hoppas du förstår mig rätt nu vännen ... " jag läser om en mammas / människas öde som för mig är som en bok. En bok som jag slår upp varje eftermiddag efter jobbet för att "läsa", för att försöka sätta mig in i "hur du känner det", för att komma bort från min vardag, för att man hoppas, för att man försöker förstå hur du orkar (samtidigt som du har glimten ögat), hur dina familjemedlemmar måste tänka, att du kanske har accepterat vad som händer ................................. Och då slår det mig ............. Det är ingen " bok" jag läser .... Det händer här och nu ..... Då blir jag mycket ledsen ........ "om Gud vill straffa någon så finns det värre personer än dej", (jag tycker du sa ta ett snack med denna herre senare)............................. Om pengar kunde förändra någonting för din situation, hade jag sålt mitt hus och gått "all in" för dig och din familj...

Jag håller mina tummar för dig och att Gud faktiskt kan uträtta mirakel... Man vet aldrig...

Anonym sa...

I mina ögon är DU HELT FANTASTISK!!!
Önskar dig och din familj många härliga dagar tillsammans.
Varm kram från Malin i Vänersborg.

Anonym sa...

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Grattis till Bröllopsdag och Jörgens födelsedag. Hoppas du/ni firar så mycket du orkar.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kramar i massor till er alla!

Anonym sa...

Underbara DU!! Emma & Jag tänker på dig hela tiden, är orolig varje stund . Vi är på Sicilien , kollar mobilen hela tiden ! Hälsa hela familjen & må så bra du kan , önskar man hade din styrka , Massor av Kramar från Marie & Emma Göransson

Magdalena sa...

Vårens första dag av Laleh. Känns som du skulle kunna ha skrivit den.Lyssna på den och gör den till din sång om du inte redan gjort det..Kämpa på fina du. Du är stark. kramar

Anonym sa...

Har följt din blogg sedan ett tag tillbaka, men först nu jag skriver. Beundrar verkligen din styrka mitt i allt detta. Ska ni till Kolmården i helgen kanske vi ses.

All styrka till dig/er!

Anonym sa...

Hej fina Elisabeth. Läser din blogg varje dag och tänker på dig och din familj varje dag. Hoppas, hoppas att din fått en bra/ok dag idag när ni har lite och fira. Varma kramar från Åsa i Dalarna <3<3<3<3<3

CillaS sa...

Vilka underbara bilder!! Kärlek, kärlek, kärlek.
Joel verkar vara en riktig glädjespridare.
Kan tänka mig att Jörgens hår blåst av i farten....
Du verkar se till så att det händer saker och kan konsten att ta tillvara på livet ( även innan sjukdomen).
Ber för många fler dagar och att du snart får träffa din "bror". Massor av kramar Cilla