lördag 22 oktober 2011

Lördagmorgon i Tibro klockan 07.15


Ja vad gör man egentligen uppe klockan 7 på en lördag morgon i Tibro. Vi har inga småbarn med oss och vi bor på en underbar Herrgård, ändå lockas man upp av spänningen när det är match mellan Leksand och Djurgården.
Det känns som vi fick lön för mödan. Djurgården vann mot Leksand och har därmed vunnit gruppen. De gick obesegrade genom hela grundspelet. I morgon söndag klockan 12 är nästa match så nu är vi "lediga" resten av dagen.  Det blir bra för Adam också att få vila då han har haft problem både med sin gamla axelskada och sträckt ljumsken. Idag ska grabbarna iväg och bada och ha kul i Skövde.
Här bild på målvakten Linus Söderström och Adam;

Grabbarna bor i en skolsal i Tibro. Jag och Jörgen bor på Ruders Egendom. Ett litet charmigt ställe med bara 5 dubbelrum men med fantastisk service och god frukost.


Igår fredag var jag ute och tog en morgonpromenad. Är det inte vackert med hösten... 


Vi var också mellan matcherna och åt lunch på Syster Yster i Tibro som Cece (bloggläsare) tipsat om. JÄTTEGOTT och hemtrevligt.
På kvällen åt vi middag i Hjo. Väldigt mysig sjöstad. Kan tänka mig att sommaren är fin där.

Jag har inte bloggat på några dagar men jag vill meddela att jag mår bra. Lite sandpapprig i halsen på mornarna men inga jobbiga cancersviter.

I veckan fick jag ett smycke av Åsa. Ett smycke som jag bara älskar. Ett kors i silver och skinn. SÅ vackert! Tack älskade vännen.
Vi har också bokat resa till Spanien igen... man måste våga tro och hoppas! jag och Åsa har bokat en vecka, lördag till lördag i mars. Våra män som måste jobba lite mer än oss får åka med lördag till tisdag...
Alla behöver ibland lite "tid för eftertanke"...

Måste också visa min alldeles egna kalender som jag beställt;

Vart du än går är du där.

8 kommentarer:

Cece sa...

Åh vad roligt att du tyckte om det! Blir själv sugen på att åka hem och ta en fika där. Njut av omgivningen och om ni vill ta kaffe på ett annat ställe så finns Villanns café. Ligger vid busstationen och är ett röd charmigt hus.
Kram!

Elisabeth sa...

Skönt att du mår bra. Har följt din blogg länge och tycker den är toppen. Hälsningar Elisabeth från Gotland.

Carola sa...

Vilket smycke!!
Kan du fråga var det är inköpt, jag skulle gärna vilja ha ett.
Kram från Carola

Anonym sa...

Hej Carola !

Smycket är köpt på Elviras Värld, i Orminge utanför Stockholm, men kanske Elisabeth kan se, om det står något på korset vem som gjort det ! Tusen tack att du tyckte det var fint, och jag är såå glad att Elisabeth gillar det !!

Eftertanke JA, resan blir Mums, Elisabeth !!

HEJA HEJA nu till Adam & Co, och många kramar till dig & Jörgen

Åsa

MiaD sa...

Jättefint smycke!!! Och jag tycker du är fantastisk. =)

Anonym sa...

HeJ! Vad roligt att det går så bra för Adam med spelet i Djurgården. Hoppas att han känner att han valde rätt!

Det ser verkligen fint ut där ni bor, vilket ställe! Hoppas du får fortsätta att må så bra som du mår ett bra tag till. Vi ses nästa söndag. Kramar från Tina

Anonym sa...

Hej, du ger mig så mycket styrka! Kram från en medsyster med obotlig äggstockscancer

Lena C sa...

Fina höstbilder,hoppas ni hade en härlig söndag också.
Måste bli kanonbra värden.
Vilken jättefin almanacka du har fixat!!
Kram Lena