fredag 1 april 2011

Huvudvärk

Känner mig fortfarande mossig i huvudet sedan igår. Är ju livrädd att det är monster där inne men å andra sidan har jag inte hunnit vila något på mycket länge.

Gick på Kundaliniyoga i morse och DET är ändå lite avslappning.

Idag har jag varit med svärföräldrarna på banken först, sedan handlat, hem och packat upp, hämtat Isac i skolan tidigare, varit hos läkaren med Isac och hans laktosmage, direkt från läkaren till mäklaren och mötte upp svärföräldrarna igen för att vara med när de signerade kontraktet på sin nya lägenhet, hem efter, åt lite yoghurt på stående fot, skjutsade Adam och hans kompis till hockeyträningen i Älta, hade Isac med mig i bilen, köpte med Thaimat hem, slöat i soffan med Isac, mat, godis och Talang på TV, hämtat Adam från hockeyträningen precis, och nu är klockan 23och det är dags att gå och lägga sig.

Joel är hos mormor ikväll och mormor tog även besöket på Hjälpmedelscentralen idag med Joel. Idag har han fått sin första Elrullstol. Den blir hemlevererad i nästa vecka då vi inte byggt om bilen ännu för att få in den.

Nä, nu blir det en alvedon och krypa ner i sängen.

Jörgen hälsar att han mår bra och att det är soligt och varmt i spanien.
Här i Stockholm är det regnigt och grått.

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch vad det är jobbigt med ständig huvudvärk, men det behöver ju inte betyda nya monster! Kanske kommer från nacken eller av för lite sömn/vila. Kram Annika