lördag 15 oktober 2011

Boosthelg

Neurologen med Joel i morse och han vägde NÄSTAN 17 kg nu! och 110 cm lång. Viktkurvan har äntligen rört sig uppåt. Det är inget kraftpaket direkt...
Efter läkarbesöket var jag två timmar hos Joels kurator vilket var mycket länge sedan. Vi hade en del att gå igenom och uppdatera oss på. Dels på assistansfronten men mycket handlade om val av skola för nästa år och att Joel ska genomgå en utvecklingsbedömning av psykolog på Habiliteringen.

Jag var hemma runt lunch en sväng och packade ut matvaror jag handlat på vägen.

Eftermiddagen var "Adam tid" då jag mötte upp honom hos frisören och sedan var vi och köpte nya NHL2012 till Playstation.

Kvällen var "Isac tid". Jag och Isac träffade Hillevi och barnen på Thairestaurangen i Sickla och åt middag och sedan var vi på bio och såg Johnny English Reborn. Riktigt mysigt när man får de här stunderna med barnen på tu man hand.

I morgon och på söndag så ska jag "boosta" lite energi med mina tjejkompisar. I morgon ska jag sova över hos Camilla och Patrice har kommit ner från Sandviken också. Vi ska äta gott hoppas jag (Patrice och Camilla ska koka ihop något?!) och bara slöa i soffan och prata, prata, prata. Det är som ett eget forum när tre "handikappsmammor" träffas.
På söndagen åker jag direkt till min Mindfulneskurs inne i stan. Vi har en heldags workshop på söndag till klockan 16. Klockan 17 åker jag vidare till nästa dukade bord hemma hos Hillevi där gamla aerobictjejerna ska träffas. Samma sak där. Man kan komma som man är, vilket lär bli i myskläder.

Ser fram emot närmsta dygnen och hoppas att det kan fylla på mina sinade depåer en del.

7 kommentarer:

Anna sa...

Hej, vilken fin blogg du har. Jag har nyligen börjat läsa och följer ditt tuffa liv. jag har också obotlig cancer så jag känner igen mycket i vad du skriver. Vilken härlig helg du har framför dej! Det låter toppen med ett sånt nätverk, guld värt!
Var rädd om dej! Kram Anna

Anonym sa...

Hej min vän,

Njut och boosta ordentligt i helgen !

Kramiz Jenny

Anonym sa...

Men när har du Jörgentid?

Anonym sa...

Njut pch tanka - det är du värd!!! Kram//Vera

Jag är Elisabeth sa...

Nästa helg är Jörgentid. Torsdag-söndag på en herrgård i TIbro. Vi ska även kolla på Adam när han spelar matcher men vi bor helt UTAN barn denna gång.
ELISABETH

Berit sa...

Åh vad jag hoppas att du får en fin helg! Nästa helg verkar också ha myspotential. :)
Kram!

Anonym sa...

Hoppas du har haft en superbra/skön helg! Det är du sååå värd.

Kram Hanna, G-berg