torsdag 17 maj 2012

Gröna Lund

Idag har jag lagt cancern åt sidan för några timmar. Hela familjen har varit på Gröna Lund om  än något utspridda. Isac var där med tre kompisar och Adam hade flickvännen med sig.
Joels kompis Samuel var också där och hade storebror och mamma Annika med sig.

Jag åkte buss in med Isac och hans kompisar och sedan Djurgårdsfärjan. Snacka om att det tar på krafterna och jag tar alla tillfällen i akt att sätt mig ner och vila. MEN, det går ändå bra. jag vet inte om det är nedtrappningen av kortisonet som ändå gör mig lite starkare i benen och att jag orkar mer.

Joel och hans kompis Samuel kollar Piratshowen;
 Våffla med sylt och glass har precis slunkit ner;

Vädret var perfekt, barnen var nöjda och glada, och jag fick må bra hela dagen. 
Vad mer kan man begära?

Fick sådana kärlekskänslor för vår huvudstad. Vad vackert det är!!
STOCKHOLM I MITT HJÄRTA.....

Jag och Joel tog en Färdtjänst hem vid 18 medan resten av gänget var kvar en stund till. (Han sjöng Svenska Nationalsången för taxichauffören x antal gånger på vägen hem=))
Farfar mötte upp mig och Joel när vi kom hem och hjälpte till att bada och göra i ordning Joel så att han skulle vara klar när hockeyn började.
NU är det hockey och Sverige ligger under i skrivande stund. Joel kör ALL IN hemma i soffan;
I morgon fredag ska jag se om jag kan få tag på boken "Döden är livsviktig".
Hälsningar från en ganska ok Elisabeth ikväll. Dock mycket trött...

35 kommentarer:

Anonym sa...

Kärlek och styrkekramar!
Ansi

Anonym sa...

Åh vad skönt att du kände dej lite bättre idag. Sug på den karamellen nu !!
Kram Jennie

Anonym sa...

Så jädrans gött att du fick njuta av en skön dag på Grönan.
På nåt sätt så ser jag dig ibland framför mig, pekandes fingret (du vet vilket... ;o)) åt skitcancern. Visst, vi vet vad utgången kommer bli, men du ser verkligen till att ge den en match.
Och när jag läser om såna här fina dagar som du har, så åker ta mig tusan mina långfingrar också upp och med ett leende tänker jag: "HAHA,cancer! Den här dagen fick du inte!"
Naivt tänkt?... ja, kanske. Men för varje bra dag du får där cancern får minimal plats, så gläds jag så oerhört. Hoppas du ger mig många fler dagar då jag kan få peka finger åt cancern och tänka "den här dagen fick du inte". Jag slänger så gärna upp dom även om jag försöker lära mina barn att INTE "göra fingret". ;o) Kram// Tvåbarnsmamman

Anonym sa...

Skönt att du fick en härlig dag med familjen !! Vila upp dig nu så hoppas vi på många fler må bra dagar. Ses snart! Kramar o kramar Helene S

Anonym sa...

å va härligt å höra!!stor kämpakram från en trogen läsare!! Tycker du är helt fantastisk som orkar med trots din sjukdom. Tänk vad mycket underbara minnen dina fina barn kommer bära med sig genom livet, du kommer alltid finnas med dem. kram igen fina människa!

Anonym sa...

Å vad underbart att du har haft en sån superbra dag med hela din familj. Du är värd att må så bra som du har gjort idag!! Följer din blogg sen en tid tillbaka och jag älskar att läsa om din livslust och din härliga familj och allt stöd du har!! Många kramar från Lotta i Huddinge

Anonym sa...

Hej
Blir så glad när jag läser att du haft en bra dag, unnar dej det av hela mitt hjärta. Hoppas du får fler sådana dagar.Kramar i massor Britt-Mari

Anonym sa...

❤❤❤

Geddfish ♥ sa...

Jag gläds med dig, du kämpaglödsglada kvinna/mamma!
Det är en nåd att få följa dig. Önskar så, att jag kunde knäppa med fingrarna och "vips" så är du frisk!
Varm kram♥

Marlene sa...

Du är en riktig kämpe! Jag hejar på dig!
<3 kram!

Anonym sa...

Stor styrke kram till dig Elisabeth!! // Camilla

Anonym sa...

Det låter som en bra dag och det känns härligt att veta. Du är helt underbar som drar iväg på alla möjliga saker. Men jag kan lova att det gör dig starkare. Hoppas att du får en fortsatt bra helg med nära och kära. Ett helt lass med styrke kramar från Carola <3

Anonym sa...

Härligt att höra att ni haft en bra dag!
Tänker på dig ofta ofta - du är grym!
Massor av kramar
Petra, Orust

Photo by Maria sa...

Vilken mysig dag ni har haft..

Härlig Joel ser ut i sin Sverige outfit =)

Kram Mia

Anonym sa...

Hej!
Jag har följt dig i flera år och du har gett mig så mycket styrka och positiv syn på livet. Tack vare dig har jag slutat med att skjuta upp allt som jag vill göra på en oviss framtid och istället försöka förvärkliga mina önskningar nu.
Tack.
Sköt om dig.
Dina barn har den mest otroliga och starka mamma som man kan ha, och det kommer dom alltid att minnas.
Sköt om dig. Du är ständigt i mina tankar.
Lotta i Lappland

Anonym sa...

Stor kram till dig du fantastiska människa!! Tack vare dig har jag insett hur skört livet är. Jag tar tillvara på dagarna med mina underbara barn på ett helt annat sätt sen jag började läsa din blogg. Så tusen tack! Kämpa på! Vi är många som tänker på dig... Varm kram från Jessica!

Anonym sa...

Vilken mysig dag ni haft, vad Joel är fin i sin outfit. Synd att Sverige åkte ut.

Styrka och kärlek till er alla.
Kram.

Ewa sa...

Du gör sååå många rika med din blogg och dina ord...Du gör oss såå tacksamma för varje dag vi får...
Vill ge Dej en varm o lååååång kram
Ewa

Anonym sa...

Elisabeth, du är så fin och så stärk! Jag tänker på dig varje dag <3 Kramar till dig. GLAD 17 MAJ <3

Anonym sa...

Elisabeth..idag blev jag varm i hjärtat av att läsa Ditt inlägg....vilken fantastisk dag Ni har haft och vilket väder, ja, Stockholm är verkligen fint denna årstid...njut nu av det fina vädret så håller vi tummarna att Du får må OK..Kram från Ulla (U:s mamma)

Sofia sa...

Du är så fin!!! Tack!! Du är så stark, så bra att du motar cancern vid dörren! Fortsätt kämpa!!! Styrkekramar!

Anonym sa...

Jag har läst din blogg länge... Vi har träffats i olika sammanhang några gånger. Det är otroligt beundransvärt hur stark du är. Tänker på dig ofta! Tillbringa tid med din familj - tillsammans är ni starka! Mer inspirerande människa än dig får man leta efter (både när du var frisk och när du nu dessvärre är sjuk). Kram på dig!

Anonym sa...

Vilken underbar dag-tacka tusan för att du är trött!! Stockholm är en vacker stad allra helst på våren när allt står i blom, Kan tänka mig att gårdagen var mer än perfekt för er alla .............

Anonym sa...

så härligt med hela familjen samlad<3 njut och ta vara på varandra! kram lena

Anonym sa...

Tänk om alla människor var så starka, och värnar om sin familj som du gör,då vore världen i ett skimmer av guld.Kämpa på .

Anonym sa...

Fina du, du ger så mycket styrka till oss läsare. Jag hoppas att vi kan ge dig dubbelt upp tillbaka.
Helt underbar är du.
Kram
//Ninni

Anonym sa...

Fina du<3

Anonym sa...

Tack för en jättetrevlig dag!! Härligt att se barnens glädje och att du mådde så bra! Kram på dig fina Elisabeth //Annika

Anonym sa...

Härlig dag på Gröna Lund ni haft! Hos oss blir det Fyrishovsbadet i dag. Har följt dig sedan artikeln i MAMA för några år sedan,du är verkligen fantastisk som delar med dig av ditt liv till alla oss bloggläsare. Önskar dig en lång och varm sommar med din fina familj! E

pisen sa...

Hej vännen. Boken du letar efter finns att beställa på Adlibris. Kram Pia

Anonym sa...

Strykekram till dig och de dina <3

Adéle

Anonym sa...

Du är så FANTASTISK<3. Jag blir så rörd när jag läser det du skriver. Du har för alltid en plats i mitt hjärta. Ha en mysig helg. Kram Camilla A

Nonna sa...

Döden är livsviktig av Elisabeth Kübler-Ross undras hur många varv jag läst den. Min dotter Caisa har lånat den länge under sin utbildning till beteendevetare - undrar var o om jag har kvar den??
Om du inte får tag i den så skriv här så ska jag leta..Ljusfolket av Benny Rosenqvist har jag oxå, jag har alltid tagit för självklart att vi lever många liv men sen mina föräldrar gick över till Ljusfolket fick jag hjälp av ett medium att få kontakt och de har hjälpt mig jättemycket från sin Ljussida! Allt de sagt har stämt och väglett mig.. maila mig om du vill höra mer lar.son@telia.com.
Jag ska tänka varma och goda tankar om dig och dina nära..vi ska alla resa du får bara resa tidigare..men alldeles för tidigt med jordemått mätt! Kramar Nonna

Anonym sa...

Åh, vi var utanför Grönan men det var så galet mycket folk så vi gick inte in. Vi var där när dom öppnade, det kanske blev lite bättre sen?
Läser din blogg varje dag, du har verkligen lyckats med ditt mission att få läsaren att fånga dagen!
Kram, Jeanette

Anonym sa...

Hej Elisabeth ! Har varit borta några dagar, så nu var jag tvungen att in o läsa din Blogg, det missar jag aldrig. vad skönt att du orkade vara med på Grönan, förstår att du blir trött,men du kämpar på värre, beundrar dej så.
Hoppas nu du får ännu mer krafter. Ha de så bra du kan, tänker på er. Kramiz Gull från Skåne.