onsdag 29 februari 2012

Överraskningar med paket, fotografering och... feber

Det kom några paket I morse. Ett paket med en kalender och fina budskap på för varje dag. Från den andra personen kom en hel drös med saker. Hon var själv mamma till söner i ungefär samma ålder så hon har verkligen träffat mitt i prick. Det var så mycket saker och jag vet inte hur jag ska kunna tacka….. Detta hade denna otroligt underbara, varma och givmilda mamma också räknat ut… att jag självklart skulle vilja tacka på något sett.

Därav har hon skrivit ett väldigt fint och personligt brev men lämnat det i stort sett anonymt. Jag vet dock att det finns en Cilla i detta avlånga land som har gjort en sådan god gärning idag och det är vi jättetacksamma för. Och Cilla, till Adam var det klockrent..=)
TACK DU FANTASTISKA MÄNNISKA!

Efter paketöppningen så steg nästa ÄNGEL in genom dörren. Det var Jessika som erbjudit sig fota mig. Vi har aldrig tidigare träffats men har gemensamma bekanta. Tänkte första att vi nyligen tagit familjebilder men sedan när jag fick beskedet med nya cellgifter i fredags och att jag kanske tappar håret igen så kände jag att SHOOT.
Jessika lovade ta med sitt trollspö också vilket hon lyckades med. Här kommer ett litet smakprov taget med hennes telefon. De "riktiga" bilderna kommer.


Inte nog med att hon är en duktig fotograf hon är en helt underbar människa också som satte av hela dagen för mig och vi avslutade med en långsam promenad runt området.

Väl tillbaka kände jag mig helt slut och funderade på om jag kanske fått feber igen.
Mycket riktigt. 39! Vad är det med min kropp????
Jenny kom ikväll igen och vi låg i soffan och kollade fonder men hittade inte alls det vi sökte. Eller vi hittade det vi sökte men då visade det sig att just det företaget har upphört i denna vecka! Tur i oturen kan man säga.
Jag och Maria ska åka på jakt i morgon om jag känner mig ok att ta mig ut.

36 kommentarer:

Anonym sa...

åååå for en fin dag du har hatt ;)))
så godt at du har så mange flotte mennesker runt deg ;)
fine gaver og fine bilder ;)))
klem randi-anita

Taina sa...

Härligt Elisabeth! Vilken ljuvlig dag och ojojoj vad fin du är!!!

Kram
Taina i CT, USA

Aina sa...

Så härligt att du blev ompysslad! Du är så fin på bilderna hon tog. Blir roligt att se fler sedan. Jag beordrar febern att genast ge sig iväg!!!!! Den har inte hos dig att göra :o)) Hmmm... jag ska nog leta rätt på den där manukahonungen.....
Hoppas du sover gott nu. Jag ska slänga mig ner i sköna sängen. Ville bara skicka en massa rosa moln och kramar till dig, fina underbara människa. Aina

Anonym sa...

Du är jättefin på bilden men ännu vackrare på insidan och det är absolut det viktigaste :-)

Anonym sa...

hej Elisabeth!
Vilken fin dag,o fina kort blir det säkert.Å mycket viktigt att det blir lite glatt emellan allt det trista, du förstår.Jag har ex-make,som op för jäkla cancer,v jul,nu hoppas vi bara..du förstår.Det är uppmuntran,lite värme.Glädje,som gör mycket också,jag tänker ofta på dig,kanske får du jättebra nya odds idag?många goa kramar, lycka till dig/fam.Christel F

Sofia sa...

Så skönt att du fick en sån härlig dag och bilden på dig var jättefin!
Det är bra för självförtoendet att piffa upp sig ibland, jag gör det så ofta jag orkar, utan hår, bryn o fransar!
Hoppas febern försvinner nu tills fredag. Tänk inte för mycket på de där 2,5 mån. som du läste om, din inre styrka är viktig.Snart är våren här!
Kram Sofia

Helena sa...

Du är så vacker på fotografierna...

Anonym sa...

Massor av kärlek och kramar till Dig, vackra Kvinna! Jag har börjat läsa din blogg efter att ha gråtit floder när jag såg på Sofias änglar. Ord saknas..... Vill bara att du ska veta att det du gör betyder mycket för andra och du och din fina familj verkar vara så underbara människor! Det här kanske låter lite konstigt men om du orkar så finns det två stugor som vi gärna lånar ut till er. Den ena ligger i Dalarna vid en lång sandstrand, och den andra ligger uppe i Sälenfjällen. Båda stugorna är rogivande för själen<3. Du får hojta till om du/ ni är intresserade. All styrka kraft och kärlek till dig! Kramar Elisa

Nina sa...

Vilka bilder!
Du är enormt fin!
Hoppas på en fin dag för dig idag.
Kram Nina

annika sa...

Så gott att få bli lite ompysslad och så himla vacker du är, både på ut och insida!
Elisabeth betyder "Gud är fullkomlighet" - kankse är det så, att Gud snart behöver en mycket, mycket god ängel vid sin sida för att nå ut med sin fullkomlighet? Du kommer säkert göra underverk dit du kommer, MEN inte än för nu hoppas vi att din nya dos ska ge dig lite mer tid här, för de dina.

Superduper kram!
/annika

Anonym sa...

<3<3<3 All styrka kraft och till dig o de dina stor kram

Anonym sa...

Wow vad vacker du är på bilderna och så mysigt att få bli ompysslad. Ser framemot att få se fler bilder från den här dagen:). En liten fundering angående att trycka upp bloggen...hade ju varit härligt om vi kunde hitta någon tryckare som kan tänka sig att ta sig an det jobbet som en god gärning. Jag ska kolla de kontakter jag har och hoppas att övriga bloggläsare vill göra det samma. Självklart ska det inte ersätta en fond, för den tycker jag ska finnas för familjen ändå. Kram så länge till dej underbara, fantastiska Elisabeth <3 /Maria

Helena A sa...

Du fantastiska quinna!! Jag har oxå börjat följa din blogg efter Sofias änglar!
Vilken styrka och livsglädje du utstrålar!! Vilka underbara bilder på dig!
Ha det så bra du bara kan och ta vara på varje ögonblick!!
Stor styrkekram till dig och din underbara familj!

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Sofias änglar är ett av mina favoritprogram och i ett av dom dök du och din familj upp. Det går inte att beskriva hur rörd jag blev av det programmet. Att se dig och din familj kämpa så. Efter programmet letade jag upp din blogg och har börjat läsa. Du har gjort så att jag har börjat få upp ögonen lite. Livet är ju inte alls så självklart som man räknar med. Jag önskar att jag hade ett uns av den styrkan du har. Du är fantastisk!!!

Kram

Malin i Vänersborg

Anonym sa...

ormainkPubleduDu är nog den mest tuffa tjej jag någonsin sett/(känns nästan som jag känner dig).Så otroligt snygg har utstrållning å som vi säger här på västkusten "Hemåll"=Supermysig..
Skulle såå gärna vilja ge dej en STOR kram å tala om hur imponerad jag e på din styrka :)PW!!

Anonym sa...

absimoxplands

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Ville bara säga: vilken fin bild Du har lagt ut på Dig själv, DU är så VACKER!
Tänker på Dig varje dag fast jag inte känner Dig! Ha det gott!

Kram
Agnetha

Anonym sa...

Såååå snygg, kanonbilder.Snälla du fixa den där fonden så kommer vi som läser din blogg lägga en slant. Du ger oss läsare så mycket av dej att vi gärna bidrar till bl a trycknig av din blogg. Jag skriver "vi" lite kaxigt, men jag är övertygad om att fler delar min åsikt. Tack för att du delar med dej av dina dagar.
Kram Monica

Anonym sa...

Såååå snygg, kanonbilder.Snälla du fixa den där fonden så kommer vi som läser din blogg lägga en slant. Du ger oss läsare så mycket av dej att vi gärna bidrar till bl a trycknig av din blogg. Jag skriver "vi" lite kaxigt, men jag är övertygad om att fler delar min åsikt. Tack för att du delar med dej av dina dagar.
Kram Monica

Anonym sa...

hej Elisabeth vilken kämpe du är.. beundrar dig...du är så modig Många Kramar Bitte i Motala

Anonym sa...

Å vad jag beundrar din styrka!! Jag är själv en trebarnsmamma. Du är min nya " idol "/ förebild! Du verkar vara en sån fantastisk och unik människa.
Läste att du vill starta en fond till dina barn, jag önskar att du hittar det du söker och att du kanske kan lägga upp den här på något sätt.. Så vi kan få bidra lite till fonden också. Jag tror att vi är ganska många som läser din blogg, som gärna skulle vilja lägga en slant på dina barns fond. "många bäckar små..."
Tack för att jag får komma in här och läsa det du skriver! Önskar dig all lycka! Med vänlig hälsning, J.

Anonym sa...

hej, jag är en av dom som började läsa din blogg efter sofias änglar...
och hjälp vad du har berört mig, jag har gått igenom en del tunga saker men jäklar vad glad jag är för det jag har och den stund på jorden jag får dela med människor jag älskar! jag är så ledsen för din/er skull, kan inte föreställa mig att leva med din smärta. men du verkar vara otroligt stark och väldigt inspirerande! hoppas på många ljusa stunder för er! ta hand om dig! /Marlene

Anonym sa...

Är en av många som börjat följa din blogg efter Sofias änglar.
Sån kraft o utstrålning du har underbara du....
Finner inga ord men Beundrar dig verkligen!

Styrkekram till dig o din familj!

Anonym sa...

Så underbart fin bild och vilken ängel som kommit in ditt liv.
Du är fantastisk
kram
änglammamman Susanne

Anonym sa...

Hej Elisabeth! Har följt din blogg sedan du var med i Sofias änglar! Vilken styrka du utstrålar och vilken fin människa du är :)!!. Alla dör vi någon gång och himlen kommer få världens finaste ängel när det blir din tur! Massa styrke kramar skickar jag till dig från en 18 åring tjej i Uddevalla!

Anonym sa...

Vilken dag Du haft....en UNDERBAR bild på Dig...Varmaste Kramen från Ulla (U:s mamma)

Myran sa...

Jag har börjat kika in i din blogg efter Sofias änlar och jag bara måste säga att jag beundrar dig för din glöd. Programet berörde mig enormt. Jag vet vad dinna pojkar går i genom jag miste min egen mamma tidigt i livet i cancer endast 50år gammal jag var viserligen 19 år men det hjälper ju inte, man har ju bara en mamma.
Jag hoppas att dina grabbar inser vilken fin mor de har och tar vara på varje minut de har med dig för det är försent en dag.
Jätte finna bilder på dig
Ha en underbar kväll och hoppas att du är kvar länge än/Myran

Suzanne E T sa...

Hej Elisabeth!

Du är en sån otroligt vacker kvinna både på insidan och på utsidan. Har varit så berörd av dej ända sedan jag träffade dej när du var hos oss på rehab. Det du ger till alla oss bloggläsare och framför allt till din familj är storartat. Du är unik. Följer dej dagligen och vill bara sända mina allra varmaste och hjärtligaste hälsningar och kramar till dej och din fina familj.
Kram Suzanne

Anonym sa...

I Uppsala pågår ett projekt med ström mot tumörerna, när man inte kan operera eller stråla. De har tom fått bort tumörer helt i typ Bukspottskörtel mm.
Vore inte det värt ett försök? Läste om det i Land idag och kom att tänka på dig.
Lycka tillKra
G

Anonym sa...

Jag skulle vilja komma i kontakt med dig privat ang. semester på Mallorca. //Jeanette

Anonym sa...

Man vill så gärna göra något, förändra något, köpa lite tid till dig och vetskapen om att även om man vill av hela sitt hjärta så går det inte, den vetskapen gör ont. Tack för att du får mig att tro på godhet mellan människor, att du får mig att vara ödmjuk inför det jag har.
Sänder mina varmaste tankar till dig och din familj. /Maria

Esther sa...

Skulle vilja göra något för dig.
Få det onda att ge sig iväg, långt härifrån.
Åh om jag ändå kunde ta bort allt tungt för dig.

Stor stor kram till dig, du fantastiska människa <3

Stephanie sa...

Hej Elisabeth!

Jag och min familj såg er på Sofias änglar och detta är första gången jag kommenterar, det enda jag vill säga är att du är helt jävla underbar! Både jag och min familj beundrar din styrka och kraft. Vi allihopa, systrar och mamma är fast i din blogg och det går inte en dag utan att jag/vi går in och kikar.

All styrka och kärlek!!
Keep

Eva T sa...

Hej !
Attan vad vacker du är. Kram

Anonym sa...

Vilka fina bilder, jag har följt dig länge men inte hört av mig, måste bara säga vad underbar du är,hoppas du mår någorlunda bra nu o kan njuta av lite uteliv med alla.
En fråga ditt fina halsband med röda hjärtat kan man få tag på det?
Kramar till er alla!
Ulla

Anonym sa...

Vackra människor <3