söndag 17 april 2011

Åter på sjukhuset

Igår lördag fick jag permission och fick åka hem ett dygn. Med kortison i kroppen mådde jag riktigt bra och jag och Jörgen bestämde oss för att åka till Susannes 40 års fest på Grisslinge Bistro som vi var bjudna till. Barnvakt var ju redan fixad också och middag måste man äta oavsett.
Jag är så glad att jag klädde upp mig och släppte sjukdomen för ett tag. Maten var helt suverän och Susanne strålade som ungdomen själv. (som vanligt… 40 år men ser ut som 25 och en kropp som en elitlöpare!)
VI åt middag och hade lite allsång. När sedan musiken började var jag tvungen att få röra mig lite till Septembers Mikrofonkåt på dansgolvet innan vi begav oss hem. Grattis Susanne och tack för en trevligt påkostad kväll!
Här är bild på mig, Marie och födelsedagsbarnet Susanne;
Idag söndag har vi firat Isac hemma på altanen då han fyller 10 år i morgon måndag. Vi bjöd på lite lättare lunch och sedan gjorde Isac en egen glasstårta till fikat. Ett tåg med massa vagnar och singoallakakor till hjul.

Han fick en Ipod touch av oss och mor och farföräldrar som han önskat sig så länge. Från Åsa och JP pengar som han redan har köpt ipodfodral för och även laddat något itunes konto. Med kusinerna ska han in på råsunda på AIK match. Jag tror det var en riktigt nöjd Isac idag!!
Det var verkligen en härlig dag att umgås med vänner på altanen;
På kvällen när familjen skulle skjutsa in mig till Södersjukhuset igen så stannade vi och åt på Thairestaurangen i Sickla. Kändes som ett bra avslut på helgen och innan jag skulle tillbaka i sjukhussängen, samt att alla tre barnen åker ju tåg upp till Dalarna i morgon bitti till mormor och morfar.

NU är jag åter i sjukhussängen. Mitt rum var tagen av någon annan så jag får ligga på en sal för 2 personer och jag som är så lättväckt…. Hmm. Men som tur är så är jag själv just nu och förhoppningsvis kommer det ingen ny patient under natten.
Maria kom förbi och gjorde mig sällskap mellan 21-22.30. Vi har inte träffats på snart två veckor så vi hade mycket att prata igenom.

Från festklänning till sjukhusklänning,,,,

Nu är klockan 23.30 och det är dags att sova.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bland fräscha 40-åringar är du ändå snyggast ;o)

Hur länge ska du vara på sjukhuset?

Hälsa söta ISAC ETT STORT GRATTIS på 10-årsdagen IDAG!! Världens finaste glasstårta!

Underbara bilder från Paris och däremellan händer det saker. Minst sagt.

En sak är säkert, du omringas av KÄRLKEK både från familj, släkt, vänner och medmänniskan därute.

Solen stärker dig nu, Elisabeth, med en massa värme som den sköna människa Du är.
Molnfria kramar till dig, finaste.
/Gitt

Anonym sa...

Läser ofta din blogg och är djupt imponerad av din energi, styrka och förmåga att känna glädje trots allt!

Anonym sa...

Tack för en härlig och solig eftermiddag på altan. Kram