fredag 4 maj 2012

Satsar på att komma iväg

Sitter i soffan med hela familjen och kollar på hockeyn.
Har packat i pausen och ska ta mig ett bad nu. Svetttas fram och tillbaka på grund av den höga kortisondosen.
Hemsjukvården var precis här med extra medicin samt gav mig en spruta inför flygresan.

Jag och mamma har under eftermiddagen ringt flygbolaget och även kollat upp att det finns flyg hem tidigare i veckan om det är så. Så i morgon satsar vi på att komma iväg alla fyra som planerat och känner jag att jag vill hem i förtid på grund av smärta eller panikångest efter barnen så löser vi det på plats.

En kollega från jobbet var här med en present. En jättefin Boomerangblus som passade perfekt! Tack kollegorna på Intrum Justitia för att ni stöttar mig och tänker på mig!

I övrigt är det myskläder och någon varmare tröja som är nerpackad. 14-19 grader och sol, moln och regn är vad Provence bjuder på.

77 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni får en trevlig resa utan smärta!

Kram
Nina Ström

Anonym sa...

Önskar dig en underbar resa. Kram. Annette

Titti08 sa...

Önskar dig en underbar resa i härliga Provance.
Många kramar från Titti-Elisabet

Anonym sa...

Hoppas du kommer iväg! Men du måste känna efter var du är lyckligast! Kram helena

Anonym sa...

Hoppas ni får en riktigt trevlig resa! Stor kram till fina dig.

Anonym sa...

Må så gott på er resa! Kram från Solweig i Övik.

Anonym sa...

Hoppas du får en skön resa utan smärta och panikångest. Kram från Borlänge

Nonna sa...

Allt har sin tid - du känner,vet och följer ditt hjärta Elisabeth.
Mammatid är oändligt viktig både för dig och din mamma i era olika konstellationer. Håller tummarna att allt blir så bra som möjligt för er alla!
Har följt dig sen första början och fortsätter att läsa, kommenterar inte alltid men skickar alltid energi på mitt sätt!
Kramar Nonna

CillaS sa...

Hej

Önskar dig en härlig resa.
Förstår att du slits med dina proriteringar mellan nära och kära.
Va trygg i det du gör, det du investerar i din mor nu kommer dina barn till del och på så sätt fläts allt samman. Är övertygad om att du gjort och gör allt du kan för dina barn så njut av dagarna med din mamma!! Styrka och massa enerig till dig och till dina nära och kära. Kramar från mig som skickade ett paket tidigare med bla gosedjur och vetekudde.

Lisbeth sa...

Hoppas ni får en härlig resa!
Stora kramar

Anonym sa...

Kärlek<3 till dig och de dina.Jag tror att din man vill att du åker, han behöver nog också "landa" lite just nu när det händer så mycket kring dig. Hoppas att han har någon att prata med och bearbeta allt som sker.Kan tänka mig att du har varit stark i familjen........vad ska det bli av honom? Hur ska han klara allt utan att du är där och fixar allt. Hoppas att du förstår vad jag menar. Kram anna-Lena (Har precis gått igenom det ni gör just nu, fast som anhörig på sidan om)

Anonym sa...

Njut varje sekund med din mamma. ❤❤❤

Karro Umeå sa...

Jag hoppas ni kan njuta på resan!! Förstår att de känns jobbigt att lämna barnen några dagar, men du o din mamma behöver nog oxå varann, kram på er! Tänker på dig!

Stevens mamma sa...

Bon Voyage och ha det bäst! Stor kram och hälsa tjejerna❤

Anonym sa...

Satt i bilen och hörde Lalehs "some die young" och tänkte på dig och er, livet är inte rättvist. Hoppas ni får en härlig tid i Provance.

Anonym sa...

Ønsker god tur - håper dere holder ut hele uken og klarer å slappe av masse - klem til alle 4 !! Fra Karin i Tønsberg

Anonym sa...

Kram <3

Anonym sa...

Försök nu att leva i nuet. Koppla av o försök ladda energi. Det är helt ok att åkaren tidigare än planerat. Försök tänka på vad som blir bäst för dig. Du ger så mycket till alla o lever hela tiden fullt ut. Försök även att tänka på dig själv, vad du behöver. Du är precis lika viktig som dina nära o kära. Styrkekram till dig. / Lotta

Anonym sa...

Ha en bra resa. Kram/ Connie

Anonym sa...

Elisabeth, jag vet inte hur jag ska formulera mig mer än att du berör mig så himla mycket. Du skriver om tankar och funderingar som jag tror jag inte skulle kunna om jag var i din sits. Jag antar att det är ett sätt att bearbeta allt och att du gärna vill ha kontroll så länge du kan. Jag skulle vilja krama dig och ge dig styrka för du ger mig styrka i mina egna tankar. Katten musen tio tusen kramar :)

Anonym sa...

Ha en underbar resa <3

Anonym sa...

Ha en underbar resa <3

Anonym sa...

Släpp taget..inse att du ska dö och gör det med de du älskar mest, dina barn, bry dig inte om ngt annat..

Anonym sa...

Tycker att din man inte stöder dig, eller har jag fel??

Veronica sa...

Kram Elisabeth, kram. Du är fantastisk som lyckas räcka till för alla, både nära och kära samt oss bloggläsare! Ha en trevlig resa med din mamma och kompis och njut av er samvaro. Du är väl värd att få en egen stund med dessa nära personer! Din man och dina barn ger du så mycket hela tiden, även när du är bortrest, så jag hoppas att du kan njuta fullt ut av denna resa! Släpp alla tankar på dåligt samvete för att du reser iväg, det behöver du verkligen inte ha! Du, om någon, har väl alltid satt dina barn och din man främst!!! Du behöver också få egentid där du kan vara liten och skör.... Återigen, kram Elisabeth.

Jenny H sa...

Ord känns för futtigt. Men en tanke kan aldrig begränsas. Därför vill jag att du ska veta att jag tänker på dig och din familj i er svåra tid.
Hoppas du får möjlighet att njuta av Provence! Trevlig resa!!
Kramar Jenny i en småstad

Anonym sa...

Njut av att få vara med din älskade mamma, hon vill nog precis som du få tillbringa så mycket tid som möjligt med sitt barn. Tänk inte längre några tankar på skit-sjukdomen det är den inte värd. Ta nu en dag i taget, varför ens fundera på morgondagen. Ha en underbar resa och vi vill se bilder. Massor av kramar från Helene.

Sandra sa...

Önskar dig och din mamma en jätte mysig resa tillsammans! Hoppas du kommer må bra,håller alla mina tummar och tår!!

Bamsekram

Anonym sa...

Ha en skön resa och njut. <3 <3 <3

Kramizz
Marie i Västerås

Hyrestanten sa...

Jag önskar dig en fin resa och att du får må hyfsat bra. Du är så duktig hela tiden och tänker så mycket på dina närmaste.

Kramar till dig

Anonym sa...

Kan inte annat säga än att ni finns i mina tankar hela tiden <3 Sånt här ska ingen behöva gå igenom :'(

Anonym sa...

Önskar dig av hela mitt hjärta en underbar resa, hoppas alla dagar blir bra för er alla 4. En vecka går så fort, passa på att ha många bra samtal och njut av varandra och vårda er tid. Sköt om dig nu och ha en skön semester. Kramar till dig från Anne-Mette

anneli sa...

Hoppas ni får en härlig resa tillsammans,med mycket kärlek o fina minnen.Kram Anneli

Anonym sa...

Jag önskar dig och din mamma en fin och underbar mamma/dotter resa och att du får må så bra det bara går att må!
KRAMAR i stora stora lass!!!

Sofia sa...

Ha en superhärlig resa och njut! Kram

Aina sa...

Lycklig resa Elisabeth! Hoppas ni njuter allt vad ni kan och har mysigt tillsammans!
Varma kramar, Aina

En annan Elisabeth sa...

Nej men jag vet inte vad jag ska skriva. Börjar om och om igen och vill så gärna skriva det rätta, det tröstande, det förlösande och hamnar bara tillbaka i det förlamande. Jag hoppas du fixar att vara i Provence den tid som är bestämd. Din mamma behöver tiden med dig. Samma band mellan er som mellan dig och dina barn. Oj så svårt detta är. Styrkekramar i tusental.

Anonym sa...

Hoppas att ni får det alldeles underbart på resan. Har läst din blogg varje dag en längre tid. En finare människa än du får man leta efter. Stor kram till hela familjen <3

Anonym sa...

HEJ! Jag förstår dina tvivel men att du bestämt dig för att åka med din mamma är bra för er båda. Ni får tid och du kan berätta för henne vad du tänker att hon kan göra för barnen. Hoppas någon kompis har tid över för din man att tänka på något annat även om det är svårt du finns alltid i hans tankar. Men kanske bara lite.
Finns det ingen förläggare som kan ge ut din blogg i bokform.Skulle vilja ha den och säkert många med mig. Intäkterna till dina barn.
Ha en så bra resa du bara kan. Kramisar i massor till er alla.

Anonym sa...

Hoppas din resa blir precis så bra som du önskar!
Många varma kramar

Anonym sa...

Härliga, härliga Elisabeth! Vill bara att du ska veta att Du är sååå älskad!!! Massor med kärlek sänder jag nu till dig. Kramar från Laila i Östersund

Anonym sa...

Hoppas resan blir bäst-fri från all värk och oro!
Du är så otroligt "stor" o ditt sätt att tänka o agera.
Önskar dig och din familj allt gott!

Anonym sa...

Kära fina Elisabeth, du följer "ditt hjärta och magkänsla" till att välja bra beslut. Ha det så gott med mamma i Provence. Kommenterar som du vet inte så mycket här men tänker desto mer på dig och hela din familj och ibland ses vi på badhuset.. Många kramar från Inger

Anonym sa...

Hej Elisabeth! "på riktigt"(som barn brukar säga)är det svårt att skriva ngt,jag blir rörd,tycker du ska ha det bra,samt komma iväg, en stund,slappa nu,ta vara på din resa,och kom hem lite lugnare.Vem vet vad under kan hända i Provance,vilket är det jag önskar Dig!Och dina "barn"blir glada när du kommer hem.Då du som du säger har din tid med dom.Njut nu!Många kramar om dig,från kicki i Växjö,med make.Unnar dig allt fint.

Anonym sa...

Hej! Har följt din blogg länge .... Du berör mig såå mkt, vilken otrolig människa du är!!!! Hoppas du och din mamma får en fin resa !!! Massa styrkekramar fr Maria i Värmland...

Anonym sa...

Jag önskar jag kunde ge dig kraft och styrka på din väg.Hoppas så innerligt att din resa blir fin och bra,på det sätt som du önskar.
Varma kramar från Inga-Lill

Milla sa...

Jag önskar dig en så bra resa som du kan få under de omständigheter som råder. Jag har läst din blogg sedan Sofias änglar och jag gråter och skrattar allt om vart annat. Din styrka har hjälpt mig genom min sorg av min mamma som dog på min 40 års dag i cancer och jag tog det som en fin present för hon hade kämpat färdigt då. Det här är en så grym sjukdom. Men det har jag också lärt mig att ta vara på varje stund av lycka som finns. All styrka åt dig och din familj med en stor kram från Finland.

Anonym sa...

Hälsningar till dig och din mamma. Hoppas ni får en fin resa med mycket kvalitetstid. Hoppas så att du får må så bra som det bara går så ni kan njuta och unna er allt gott .
Kramar till er båda
Maria

Anonym sa...

Hej Elisabeth ! Hoppas av hela mitt hjärta att du & din Mamma får en underbar vecka,utan plågor.
Jag tänker på dej jättemycket och på vad du nu måste genomlida.
Livet är orättvist. Hälsa övriga i familjen. Trevlig resa.Kram från Gull i Skåne

Elisabeth Albért sa...

Elisabeth hoppas ni får en underbar resa tillsammans utan smärta men med mycket värme kram tänker på dig dagligen hur det är med dig/ Din namne Elisabeth

Anonym sa...

Önskar dig en trevlig resa och att du kan njuta av den!

Kram Kim Burman

Photo by Maria sa...

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får en resa som du kan njuta av nu..

Många kramar, Mia

Gerd ♥ sa...

Trevlig resa, njut så länge du varar, njut du och din mamma, så skönt få komma till Provance.
Önskar dig allt gott.
Kram♥♥♥

Anonym sa...

Kramar om.

Anonym sa...

Jag hoppas innerligt att du får en bra resa med goda vänner!! Många varma kramar
Michaela (Blomqvist)

Anonym sa...

Njut av din tid med din mamma och ta hand om varandra!!

Är inne på din blogg varje dag Läser och kollar, vad andra personer skrivet till dej..

Här kommer det kramizar från alingsås

Sanna sa...

Elisabeth,
Jag är av den uppfattningen (efter att ha följt din blogg) att du gjort allt som bör göras och mer därtill, som den fantastiska hustru, mor, dotter, vän, kollega och medmänniska du är. Det är inte det du gör i några dagar framöver utan det du redan gjort som kommer stanna kvar i dina nära o käras minne och hjärta. Njut nu så gott det går med din mor och vänner. Tänk på dina egna ord och FÅNGA DAGEN.
Stora famnen från mig

Pernilla sa...

Läser Din blogg ...ofta...kan ej ens snudda vid tanken på vad Du å Din Familj genomlider.
Jag är själv en Mamma på snart 44 år, lyckligt gift, 3 barn...24, 19 å 8 år <3!
Skänker Dig härmed mycket <3, Lycka, Styrka...lr ja va Du vill!
Du inspirerar till eftertanke, familjemys å ja, kärlek i allmänhet.
Såg Dig å De Dina på Sofias Änglar, undertecknad har gått/går i Livets hårda skola, å är djupt berörd av Dig/Din Familj...önskar Er allt gott som går <3 <3 <3!

Anonym sa...

Lördagkväll å jag gråter tillsammans m min man. Jag önskar av hela mitt hjärta att du skulle ha all tid i världen!! Jag hoppas att du och din mamma får en trevlig o njujtfull resa. Tänker på dig o din familj å hoppas att ni får många månader tillsammans! Helst flera år!! Tänker ofta på din man som kommer att bli kvar, män o kvinnor tänker o reagerar olika, märker det ikväll nu när jag pratar å gråter för er skull. Min man vill inte prata om saker som skulle kunna hända. Jag ber om ett mirakel. Många varma blöta kramar Marina

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att du orkade åka iväg till Provence och att ni får er en fin resa, trots alla hemska omständigheter. Ljuset och luften där är magisk!!
Jag har följt din blogg sen "Sofias änglar". När jag läste ditt inlägg häromdagen, när jag satt på tåget, där du skrev att man inte tänker göra något mer, då började tårarna rinna okontrollerat nerför mina kinder. Livet är så himla orättvist!! Varm kram till dig från en annan Elisabeth (som dessutom är "gammal" barndomskamrat med Åsa)

Lotta sa...

Fina, underbara Elisabeth....önskar dig en härlig resa!
Stor kram
Lotta

Anonym sa...

Till alla oss som skriver inlägg...
Gör inte denna blogg till en gråt - såpopera!! Detta är en livs levande mammas/dotters/Makas/
= kvinnas kamp mot döden i verkligheten, alltså ingen såpopera.

Linda D sa...

Önskar dig en trevlig resa! /Linda

Anonym sa...

Hej Elisabeth. Njut av tiden och stunden i solen med mamma! Hoppas ni har det helt fantastiskt! Många kramar KB

Anonym sa...

Ha en underbar resa Elisabet! Du är grym som verkligen lever livet fullt ut varje dag! Jag är imponerad!

Kram

Anonym sa...

Hej!Hoppas ni får det bra i Provance och att du slipper avbryta vistelsen.Skönt att få vara tillsammans mor o dotter.Har följt din blogg en lång tid och förstår inte att du kan vara så stark.Du har en underbar familj och jag hoppas ni får en lång tid tillsammans.
Jag har precis fått besked om att min dotter drabbats av malignt melanon hon har 2 minderåriga barn och jag försöker få styrka genom din blogg.Tror jag som mamma har det jobbigast.Men nu ska jag försöka bli mer positiv för det kan ju gå bra också.Blev själv utan mamma som baby.Men jag ber i min aftonbön för er båda.Kramar till dej och din familj.

Anonym sa...

Älskade vän! Allt blev så hemskt nu när jag läste. Har ändå nånstans trott att du skulle fixa detta. Du är den starkaste människa jag känner och. Den som kan kämpa mest! Vill inte tro att det inte finns en plan. Njut av Provence o kom hem med ny energi. Ta hand om er! Vill ses när ni kommer hem!! Kramar Helene Värmland

Jag är Elisabeth sa...

Tack anonym=)
Gör inte denna blogg till en gråt - såpopera!! Detta är en livs levande mammas/dotters/Makas/
= kvinnas kamp mot döden i verkligheten, alltså ingen såpopera.
mvh,
Elisabeth i Provence i en soffa efter dagens strapatser.
Jag lever idag, morgondagen vet ingen något om!

Jag är Elisabeth sa...

Tack anonym=)
Gör inte denna blogg till en gråt - såpopera!! Detta är en livs levande mammas/dotters/Makas/
= kvinnas kamp mot döden i verkligheten, alltså ingen såpopera.
mvh,
Elisabeth i Provence i en soffa efter dagens strapatser.
Jag lever idag, morgondagen vet ingen något om!

Anonym sa...

Stor stor kram til dig och din fina familj<3<3<3

Christin sa...

Hoppas att du och din mamma får några underbara dagar i Provance!
varma kramar från Christin I umeå.

Anonym sa...

Hoppas att du/ni får ett par underbara dagar utan smärta och ångest. Tror på dig och din styrka!!! Tänker på dig varje dag och försöker leva efter ditt ''motto''. Du har förändrat mig och gjort mig till en bättre människa. All kärlek till dig och din fina familj! /Ebba 21 år Helsingborg

Anna sa...

Hoppas att ni får en mysig resa tillsammans <3 Styrkekramar

Anonym sa...

Gud som haver barnen kär,
se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder
står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går,
du förbliver, Fader vår.

Inte för att jag är så vidare religiös egentligen, men av någon anledning - när det krisar kan den ibland vara liten tröst att ta till.

KRAM Elisabeth U:a

Lollo (fd Intrum-are) sa...

Elisabeth, du är verkligen en speciell och härlig tjej. Så stark och så full av liv! Även om vår kontakt blev flyktig och kort så gick det inte att ta miste på! Jag blev helt bestört och så ledsen av att läsa om de besked du fått. Det är så obeskrivlig orättvist.

Hoppas innerligt att du trots allt får en fin vistelse i Provence tillsammans med din mamma och att tiden där ger dig mer styrka! Skickar många kramar och tankar från soffan i Älta.

Anonym sa...

Jag önskar dig en fin resa och njut så mycket du kan kära du!

Kram
Agneta Persson

Anonym sa...

Så härligt att du kom iväg på denna resa! Lika sorgligt var det att läsa överskriften på din blogg i onsdags. Ville bara gråta när jag läste den. Hoppas du får riktigt fin kvalitetstid med dina fina killar. Som mamma och mormor själv förstår jag verkligen dina prioriteringar. Många styrkekramar till dig och din familj! Marie