måndag 24 oktober 2011

HES efter allt hejjande!

Fasiken, var precis klar med ett inlägg så bryts internetkopplingen och jag kunde inte få bort en varningsruta utan att stänga ner inlägget varvid allt försvann. Skit.
Nu blir det en snabbvariant. Orkar inte mala om allt en gång till.

Adam och Djurgårdens U16 vann Tibro Trophy. Finalen gick mot Brynäs och slutade 7-3. SÅ roligt då det är en ärofylld turnering.
Tibro Trophy har samlat eliten bland Sveriges U-16 lag sedan 1978. Många av Sveriges största stjärnor har en gång spelat denna cup.

(hittar ni Adam ihopklämd ovanför trästatyn som var vandringspriset)
Nackdelen med att gå till final är däremot att det blir sent och Adam var hemma 01.30 i natt. Idag har han också haft lång skoldag till 16. Kom hem trött, hängig och ont i halsen och gick och la sig klockan 19. Hoppas på bättring tills i morgon då han har Svenska prov. Eller kanske inte för han pluggade ingenting ikväll då han var helt urlakad.

Jag har haft snickarna som river vårt fuktskadade badrum här. Skulle stänga lilla toaletten innan jag åkte till vårdcentralen i morse och ser till min fasa att man dragit en kofot rakt genom väggen!!!??? Lilla toan var inte tänkt att den skulle behöva rivas då fukten inte verkar ha nått dit. Men nu då? Vad  händer?
Orkar inte. Stängde dörren och åkte till Vårdcentralen och tog prover (har fått svar att det är ok för cellgifter i morgon) och sedan vidare till yogastudion och kopplade av. kan inte göra något åt eländet ändå själv. Så här ser det ut nu (lilla toan överst där de har tejpat över ena hålet och sprickan men även åstadkommit ytterligare ett hål uppe i hörnan);
Efter yogan åt jag lunch med Maria och sedan promenad och fika. Vi stötte på en varning för Anna Anka på vägen.
Var tvungen att ta en bild på vackra rönnbär härom dagen.

Tack för alla peppande kommentarer och jag är glad att jag kan förmedla styrka till alla medsystrar och till övriga också så klart.

Nattikramen till er alla från en hes Elisabeth.
(I morgon mindfullnes på förmiddagen och sjukhuset på eftermiddagen. Ismössa på!)


4 kommentarer:

Sister Moonshine sa...

Jag har aldrig testat det där med ismössa men det låter inte trevligt och jag kan föreställa mig att det gör ont. Tills skallen är bedövad ... Du kämpar på, som vanligt och inspirerar åtminstone mig, till att ta nya tag med jobbiga saker. Må gott och sköt om dig.

Kram

/Åsa

Eva T sa...

Hej Elisabeth !
Hoppas att allt gick bra idag. Kram

Anonym sa...

Fin bild på Dig....Lycka Till imorgon...Jag är full av beundran över hur Du orkar(tänker på hålet i väggen) Jag skulle bryta ihop även om jag är frisk..Du är fantastisk Elisabeth...Kram från Ulla (U:s mamma)

Lena C sa...

Snacka om att du lärt dig konsten att ta vara på det fina i livet! Bryt ihop lite och sen nya tag igen!
Du är en sån förebild för många. Fota lite roliga skyltar och vackra rönnbär!! Du hittar dom små glädjeämnena.
Heja dig!!
Kram Lena