onsdag 21 mars 2012

La Manga

En härlig bild från i måndags. Här mådde jag verkligen 100% SÅ BRA!

I går åkte våra män hem och lämnade oss kvar i ett superkallt regningt Spanien. Det var 6,5 grad när vi körde till flygplatsen och vi passerade 2 trafikolyckor, antagligen orsakade av vattenplaning då det regnade så mycket och vattnet inte hann med att sköljas undan.
Med planet som Grabbarna skulle hem med kom Pernilla och hennes bror ner till Spanien med. Även kusin Annika kom från Göteborg. Kändes inte som något välkomnande väder direkt.=(
Det blev en inomhusdag med lunch och sedan shoppingcenter.
Detta visade sig vara ett smart drag för idag kom solen igen!

Jag, Annika och Åsa promenerade en timme direkt efter frukost. Åsa och Annika gympade lite extra...

Efter lite fika mot husväggen hemma så åkte vi ut till La Manga och lunchade. Vädret blev bara bättre och bättre och vi fick en underbar dag ute på halvön.
Bilderna talar för sig själva;







En lunch på La Manga blev verkligen en heldag och vi var hemma efter 20.
Lite tapas och vin när vi kom hem.... (Tranbärsjuice o soda för min del som inte dricker) Ingen orkade eller var riktigt sugen på middag men när jag ställde mig och gjorde grahamsgrynsgröt så visade det sig att alla ändå kunde tänka sig en liten tallrik=)
Stefan kommenterade precis att den här tiden på dygnet så brukar det vara Janssonsfrestelse och nubbe... sällan gröt till rödvinet...
Mmmm vad gott det var med gröt!

Ikväll har också Pernilla färgat mitt hår. Det var lite på vinst och förlust. Vi får se om håret sitter kvar i morgon eller om det inte tålde det.. Känns inte så farligt att experimentera när man har så här kort hår.
I morgon får vi ta lite kort på rödtotten, UTIFALL det rasar....

22 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder...och Ni verkar ha "vädergudarna" på Er sida :)) Du är sååå fin på bilderna....njut nu resten av tiden...Hälsn. från Ulla (U:s mamma)

Aina sa...

Vilka mysiga bilder! Ni ser ut att ha kul! Så skönt att vädret bättrade på sig oxå. Njut allt vad du kan och fortsätt ha det mysigt - jag hoppas att ditt välmående håller i sig, du är jättefin på bilderna! Blir spännande att se dig som rödtott hihi.
Stor kram, Aina

Maria sa...

Här är det minusgrader och regnar. NJUUUUUUUUUUUT.

Kramar från Norrland

Erika sa...

Vilka underbara bilder! Hoppas att du lever livet. Vad mycket du har att fajtas med. Själv väntar jag på svar från Sahlgrenska. Jag har precis avslutat en cancerbehandling men har nu två nya tumörer. Bläää!

annika sa...

Man blir så avuuuundsjuuuuk! Härliga bilder och du unnas att få må så gott du kan!
Kram!
/annika

Anonym sa...

Härligt att se att du har det bra!!

Stor kram Nina J

Anonym sa...

Allt ser helt underbart ut!
Kram bcsyster Sofia

Anonym sa...

Hejsan! Underbart att se bilderna på er... Massa Kramar // Kirstie

Anna sa...

Underbara bilder att se och jag hoppas verkligen att du kan njuta:)
Följer din blogg och beundrar dig otroligt mycket. Har själv en son på snart 11 år med en cp-skada. Så den biten vet jag är tuff på alla sett och vis. Njut nu de sista dagarna i Spanien. Kram Anna L

Photo by Maria sa...

Åh vad härligt ni verkar ha det och det är du mer än väl värd..
Fortsätt nu att njuta..

Kram Mia

Anonym sa...

Hej Elisabeth, Vad härligt att se dej så glad o att du mår bra. Ja bara njut i fulla drag, de är du värd o behöver.Jag färgar oxå mitt hår rött, ska bli spännande o se om det är samma.*L* Ha de gott Kramiz Gull från Skåne.

Anonym sa...

Hej Elisabeth! Du ser så pigg och fin ut att det är svårt att tro du är sjuk.... Ni ser ut att ha det jättemysigt tillsammans, önskar jag hade haft sådana vänner. Själv har jag bara ytliga vänner, sånna man umgås med hela familjen på trevliga middagar. Eller så är det så att inte förren något händer så märker man vem vännerna är?
Önskar dej en fortsatt underbar semester och hoppas du får fortsätta må bra. Stor kram Sara

Kajsa Bergman Fällén sa...

Mmmm det såg skönt ut! Sol! Fast idag har den visat sig här också, men kanske inte riktigt lika varmt... :)

Jag håller på att dra ihop en familjehelg för "kronikerfamiljer" i sommar. Ett tillfälle att träffa andra barnfamiljer i samma situation. Om du är intresserad finns mer att läsa i min blogg. Meningen är att det ska vara kostnadsfritt för deltagarna och blir det pengar över går de till cancerfonden, ingen tjänar några pengar på det, men jag hoppas det kan bli en bra och givande helg. Hojta till om du är intresserad. Eller nån annan som är. Jag räknar med 5 familjer (inkl min egen) så det är först till kvarn som gäller. Datum ska vi snart spika tror jag "lägerteamet" (ett gäng proffsiga brudar!) och jag. Kram!

Delicia sa...

Ser ut som ni har haft det gott på semestern , underbara bilder kärlek & ljus till dig fina du

Sunstar sa...

Glädjer mig att du får njuta av sol och trevligt sällskap nere i Spanien, det är dig väl unnat!

Hoppas ni fortsätter att ha vädergudarna på er sida och en fortsatt trevlig vistelse.

Katrin T sa...

Åh vad glad jag blir när jag ser hur roligt ni har och hur bra du ser ut att må i dina vänners sällskap! Massor av kramar, Katrin T

Anonym sa...

Åh vad skönt ni verkar ha det:) Hoppas solen skiner igen efter regnet!
KRAM Annika

Anonym sa...

Blir glad ända in i hjärteroten av att se hur härligt ni har det:))) Hoppas du tankar massor med ny energi! Kram Maria

mspbreeana sa...

DETTA ÄR DU SÅÅ VÄRD!!!!!

Anonym sa...

Grymt!!!! Njut ordentligt fina du. Kramar Katrin B götet

Anonym sa...

Härligt! Njut av stunderna och samla energi i dem! Unnar dig verkligen allt gott!

Kram Sofie

Anonym sa...

Till Elisabeth och alla andra som befinner sig i en liknande situation.Kontakta Zsolt Pap de Pesteny(det är hans namn)mail zsoltpap@me.com(han brukar svara snabbt) Han är en fantastisk onkolog(jag är själv hjälpt av honom)svensktalande och verksam i Österrike.Han botar 40% av stadie4 cancer med en hollistisk behandling.Positiv energi från Helen