måndag 3 oktober 2011

Rakad

Fullt upp som vanligt efter en fullspäckad hockeyhelg.
Adam och hans lag vann Elitcupen. Det var så kul att se deras glädje och extra roligt att de fick vinna mot Almtuna i finalen som de annars har väldigt svårt emot.

Idag har jag tagit prover i morse på vårdcentralen och sedan fick jag en akut tid hos min underbara frisör Madde på Hamnsalongen i Gustavsberg. Håret fullkomligt rasar av och jag ringde och pratade in ett meddelande sent i går kväll varvid Madde ringde direkt i morse. Snacka om service!
Här är bild före, film under klippningen och bild efter. (Kanske inte den roligaste frisyren för Madde att klippa..)Efter klippning har jag varit på apoteket och sedan spenderade jag hela eftermiddagen på Rosendals trädgård där Amazona hade träff.
Först fick vi binda en bukett men jag tittade på och passade på att fika... sedan fick vi göra ett hösthopsättning vilket var riktigt kul. Jag kände mig så kreativ. (ni som känner mig vet ju att detta inte direkt är min grej..)
Här står Bea och påtar i jorden;

Beas;

och min;

På kvällen har jag och Isac röjt upp lite på tomten. Han fick skippa fotbollsträningen idag då han dragit ut en tand. Adam på hockeyträning, Jörgen jobbar och Joel spelade spel med sin assistent Malin.

Nu är det Hollywoodfruar. En liten flykt från verkligheten... i morgon är det cellgifter och sjukhuset igen.

PS. I morgon bitti kommer det inte ligga en stor hårboll på kudden:):) DS.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Du passar i rakat!! Och vilken fin blomkorg. Hälsningar från Hammarö

Ossie sa...

Du är fantastisk, Elisbeth!
Jag fattas ord att beskriva hur impad jag är av din okuvliga energi, jävlar-anamma och klarsyn!
"Det ena man vill och det andra man ska"... kan man lugnt säja... man f-n vad du gör det bra!
Jag bugar och tackar för att du delar med dej av din historia!
Du gör stor skillnad för alla oss läsare antingen vi är anhöriga eller drabbade lättar du på bördan, skänker hopp, tröst, kunskap och hur märkligt det än kan låta även glada skratt!
Hur coolt är inte det mitt i allt elände?!
Hälsa din familj att dom ska vara stolta över dej!
Stor kram och ännu större lycka till!
Åsa <3

Elisabeth sa...

Hoppas det går bra med behandlingen i morgon. Tänker på dig. Godnatt hälsar en annan E

Anonym sa...

Modiga kvinna.... Jag beundrar dig, precis som jag beundrar Anna som också tog beslutet att raka av sig håret idag. Men ni är SÅ vackra ändå.
"Kinna"

Gene Forsberg sa...

Hej har följt din blogg så länge ,men ej skrivet,känner att jag måste skriva några ord,du är en fantastiskt kämpe,och med din familj och ditt engagemang i dina barn,har själv 5 barn ,varav ett med downs syndrom,men dom är ju vuxna nu,men jag vet vad det innebär med ett handikappat barn,,vill ge dig alla rosor som finns,du fantastiska människa

Lejonkvinnan sa...

Du är vacker i vilken frisyr som helst!!
Vilken underbar blomsterkorg.

Stor kram

Malin sa...

Du är snygg ändå!
Nu har jag alltså mer hår än dig, fläckvis i alla fall. Som tur är väljer min frisör ut fina peruker till mig.

Hoppas att det fina höstvädret är hos dig med och att behandlingen går bra. Själv är jag klar med kur 1 av Xeloda o Tyverb, som är det enda som eventuellt kan hjälpa mig nu.

Kram från Malin

Lena C sa...

Jag säger som alla andra! Snygg och enastående!
Du kommer klä i den turkosa även i november!
Lycka till i morgon! Kul med Hockeyvinsten!
Kram Lena

Helen sa...

Som tidigare talare (eller skrivare) så är du fint i såväl kort som långt hår....det e leendet som räknas....jag följer er och tänker på er och tycker hela din familj är fantastisk!! Och det har dom fått nånstans ifrån...från en fantastisk mamma!! Vi kvinnor e bra och vi kan!! Ser bara på min lilla familj...så bra den är, tack vare mej!! Bamsekram till er alla från södra Sverige..

Anonym sa...

Snygg.
Snyggare.
Snyggast.
Gäller både din nya frisyr och blomster!
Kram Gitt <3