måndag 25 april 2011

Deklarationen signad och klar

Tänk att det ska vara sådan ågren varje år? Och egentligen har jag inga särskilda uppgifter att fylla i. Brukar vara något värdepapper eller aktieindexobligation som ska fyllas i på blankett K4. I år hade jag en hel förlust på 1220,- att redovisa där... Mycket jobb för ingenting.
I övrigt är det ju bara att kolla igenom att allt är med.
Jörgen deklarerade igår via telefon och jag gjorde det nu på kvällen via internet. Skönt! Alla papper samlade i en mapp och insatta i deklarationspärmen. Även barnens fonder och kontoutdrag är sammanställda och insatta under respektive flik.
(Självklart har jag gjort en liten sammanställning med bra överblick i excel. Allt fixat till Jörgen utifall det värsta skulle inträffa innan det är dags för nästa deklaration. Tragiskt men sant.)

HÅLL NU TUMMARNA FÖR I MORGON!! Då är det dags för min andra dos cellgifter CAELYX. Eller man kanske ska säga min första riktiga dos Caelyx. Den förra var ju ganska misslyckad och jag fick bara i mig hälften.
Nu hoppas jag att min kropp grejjar få i sig HELA dosen och jag ska premedicinera ordentligt i morgon bitti när jag kommer in på sjukhuset.
För övrigt så är det mer än full dag på sjukhuset. Klockan 07.30 har jag slätröntgen av mina knän och direkt efter ska jag gå och ta prover.
Sedan ska jag träffa Diakonissan INNAN mina behandlingar drar igång vid 11. Premedicinering, skelettbehandling och cellgiftsbehandling, samt att min läkare kommer dit 11.30 också.
Förhoppningsvis är jag klar till 16 då de vill ge mig cellgifterna på 4 timmar istället för på en timme.
En heldag på Södersjukhuset, mitt andra hem för tillfället. Jag har ju spenderat fler timmar där under påsken än vad jag har varit hemma.

Förresten så har jag glömt att önska er alla bloggläsare EN TREVLIG PÅSK! (tror jag glömde det i mitt tumult som jag haft den senaste veckan)

14 kommentarer:

just another ordinary day sa...

Glad påsk Elisabeth! Hoppas det kommer gå bra för dig, allt det som du står inför. Du är en kämpe av stora mått! Kram, Maria.

Anonym sa...

Jag håller med tidigare skribent. Du är verkligen en kämpe och jag beundrar dig! Hoppas allt går bra imorgon
Kram
Eva Li

Anonym sa...

Lycka till i dag Bettan. Hoppas allt går bra. Körig dag, men bättre att samla ihop allt på en gång så kanske du slipper spendera fler timmar där på ett tag. Kramar Eva

Lisbeth sa...

Håller tummarna att det går bra idag! Kram!

Anonym sa...

Hej vännen, Jag håller mina tummar att det går bra för dig idag.

Kramis Jenny

Berit sa...

Håller tummarna för dej! Får min caelyxbehandling i morgon, onsdag. Rapporterar sedan.
Kram!

Anonym sa...

Lycka till idag fina du!

Kram
Claudia J

Anonym sa...

Skickar en massa ♥♥♥ till dig!
Kramar om /Gitt

Anonym sa...

Du finns i mina tankar idag...Kramar fr Ulla (U:s mamma)

Eva T sa...

Styrkekram och lycka till.

Anonym sa...

Hoppas det gick bra i dag! Kram Annika

Anonym sa...

Håller verkligen tummarna för dig Elisabeth!
kramar
Monika

Anonym sa...

Hej!

Har tänkt på dig idag och hoppas verkligen att allt har gått bra <3! Kram kram Annika Lydin

Anonym sa...

Du är helt otroligt ansvarsfull och osjälvisk i detta med deklarationen inför nästa år! All kraft och ork önskar jag dig. Fint att du kan träffa Diakonissan. Själv haft stor glädje av en sjukhuspräst för några år sen.

Kram Susanne, Sara och Hannas mamma