söndag 5 februari 2012

Kvinnotankar

Efter en kväll i soffan så har jag sett mig själv rulla i reklamen x antal gånger.
I morgon sänds programmet som vi är med i. Det känns ganska ok faktiskt för det är underbara människor vi har att göra med. Snickarna Mattias och Jonny är riktigt roliga samtidigt som det finns ett allvar. Sofia som jag fick umgås med under dagarna är en fantastisk människa med stort hjärta.

Sitter ändå här i soffan och funderar på hur det skulle vara att va med i "Den hemlige miljonären" istället för "Sofias Änglar"? Att kunna gå runt med silikonbröst och svullna läppar och skänka bort pengar, istället för att ligga här hemma med större mage än bröst och utan ögonbryn och fransar. Känner mig SÅ kvinnlig.

Bara beskedet  "Du har cancer" är fruktansvärt i sig. Lägg därtill all oro, alla funderingar, starka mediciner, operationer mm. Listan med hemskheter kan göras lång. För oss kvinnor måste denna sjukdom höra till det värsta. Inte för att man går igenom allt ovanstående men också för att vi ofta förlorar vår kvinnlighet.
Håret har jag nu tappat två gånger, ögonbryn och fransar är borta för tillfället, naglarna påverkas och man sväller upp av alla kortisonbehandlingar. En del får även operera bort ena eller båda brösten. Alltså väldigt långt ifrån de kvinnliga ideal som tyvärr råder i vårt samhälle.

Som kvinna och mamma känner jag mig så himla sårbar. Min största ångest är; Kommer jag få se mina barn växa upp?
Jag vet att svaret är NEJ. Men jag vill ändå vara med så länge som möjligt. Jag vill vara med och styra dem på rätt köl och hjälpa dem in i vuxenlivet.

foto; Karolina Ehrenpil

I morgon är det dags att berätta för hela svenska folket att jag är sjuk och att vår familj lever i en ständig oro med besked och behandlingar. Jag hoppas dock att tittarna kan få sig en tankeställare att ta vara på sitt liv och njuta av dagarna som bjuds. Man vet aldrig  vad som bjuds av morgondagen.

Vårt liv är en ständigt pågående resa, från födseln till döden.
Landskapet förändras, människorna omkring oss förändras och behoven ser olika ut, men tåget går vidare.
Livet är tåget, inte stationerna.
Aleph, Paulo Coelho


Kanal 5 i morgon MÅNDAG klockan 20.00


326 kommentarer:

1 – 200 av 326   Nyare›   Senaste»
Åsa Höglund sa...

Åh Bettan jag blev så ledsen när jag såg er på Tv hade ju ingen aning och hur skulle jag ha det var ju länge sedan vi sågs . Satt i går och läste i din fina blogg och förundras övér hur stark du är i detta och hur beundrad jag är av dig . Förstår att man inte är så stark varje dag . Håller tummarna för er och att ni skapar många fina minnen tillsammans,många styrkekramar fina du.
Mvh Åsa Höglund

Cecilia sa...

Hej Elisabeth,
Jag hittade av en slump din blogg och jag tycker att du är en så otroligt stark och vacker kvinna.

Även om utseendet på utsidan har en central roll så är insidan så otroligt mkt viktigare. Du verkar vara omgiven av en kärleksfull familj och fantastiska vänner och det kan inte betyda annat än att du är vacker på insidan likväl utsidan.

Jag arbetar med palliativ vård utöver mina studier och det viktigaste att ha i minnet är "att-man-ska-leva-tills-man-dör". Du är ett bra exempel på detta och det bevisar hur stark du är.

Jag är uppväxt på den gatan du bor på och jag minns när er minsta son föddes. Han var så yttepytte liten och idag är han en stor kille :)

Jag hoppas att det känns okej att jag läser din blogg för du är en ren inspirations källa.

Stor kram /Från blonda tjejen uppväxt i en tegelvilla med två syskon, några katter och hundar och alldeles för många bilar på uppfarten :)

Ewa sa...

Tack för alla tankar du delar med dig på din blogg, tycker att du är helt otrolig.
Jag kan tänka mig att det måste vara hemskt att förlora sin kvinnlighet som du beskriver, särskilt i ett sånt utseendefixerat samhälle som vi lever i!
Att vara i klorna på en sjukdom som man inte kan göra så mycket åt.......men du verkar ha en go familj runt omkring dig!
Tänker ofta på er situation och läser din blogg varje dag!

Många kramar och lycka till i rampljuset ; )

/Ewa

Anonym sa...

<3
Allt du säger är så sant.
Även det som, med perspektiv, kan verka oviktigt kan ändå vara viktigt.
Du bidrar så mycket till att jag lärt mig förstå vad som verkligen är viktigt för mig!
Kramar Annika (grannen)

Legoblomma sa...

Vet du... det är precis sådana som ni i er fina familj som ska få besök och hjälp av Sofias Änglar. Ingen mer än ni vet hur jävligt det kan vara, inte bara med din egen sjukdom utan också för er goa son. Jag har skött och tagit hand om min dotter i ett och ett halvt år och levt i cancerhelvetet. Men jag vet fortfarande inte hur det känns. Det vet bara den som gått/går igenom det.
Jag hejjar på dig Elisabeth att du får många år till med din fina familj.

Varm kram

Anonym sa...

Du skriver så kloka ord Elisabeth.
Jag ska titta på programmat imorgon och be för dig och din familj att ni får många fina år tillsammans. kram

Anonym sa...

Kära Elisabeth..mina tankar är OFTA hos Dig och familjen...känner igen Dina tankar, fick ju en hel del vetskap om situationen Du lever i genom att vara nära U...Ni som lever med sjukdomen och ÄNDÅ orkar LEVA, Ni är alla fantastiska..Önskar Dig allt gott, Varma Kramar från Ulla (U:s mamma)

Anonym sa...

Fantastiska människa!!! Kramar Heléne S

Livets vägar sa...

Hej Elisabeth, Nyss hittade din blogg. Har också bröstcancer och mistänkta metastaser i båda lungor. Än är de för små för att fastställa diagnos men jag hoppas att det är annat än cancer. Jag känner igen mig i allt du beskriver. Alla känslor om framtiden. Jag har en bekant som levt med bröstcancer med metastaser i skelett och lever i 18 år nu. Så hopp finns det alltid. Önskar dig all lycka och att dina finaste drömmar ska bli till verklighet! Kram, Tali

Anonym sa...

Tack för att du orkar skriva och att vi får läsa och påminnas om hur fort livet kan ändra, för det glömmer man så fort i vardagslunken!
Du känns så stark och trygg som människa så man blir glad bara av det! Fast jag förstår att du kanske inte känner dej så alla dagar..
Önskar dej en fin vår och många glada dagar med din familj!
Kram Åsa

Anonym sa...

Du är bra! Störtbra!

Maria - just another ordinary day sa...

Jag har följt din blogg under nästan ett år, till och från. När jag såg dig på tv inför programmet som sänds ikväll så kändes det nästan som att se någon man känner. Jättekonstigt, för det gör jag ju inte. :) Däremot så blev jag så glad över ni fått hjälp för det verkade övermäktigt även för en frisk familj med byggandet, för er så måste det varit otroligt tufft innan det blev klart med allting annat att tänka på också. Önskar dig allt gott och jag kommer nog bli väldigt rörd ikväll när jag ser programmet känns det som. Kram, Maria.

Malin sa...

Kära Bettan, jag ska självklart titta på dig i kväll. Ville bara skicka en varm kram genom rymden. Tänkte på när du kom till min Body Balance, för inte så länge sedan ändå, hur bra det kändes att se dig. Jag vet att när man är sjuk så vill man verkligen inte höra hur stark man verkar och ser ut - jag har ju upplevt hur min lilla syster kämpat sig igenom bröstcancer, hon säger så hela tiden "jag är inte så stark som ni tror". Massor med varma och stärkande kramar till dig/Malin Jansson

Anonym sa...

...finns inga ord som räcker, men jag är en av de många som tänker på dig! Och din familj. Ofta. Härligt att Sofies änglar kom hem till er, det var ni mer än värda! Många varma kramar, Maria Lund

Birgitta sa...

Hej Elisabeth. Blev tipsad om din blogg av min dotters väninna. Jag har inte hunnit läsa alltför mycket, men känner till och läst mig till din diagnos du har idag. Och mitt hjärta värker.

Jag blev själv diagnostiserad spridd bröstcancer sommaren 2011 och har gått igenom cytostatika, mastektomi och skall snart få strålbehandling.

Ikväll kommer jag sitta klistrad kl 20.00 och se Sofias änglar. Jag vet hur det är att vara obotligt sjuk i cancer, då en väninna till mig har en dödlig hjärntumör. Hon fick diagnosen för ett år sen och har förhoppningsvis ett år kvar. Livet är så skört. Precis som du känner vi oss okvinnliga utan hår, jag utan ena bröstet osv, men samtidigt är vi tacksamma för varje dag som går och vi får vara med. Min prognos är än så länge mycket god.

Du verkar så otroligt stark. Men det är ju så att vi växer med sjukdomen. Det som andra tycker är fruktansvärt, är för oss en resa framåt. Du har haft en förtvivlad otur, och hur det än är så hoppas man ju att du skall bli frisk. Och blir man inte det så måste man ta vara på den tid man har. Och du verkar vara mycket bra på det.

Sköt om dig vännen. Jag fortsätter nu att läsa din blogg. Och kommer göra det framöver också.

Många kramar

Sofia sa...

Hej,
Vill bara skicka en hälsning - innan programmet! Har inte kommenterat tidigare men läser din blogg och följer ert liv dagligen! Lite skumt - jag känner er men ni inte mig! Du verkar vara en supermamma och ni verkar vara en superfamilj! Och trots en massa elände lyckas du fånga det som är positivt i tillvaron! Jag har lärt mig massor av dig! Önskar dig, av hela mitt hjärta, många fina år! /Sofia

Anonym sa...

Finaste Elisabeth.
Vet inte hur många gånger jag tittat på trailern utan att tårarna fullkomligt forsar ner på kinden.
Även om vi träffas lite då och då kommer programmet ändå ge mig en påminnelse hur det verkligen ligger till.
Jag tror inte jag förstår.
Eller nej, jag gör inte det.
Och jag vill heller inte förstå.
Du ska vara här med oss länge till.
Så är det bara.
Punkt slut.

Kramar om...
/Gitt

Anonym sa...

Hej Bettan! Det var mycket hoppfullt att läsa Talis kommentar, att någon´hon känner har levt med metastaser i lever och skelett i 18 år nu. Håller tummarna att även du har många år kvar! Laddat med näsdukar inför kvällens program, Thomas sa att jag fåt sitta i eget rum då jag är så väldigt gråtmild! Alla hälsar. Många kramar Tina L

Anonym sa...

Mina tankar går till dig och din familj<3

Sofie sa...

Ser på dig i detta nu. Du är så otroligt stark. Massa kärlek och styrka. <3

j´shörnan sa...

hej jag sitter och tittar påå dig på tv du är en hjältinna en underbar mamma kram maria

Karro sa...

Hittade nu till din blogg genom Sofias änglar, skickar en massa kramar till er, hela familjen!! Från Norrland.//Karro

Anonym sa...

Många stora varma kramar till dig och din fina familj!

Claudia sa...

Sitter och kollar på programmet nu, du är underbar!
Att sånt här händer goda människor är fruktansvärt och att du kämpar dig genom det här varje dag.. Du är en riktig hjälte och en fin förebild för alla andra! Jag hoppas på ett mirakel och önskar dig och din familj allt gott i världen! Du är underbar! <3 <3 <3 <3 <3

/Claudia 15 år

mikaela sa...

Du är stark, & inspirerar väldigt många människor. Det har gått endast ca 25 minuter av programmet och du är redan en stort förebild för mig som verkligen kämpar! Kom ihåg att du är stark!

Anonym sa...

Ser er fina familj på TV och ville bara skicka en hälsning till er. Vilken KVINNA du är, en modig fin förebild!! Du berör mig mycket. Styrkekramar
Malin

Lina sa...

Tittar på programmet nu. Du är fantastisk!
Varma kramar från Lina

Anonym sa...

Ser på Sofias änglar nu och gråter. Ett starkt och fint program./elli

Elizabet sa...

Hej Elisabeth!

Sitter och tittar på programmet och dumt nog är jag själv, och när tårarna rinner behöver man ju någon att prata med, så jag letade upp den blogg du nämnde.

Du lever i varje mors mardröm, att veta att man inte kommer få vara med när ens barn växer upp. Det är ju något man ibland vågar snudda vid men då slutar ju nästan hjärtat att slå och jag måste snabbt tänka på något annat. Jag känner dock större hopp att man kan överleva detta, efter att ha sett dig och din styrka. Mina tankar är med dig och de dina och jag hoppas att du trotsar alla odds och är med dem länge, länge. Stora kramar Elizabet Sandberg

fröken blund slår dank sa...

jag sitter och tittar på dig just nu. och jag tycker att du är fantastisk. otrolig. jag...det finns så mycket jag vill säga, skriva men orden sätter sig på tvären och vill inte komma ut rätt. Men du ger mig en tankeställare och inte bara en. Nu ska jag titta klart, och sen ska jag fundera och vara tacksam, och efter det ska jag gå in och läsa hela din blogg. Varma tankar, och kram till dig.

Anonym sa...

Hej Elisabeth. Jag sitter nu och ser dig i "Sofias Änglar".
Du är en stor inspiration för alla att verkligen ta vara på de stunder vi har här i livet.
Du skriver mycket och talar mycket om hur det kommer gå flr dina barn och jag vet att de alltid kommer minnas dig och känna din närhet.

Jag vet inte om du är kristen eller troende alls men jag kommer be för dig och dina fina pojkar och din man. Önskar er allt gott och hoppas ni finner frid hos varandra.

Du är fantastisk!

/Sofia

erica sa...

Hej!
Sitter som alla andra och ser på ditt fina avsnitt. Är rörd av din historia. Och lite rädd. Min mamma hade också bröstcanser för ett par år sedan. Läskigt det där.

Det finns inget jag direkt kan göra men jag tänkte ändå att jag kanske kan bidra med något.

Jag fotograferar och skulle vilja bjuda dig och din familj på en fotografering om ni vill. Jag har fotograferat sen jag var tretton och särskilt porträtt. Vore detta något? Ni kanske redan har gjort det men ja, vill ni så gör jag det. Ni får de bästa bilderna redigerade på skiva, gratis då alltså. Bara att mejla ist! erica.gilbertson@hotmail.com

KRAM!

Anonym sa...

Oh...underbara människa. Titta på programmet just nu.... Att behöva planera sin begravning i så ung ålder är så orättvist... Finns inga ord...Kram// Ninni

Jennie sa...

Du är fantastisk! Glöm aldrig det!

Sitter och ser er på tv och tårarna bara rinner.
Kramar till er!

Anonym sa...

Hej Elisabeth.

Jag heter Caroline och är 21 år. jag ligger just nu och tittar på dig och din familj på tv. Jag blev så rörd att jag fällde några tårar. Många stora kramar från Caroline.

Bitte Rehnberg sa...

Sitter framför min tv och ser på Sofias Änglar, där du och din familj medverkar. Elisabeth jag önskar dig och din familj allt gott. Och jag hoppas du efter detta program kan släppa din börda som du bar på dina axlar att det nu är ordnat med boendet....och den tid som finns kvar att ni tar vara på den tillsammans.... varma kramar Bitte Rehnberg Värmdö

Vanessa sa...

Hej !
Jag såg dig på tvn ikväll och var tvungen att leta upp dig och skriva till dig att du är så otroligt stark ! Likaså din familj . Man ser att den kärleken ni har att inget kan hindra den , inte ens döden !!
Det har hänt mirakel , och jag kommer hoppas och be att er familj kommer få vara med om ett mirakel !
Massa styrkekramar till dig och din familj !

Åsa Hellberg sa...

Paus i programmet; du är fantastisk.

Anonym sa...

Sitter och kollar på dig och din familj på TV, Rinner tårar ner för min kind. Skänker tankar och kramar till din familj!

Åsa Hallqvist sa...

Jag tittar på Sofias änglar och jag vill gärna läsa din blogg och jag hoppas att det är okej. Jag sänder massa av styrka och även kramar till dig och din familj.

Rebecca sa...

Kikar på sofias änglar nu, och det är inte många sekunder jag varit torr i ögonen, tårarna rinner hela tiden...!
Styrka till er <3

Gunilla sa...

Tittar på programmet och letade upp din blogg nu i reklampausen. Vill ge dig och din familj lite styrkekramar.

Kram Gunilla

Anonym sa...

Hej Elisabeth! Tittar på Sofias änglar och såg din blogg... tycker det är fantastiskt att du bloggar, det ger säkerligen mycket stöd till kvinnor i landet som också har bröstcancer. Blev så berörd av allting då jag själv är mamma, vill bara lämna ett meddelande att ja tycker du är fantastiskt stark! Beundrar dig verkligen! Såg ditt inlägg den 30:e januari, sådana människor som lämnar sådana kommentarer kan inte vara riktiga i huvudet..skit i dom! Som sagt du är stark! Blev väldigt berörd...

Pernilla sa...

All kärlek och styrka till dej och din familj. Kram Pernilla <3

Anonym sa...

Tack fantastiska människa och kvinna för vad du orkar och lär oss och gör för de dina mitt i ditt elände. Med stora tårar och ödmjukt hjärta -Ulrika.

Mari sa...

Hej du starka o fina Elisabeth! Jag sitter nu o kolla på dig o din familj på kanal 5 o gråter.
För ett år sen förlorade jag och mina systrar våran mamma i cancer o för 4 år sen våran pappa.
Ni är nå oerhört starka jag känner med er alla o kan inte säga mer än att jag tänker fortsätta läsa din blogg o känna din starka personlighet!
All tanke till dig o hela familjen!

Anonym sa...

Vilken fantastisk mamma dina barn har, dig bär de med sig i sina hjärtan för alltid. Önskar dig allt gott och hoppas på det bästa.

Anonym sa...

Fy fasiken vilken stark kvinna, mamma och maka du är!! Jag beundrar verkligen dig och jag skänker till er mina varmaste tankar!! En massa styrkekramar till dig Elisabeth!!

MVH Terese

Anonym sa...

Du berör en hjärta!
Förlorade min pappa i cancer när jag var 19 år! Och saknar själv honom varje sekund! Du verkar vara en stark kvinna med ett hjärta av guld! Ta en dag i taget!

Stor kram till er familj!

Helena 26 år

Marie i Malmö sa...

Som så många andra tittar jag också på programmet och vill bara skicka en kram och en tanke till dig och din familj! Ni är sannerligen en inspiration för oss andra, tack för att ni delar med er och öppnar era liv för en liten inblick.

Josephine sa...

Sitter också och tittar på programmet nu. Usch vad jobbigt, jag är också känslig och gråtmild. Härligt att Sofias änglar kom till er, ni förtjänar det verkligen.

sara sa...

Kollar på programmet idag och var bara tvungen att gå in och lämna en kommentar.
Fick själv cancer för snart exakt 1 år,samtidigt fick jag mitt första barn så kan sätta mig in i din situation en hel del och förstå vad du går igenom.
Hoppas du får många fina studer till tillsammans med din fina familj!
Kram Sara

Sofie petersson sa...

Fina, fina människa! Ser dig på tvn nu, mina kompisar känner din son Adam och dom säger att han är en jättefin människa. Jag är 15, och såg min bror dö för snart 3 år sen. Jag vet hur det är att förlora någon nära. Men var inte rädd för dina barn, dom kommer bli starkare. Dom vet att du kommer vaka över dom i himlen och hjälpa dom när det är jobbigt. Så lev livet nu, för det är du värd. Du är inte okvinnlig, du är mer kvinnlig än många! Du är stark, vacker, du tar hand om 3 barn fast du är döende. Det kallar jag kvinna!

sandra sa...

Hej elisabeth.

Jag sitter just nu och kollar på tv3, där du är med. Jag gråter samtidigt som jag smått ler, Livet är orättvist det vet vi alla. men det du gör är starkt, att du orkar gå igenom allting och tar hand om så mycket innan det är dags att säga farväl.

Jag hoppas och ber att du får många år till med dina fina barn och din man. jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att skicka tusen varma kramar!

/ sandra

Anonym sa...

Tittar på programmet och tårarna rinner! Skickar styrkekramar till dig och din fina familj! Mirakel sker, dagligen! Glöm aldrig det!

Mvh Lotta

Emma sa...

Hittade din blogg efter att ha sett preogramet ikväll. Kunde inte hålla tillbaka tårarna när man såg vilken fin familj du har.

Jag har en liten dotter på 6 månader med downs syndrom vilket gjorde att allt du sa berörde mig nått enormt, tänk om inte jag får vara vid hennes sida när hon växer upp, ja det va många frågor som snurrade i mitt huvud.

Stor Kram till dig och din fina familj.

Veronica sa...

Vilken härlig person du och din familj verkar vara! All styrka och kärlek till er!! Jag ska verkligen ta vara på varenda dag jag får tillsammans med mina barn och min sambo. Fin inspiration är du. Sköt om er! Och du.. du är både kvinnlig och vacker! <3

Jojo sa...

Fina du! Vad mycket otur du har och ändå verkar du vara så stark. Jag önskar dig all lycka och hoppas du får mycket mer tid med din fina familj. Det är många som hejar på dig och tänker på dig. Massa massa kramar till dig.

Anneli H sa...

Tittar på programmet, måste skicka en hälsning till dig. Du är värd att leva som en prinsessa resten av ditt liv oavsett hur långt det kommer bli!
Kram!

Anonym sa...

Hej!
Det är så fint att du skriver om erat liv. Det ger många i liknande situationer mycket hjälp. Du är modig! Jag vet att det inte går att skriva någon tröst till er. Det fina med det hela är att det alltid kommer att lösa sig och att du alltid kommer vara med din familj. Livet går ju tur i oturen vidare men som sagt allt löser sig. Du kommer att förevigt ha en plats hos din familj det kan aldrig försvinna. Aldrig någonsin. Jag önskar er familj lycka och välgång trots allt.

maria sa...

Sitter och tittar på programmet med min 10-åriga son. Vill eg bara skicka styrkande tankar så gott det går....
Kramar från Gbg

Johanna sa...

Ser på programmet nu ikväll och jag kan inte hålla tillbaka tårarna! Önskar och hoppas att dom genom något mirakel hittar ett botemedel! Att du får bli frisk, eller iaf må bättre och leva mycket länge!
Skulle vilja ge dej många styrkekramar och önskar dej all lycka som du möjligen kan få känna!

nathalie sa...

Hej Elisabeth. Såg dig och din fina familj på TV. Sitter med tårar i ögonen... Vilken fantastisk kvinna du är. Jag håller tummar och tår och ber för er att ni kommer få många fina år tillsammans. Ni förtjänar allt gott! Stor kram från en okänd tjej

Anonym sa...

Kämpa!

Anonym sa...

Sitter nu och tittar på "Sofias änglar", har aldrig sett det förut och nu kan jag inte byta kanal.. Jag brukar gråta till program som tar upp tråkiga besked, och även glada stunder men jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag har gjort nu.. Jag tycker att du är en fantastisk människa och detta är en blogg jag kommer följa. Du är så oerhört stark, jag hade aldrig klarat av all oro, smärta, vetenskapen av att inte få se mitt/mina barn växa upp..
Du och din familj finns i min tankar. Jag önskar er en underbar tid tillsammans.
Styrke kramar från Johanna m. familj.

Emily sa...

Elisabeth, tittar i skrivande stund på Sofias änglar och har GRINKALAS som heter duga. Känner så med dig. Du verkar vara en godhjärtad människa som förtjänar allt gott i livet. Du inspirerar mig och påminner mig om att njuta av varje dag och uppskatta det jag har.

Kramar från Umeå

Anonym sa...

Det finns inte ord som beskriver hur otroligt stark du är, du är en sann inspirationskälla för så många människor.
Fortsätt göra det du gör, och jag hoppas fler människor tar vara på sina liv.
Massor med styrkekramar från Carolin

johanna sa...

Hej Jag sitter och läser din blogg och kan inte förstå vilka hemska människor som har mage att skriva såna saker till dig...Ja vad om du hade fått lyxbehandlingar varje dag! Jag hade gladeligen gett dig det om Jag kunde...Jag känner så för dig och de dina...håller alla tummarna att du får vara kvar länge! Kramar ifrån Johanna...

Frida sa...

Hej! Jag är en 17-årig tjej och jag sitter och tittar på programmet nu. Det berör mig så otroligt just för att vi kände en fantastisk kvinna som också hade cancer och är tyvärr inte med oss nu. Men livsglädjen försvann aldrig från hennes ögon och släpp inte taget om din glädje heller. Du är stark och jag hoppas du får många fler år med din man och fina barn! Kram

Vonnaponna sa...

Så glad att dina pojkar får fina rum. Känner så med er och vet hur det är att leva i cancerhelvetet. Mitt lilla barnbarn opererades för hjärntumör före jul. Livet är orättvist och vi människor får bara följa med. Bamsekram till dig och din familj.

Sofia sa...

Hej!, jag lider verkligen med er!! det kom så nära inpå eftersom jag har haft dig som instruktör och kände igen dig väl! Så hemskt att du ska drabbas! Har själv haft en mamma som haft tre olika cancer, vet hur det är att leva med ständig ovishet och oro. Kommer det hända igen? Jag böjt så rörd när jag ser er, det ligger mig så nära om hjärtat! Massor av styrks ramar! Hoppas du lever länge, du är en fantastisk kvinna!

Sister Moonshine sa...

Du beskriver så bra hur det är och just det där med sorgen för den förlorade kvinnligheten tycker jag man talar för lite om. "var glad att du lever" kan man få höra, och visst är det så, men det är inte så enkelt. Du är jättefin och är en varm och god kvinna och mamma. Dina ögon lyser och ditt leende och hela du utstrålar kärlek och värme. Kram.

Anonym sa...

Jag har läst din blogg ett tag nu...
Jag vill baar skicka dej alla varma tankar och kramar som finns!

Elin sa...

Du är en otroligt stark och vacker kvinna!!! Jag hoppas du får ett långt fint liv med din Jättefina familj! Jag blev väldigt Berörd av er medverkan i Sofias änglar. Men såå bra programmet var. Jag önskar er all lycka och välgång.
Kramar elin

Elise sa...

<3

Anonym sa...

Tack för en berörande och inspirerande timme framför TVn. Tycker ni verkar vara en så härlig familj och du en så stark mamma. Stora kramar till er. /Sara

Anonym sa...

Letade upp din blogg nu efter programmet. Du är fantastisk! Många styrkekramar!

CL sa...

Hur skriver jag ett mail till dig Elisabeth? Eller brev? Känner att jag måste göra det.

Vad glad jag är för eran skull, såg er på tv. Lycka till och ta hand om dig!

Gunilla sa...

Blev glad när jag hörde att även du tycker om änglar! Din ängel följer dig....

Frida sa...

Fina fina du!
Blev så otroligt tagen av er historia i programmet. Jag lider med dig och hoppas så innerligt att du får längsta möjliga tid tillsammans med din fina familj..

Kram

Anonym sa...

Har just sett er på tv, vilken otrolig kärlek hela er familj utstrålar mitt i all sorg! Mina tankar går till
Er! Med vänlig hälsning, Ida.

Livsnjutaren sa...

Jag missade tyvärr Tv,n då jag sitter på jobbet. Hoppas det går kolla play imorn. Hittade hit via facebook. Så stark du verkar,men förstås balansgång varje dag. Det rinner tårar här nu.Mina kramar hjälper inte men dom kommer nu.

Draken sa...

Såg er på tv. Du och din familj har från och med nu en given plats i mitt hjärta! Kram Draken <3

Cece sa...

Elisabeth - vilken fin familj du har och vilken fantastisk människa du verkar vara! Har precis sett programmet och trots att jag har följt dig under lång tid så hade jag inte föreställt mig erat hus så. Tänk så fel man kan ha.

Jag kan inte ens föreställa mig hur svårt det måste vara att vara i din/er situation och jag kan förmodligen inte göra något som lindrar heller. Men jag kan be en skön och skicka en kram till dig så det gör jag.

Stor varm kram från mig - hon som tipsade om syster yster i Tibro :)

Pernilla sa...

Letade rätt på din blogg medan jag sett på "Sofias Änglar". tårarna har strömmat ner för kinderna på mig och jag måste bara få säga vilken fantastiskt stark och underbar kvinna du är!

Det finns änglar som man kan se och det finns änglar som man inte kan se. Du har haft besök av 3 änglar, du har dina 4 änglar hemma och du har änglar som vakar över dig!

Massa styrkekramar du underbara kvinna!

Sandra sa...

Vilken otroligt stark kvinna och mamma du är!

sanna sa...

Hej Elisabeth, har sett kanske det mest be rörande programmet någonsin på kanal 5, tack för du delade med dig och lät oss tittare komma in och se era liv, jag kommer om jag få följa din blogg från och med nu?! min bror dog i testikel cancer 2006, lämnade efter sig en liten son...att få höra dina tankar om det du går igenom hjälpte mig att förstå mycket av det han försökte förklara för oss, men som faktiskt var omöjlig att förstå mitt i alla sorg som var på slutet! tack igen för att du värmde en liten del av mitt sorgehjärta!
//sanna

Sandra sa...

Hejsan. Du gör ett starkt intryck på mig, är så imponerad av dig hur du hanterar din situation.

Vidare har jag två frågor till dig som jag skulle uppskatta du kunde besvara. Har precis börjat läsa till sjuksköterska och håller på och tragglar personcentrerad vård. Min fråga är hur du känner att du har blivit bemött inom vården? Hur tycker du att en "bra" ssk är?

Stor kram!

sandra Nilsson sa...

Hej Elisabeth!
Vilken otroligt stark och underbar människa du är!!
Jag blev så rörd under programmet att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna.
jag vet att det säkert kommer flöda med kommentarer nu! men jag vill bara säga dig att ge aldrig upp hoppet!
jag miste min mamma för ett och ett halvt år sedan. Hon var så lik dig. kämpa på Elisabeth ! och njut av tiden med dina barn och din man.
tusen kramar till dig!!!

Anonym sa...

Underbara fina Bettan. Du är så fantastisk och en stor insperation!
Massor med styrkekramar Ulrika

Susanna sa...

Hej Elisabeth. Som alla andra såg jag dig på tv nu ikväll. Blir så tagen av din historia. Särskilt då jag själv förlorade min pappa för två år sedan.. han har fem barn i livet och vi kommer för alltid föra vidare hans minne. Mitt tips till dig som förälder är att skriv ner så mycke som möjligt och spara till dina fantastiska pojkar. Jag hade önskat mer sådant. Och filma så mycke ni bara kan. Men berätta också för dom om de där speciella sakerna om dig. Berätta om din favorit-låt, din favorit-dikt. Använd också de vita arkivet. Det var en väldigt skön tröst att veta vad pappa ville. Han ligger nu på en vacker minneslund på en skogskyrkogård. Precis där han ville ligga. På begravningen spelades det samba och Kalle Schevens Vals, Dragspel mitt i tårarna i kyrkan. Men de var så mycket pappa. Ta hand om varandra, och var starkt. Du har påverkat mångas tankebanor ikväll. Massor av Kramar / Kungens lilla piga

Britt-Inger sa...

Hej Elisabeth !! Har alldeles nyss suttit o tittat på programmet. Sån fin familj !!
Önskar er all lycka ! Jag kommer att följa dig o din familj framöver.
Kramar till dig/ Britt Inger !!

Micaela sa...

Är så glad att du delar med dig av allt du och din familj går igenom. Din historia får mig att värdesätta livet för vad det är. Jag önskar dig all lycka och styrka! Du är en fantastisk KVINNA!

Katarina sa...

Vilket program ! Tårarna bara rann och jag är så tacksam för att ni har ork att dela med er i vad som händer i er familj! Tack snälla ni för det!Och stora kramar till hela familjen!!

Erika sa...

åhh vad jag beundrar dig människa, va stark du är.

Jag ville gå in på din blogg direkt och skriva till dig när du visade din blogg för Sofia. Och nu när jag väl är här fick jag bara tunghäfta!

Men du är helt fantastisk och vilken fin familj du har! Många styrkekramar från mig här i Karlstad <3

amanda sa...

Elisabeth! Känner igen mig i din historia, min mamma fick diagnosen bröstcancer och det är så hemskt och orättvist! Har precis suttit och tittat på programmet och är så berörd, Grät mig i stort sätt igenom programmet! Ni som familj är så starka och du också! Fortsätt kämpa!
All lycka och kärlek.

Mie sa...

Hej. Mitt namn är Mie och jag har också en liten "Joel" fast min son heter Neo. En CP skada från födseln o samma rörelsemönster som Joel, vad jag kunde se. Er situation slog mig rakt i pannan med en grym kraft. Jag har inga ord som kan ändra, lätta eller göra andra underverk. Men jag har en son som aldrig träffat någon som är som han, dvs talar och leker men inte kan gå. Alla hans vänner är vanliga gångare. Därför tänkte jag att jag skulle skita i alla "men-inte-ska-jag" och bara skriva till dig medan jag kan. Sedan är det för sent o då kan jag sitta där o tänka att jag skulle ha skrivit till dig. Jag vill komma i kontakt med er helt enkelt, för jag är i samma båt som ni. Med den skillnaden att jag har förmånen att segla vidare med min son. Om du vill, orkar och ids så finns vi här: www.envanligblogg.blogg.se.
Kram Mie m Neo

Anonym sa...

Åååå vilket starkt program om dig och din fina familj. Jag är en av dem som följt dig under de senaste två åren och jag förundras ofta över din otroliga styrka. Programmet ikväll bekräftade också det jag redan visste; att du är en helt underbar person. Jag har kommenterat en gång tidigare men ikväll kunde jag inte låta bli och jag vill att du ska veta att din blogg givit mig väldigt många insikter om livet och om vad som är viktigt. Skickar dig massor av kärlek och styrka!
Kram
Eva Li

Jessica sa...

Du är en riktig kämpe, underbar kvinna och mor! <3

Sophie sa...

Nu är programmet slut och jag torkar tårarna. Det var jobbigt att se eftersom våra världar inte är helt olika. Tankarna som du har kring framtiden har dykt upp hos mig med och man vet i sjutton vad man ska göra av dom ibland.
Du är en otroligt fin människa och verkar ha en helt fantastisk familj.
Det är skönt att veta att en tung sten har fallit från ditt bröst. Nu har alla pojkarna fått fin fina rum.
Massor av kramar/Sophie

Anonym sa...

Hej! Känner inte dig men såg programmet och känner sådan sorg för er skull. Hoppas och håller tummarna för att ni får mycket, mycket tid tillsammans. Skickar många styrketankar till dig och din fina familj. KRAM

Anonym sa...

Wow vilket program - vilket stark program å vad stark Du är, ja även din man å dina barn.

Ta hand om dig och dina nära å kära.
Känner dig inte, men KRAM

Anonym sa...

Såg "Sofias änglar" nu och tycker ni verkar så starka. Ville bara skicka en stärkande kram! Hälsningar Mia på västkusten.

Anonym sa...

Hej! Har kollat på sofias änglar ikväll och fick då se en stark människa och det var du. Om du har tid så tycker jag att du ska gå in på denna sidan och läsa berättelserna om andra som har haft liknande som du har.

http://www.frisk.n.nu/berattelser-ur-verkliga-livet


Tänker på dig & din familj.

Ge inte upp!

Många varma kramar från

Sara

Anonym sa...

Wow vilket program - vilket stark program å vad stark Du är, ja även din man å dina barn.

Ta hand om dig och dina nära å kära.
Känner dig inte, men KRAM

elin i umeå sa...

Sänder en stor styrkekram till dig och din fina familj! Tårarna bara rann när jag såg programmet. Tänk om alla kunde vara så positiva som du... Hoppas ni blev nöjda med rummen!

Michaela sa...

Såg programmet ikv och blev berörd. Jag var nyligt på begravning då mitt ex lillasyster gick bort för inte så längesedan 16 år gammal i cancer. Hjärntumör. Det är så tungt. Men fortsätt kämpa. Marielle orkade inte kämpa tillslut och då lämnade hon oss. Men ge inte upp. Dag för dag.

therese sa...

oj va gripande programmet var...ni var så fina!!!! kramar therese

Karolin Johansson sa...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen, men jag vet att jag vill skriva något.. efter att ha sett er på tvn idag, så fick du som du ville, jag ser det fina i livet mycket klarare nu, och jag tänker minsann ta vara på det. VARENDA minut och sekund jag har. känner för er, för dig så himla mycket, och jag hoppas att du vet att alla fina människor här ute i världen skulle göra vad som krävdes för att du skulle få se dina barn växa upp ifall det gick.

alla mina tankar till dig & din fina familj.

stora varma kramar <3

Anonym sa...

Vilken fantastisk mamma/hustru/sportfreak du är! Jättefint program ni gjorde <3
All styrka och glädje till er!
Kramar från Maria i Skåne

Petra Schulze sa...

Jag måste bara får säga all heder till dig och de dina. Jag vet att livet inte alltid är rättvist och som jag ser det så är du en fighter. Jag hoppas att ni har det bra. Efter det här avsnittet så har det flyttat in en ny familj i mitt hjärta och det är du och din familj. Man har rätt att få reagera och ett tips är att ta sig ut i skogen och bara vråla ut smärtan, ilskan och vemodet. Det hjälper kanske inte rent praktiskt men det känns skönt att få utlopp för hur man faktiskt känner och mår ibland.

En stor bamseKRAM till dig och de dina! <3

Ma sa...

Vilken fin familj du har! Vilken underbar mamma du är åt dina barn och vilken snygg fru ;) Ni är värda allt det bästa!!! Ta hand om dig och varandra. Kram

Anonym sa...

Hej Elisabeth . jag hittade din blogg efter att ha sett dig på sofias änglar.Tycker att du är stark som visar upp dig i tv. Jag önskar verkligen att du får uppleva mycket med din man och dina barn innan din tid är över på jorden. Ville bara ge dig lite styrka och en stor kram
Barbro

Anonym sa...

Hej Elisabeth.
Har precis sett Sophias änglar & jag berördes SÅÅÅ OTROLIGT mycket av ditt/ert liv!!! Jag har gråtit floder!
Alla mina egna "problem" blev MYCKET små i jämförelse.....är jag väl förvisso glad för men......DU berörde mig i de´ allra innersta!!!
Jag kommer att följa din blogg...läsa igenom allt du förut skrivit & HOPPAS, BER & BÖNAR för att du ska få ytterligare kvalitetstid med dina pojkar & din man!!!!!!!
Många styrkekramar & tankar från Pia i Västervik

Anonym sa...

Såg precis Sofias änglar och har aldrig läst din blogg förut men var tvungen att skriva till dig. Jag har själv förlorat många i min närhet med cancer, min mormor var 36 år och lämnade fem barn efter sig, min mamma var åtta och hon var äldst av dem. Sen efter det så har alla av mormors systrar haft det, ena lever en med den andra dog i cancer, min farbror och faster med, även min farfar mammas kusiner och min morbror har dött av det och min moster blev opererad för två år sedan. Mamma går på regelbundna kontroller och när jag fyller 30 kommer jag med bli tvungen att gå på kontroller och jag ska tänka på dig, hur stark kvinna du är, vilken stark mamma du är för dina barn och hur stark du verkar vara som fru. Du är en fin människa på insidan och på utsidan och även om du inte känner dig som den vackraste just nu så är du det finaste din familj vet....... Mängder med kramar till dig och din familj och tack för att du fått mig att inse att inte ta min familj för givet............

Anonym sa...

Har läst din blogg länge och tycker du är en riktig kämpe! Har kollat och gråtit till sofias änglar i kväll när jag såg dej och din fina familj. vill skicka er massa kramar! Mona

Elen sa...

Precis sett klart programmet och efter-klippet. Klarade mig utan tårar i det längsta men när Joel fick se sitt rum brast det. Önskar er all lycka och styrka i framtiden!
/Ellen, 17år, Örebro

Anonym sa...

Har precis sett färdigt på kvällens program och är så berörd av din historia och din härliga familj. Det ger verkligen perspektiv på livet och jag har nu suttit och läst på din blogg under reklampauser och nu efteråt. Du verkar vara en otroligt varm person och jag hoppas verkligen att du får mycket mer tid med din familj. Många kramar från Malin

Susanne sa...

Läste din blogg med tårarna rinnande efter att ha sett programmet på TV, vilken fantastiskt fin familj du har och vilken underbar kvinna du verkar vara! Alla tankar till er även om det inte räcker så långt. Vad härligt att läsa att sonen klarat tester inför skolstart så bra! Han verkar vara en tuff liten kille, så det går säkert bra i en "vanlig" skola. Jobbar själv i skola där vi har en liten tjej i förskoleklass med samma diagnos som er son och det går jättebra!

Kramar från Susanne

Anonym sa...

Har precis sett programmet. Jag vill bara säga något litet. Efter det stora avtrycket du har gjort hos mig, så måste jag i alla fall lämna ett litet avtryck här. Jag önskar dig, och din fina familj all lycka och kärlek!
Många styrkekramar/ Julia

Lejonkvinnan sa...

Underbara Elisabeth och hela härliga familjen. Så underbart att få se er på tv, har läst bloggen i flera år. Jag är så glad att just ni fick hjälp, ni är värda det så mycket!

Du är min förebild och jag skickar en hel hög med stryrkekramar till dig och familjen.

marie sa...

Jag letade upp din blogg efter ha sett programmet och det va så känslosamt, ni verkar ju va en så fin familj och värda all hjälp ni kan få! Nu kommer jag följa din blogg och hoppas av hela mitt hjärta att du får vara kvar med din familj så länge som möjligt:-)

Nomijo sa...

Styrkekramar til en otroligt stark och underbar kvinna.
Alla tankar till dig och din otroligt fantastiska familj ikväll.
Kram
Angelica med familj

Linnéa Olsson sa...

Hejsan Elisabeth!

Såg Sofias Änglar ikväll och jag blev väldigt rörd. Du är en oerhört stark mamma och har en man och barn som älskar dig.
Jag läste att du tappar fransar, hår och ögonbryn. Jag tycker du är hur vacker som helst, men tänkte tipsa dig att det finns olika serum som får ögonbryn och ögonfransar att växa. Det är en läkare som tog fram detta serumet, hans fru hade cancer och hon tappade ögonbrynen och sina fransar. Jag använder serumet till mina ögonfransar och har sett stor skillnad även om jag nu inte har cancer. Du kan läsa mer om det på Internet, serumet heter "Revitalash". Det finns andra liknande serum men det är inte en läkare som står bakom dem så jag vet inte hur bra dem är, jag vet bara att detta serum fungerar 100%. Vill du testa detta tycker jag inte du ska tveka, läkarens frus ögonfransar och ögonbryn kom tillbaka. Jag hoppas du kommer få tillbaka känslan av att du är kvinnlig. DU ÄR VACKER!

Jag tycker du är hur vacker som helst, och stark. Många kramar till dig!!

Vänliga hälsningar
Linnéa Olsson

Anna sa...

Vilken fantastisk kvinna, mamma o fru du är...beundrar dig verkligen o blev otroligt berörd det öde som drabbat dig o din familj! Du är jätte vacker som du är o vilka fantastikt fina barn du har...Joel är ju helt underbar <3 Som mamma kan jag inte ens föreställa mig vad du går igenom...har gråtit floder ikväll...det känns rakt in i hjärtat... Sänder dig o er mina varmaste tankar o kramar

Mathilda sa...

Tänk att man som frisk tvåbarnsmamma ska behöva lära sig att leva NU av en trebarnsmamma med en obotlig sjukdom och en liten hjälte som behöver mycket stöd och hjälp. Skamligt...

Fantastiska människa!!! Fantastiska familj!!

Anonym sa...

Tack för ett fint program om en fin familj.
Hälsar Ann-Marie

Anonym sa...

Du är otrolig Elisabeth!
Massa styrkekramar till dig och din familj!

Anonym sa...

Du är underbar! Många många styrkekramar till dig. Många kramar Ninna <3

Emma sa...

Kämpa på Elisabeth! Jag brukar alltid säga till min mamma att hon är världens bästa mamma. Men jag måste säga att hon nu delar första platsen med dig.

Tusen kramar till dig och din familj från Emma

Marie sa...

Hej,
Kände en sån stor känsla av sorg men även oro när du var i kyrkan och talade om din begravning. Jag hoppas du tar tag i den och gör den till din egen. Det gjorde min cancersjuka son när han låg jätte dålig på IVA-avdelningen sina sista dagar i livet. Han skrev hela sitt begravningsstal och testamente. Hans begravning var ovanlig men fylld av hans ord och kärlek in i det sista.
Många varma kramar!

Anonym sa...

Hej Elisabeth o familj! Jag har nyss sett er i programmet o ville bara skicka en stor styrkekram till er alla! Vilken fin familj ni är! Jag hoppas verkligen att ni får många många fina år tillsammans! Kram Jenny

Frida sa...

Satt och funderade på vad jag skulle skriva, såg precis på Sofias Änglar. Jag gör det kort och enkelt; JAG TÄNKER PÅ ER OCH GER ER ALLA KRAMAR I VÄRLDEN.

Anonym sa...

Underbart att ni fick den hjälp att ordna ert hem, många tårar rullade under programmet och min son som är 12 år frågade mig undra hur det är att veta att man ska dö. Då brast allt för mig och för dig <3 Stor styrkekram till dig och din familj <3

Anonym sa...

Jag bara grät och grät och sen grät jag lite till när jag såg programmet. Givetvis ville jag gå in och kolla på din blogg efter. Jag ville också skriva allt det där som alla andra redan skrivit. Sen hoppas jag att du är en av dem unika människorna i världen som chockar alla läkarna och lever vääääldigt länge, så du får se dina barn växa upp. Jag tror på dig!

Anonym sa...

Hej!
Jag är tretton år. Jag såg precis "Sofias änglar". Jag STORGRÄT i soffan. När jag såg din blogg var jag bara tvungen att kolla!

Anonym sa...

Hej Elisabeth. Jag hittade din blogg nu efter jag sett ert program i sofias änglar. Jag måste bara säga att du är otroligt stark och jag önskar dig all lycka!
Du är en fantastisk kvinna, glöm aldrig det!

Anonym sa...

Vilket fint program det var!!
Tårarna och leendet varvades.
En sån härlig och fin familj ni verkar vara. Hoppas ni haft många fina stunder sedan rummen blev klara.
Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker du är fantastisk, stark och modig. OCH du är otroligt inspirerande.
Skickar många tankar och styrkekramar
Christel

Anonym sa...

Hej,
Har precis tittat på Sofias Änglar och är otroligt imponerad av ditt mod. Har själv två små killar och jag kan inte tänka mig hur det skulle vara att veta att jag inte skulle få vara med och se dom växa upp.
Du har med din medverkan i programmet lyckats förmedla till mig precis det som du säger att du vill förmedla. Imorgon när jag har hämtat barnen från skolan / förskolan skall jag ägna varje vaken minut med dom. Strunta i vuxen "måsten" och bara leva i nuet med min familj.
Tack snälla Elisabeth för att du delar med dig av din vardag och påminner oss om att ibland stanna upp och bara leva.
Alla styrke kramar jag kan skicka!!!
/ Anna

Anonym sa...

Hej bettan! Känner dej och Jörgen ytligt. Vill bara att du hälsar honom att han är en förebild för oss pappor som gnäller i vardagen.. Med dom mor och farföräldrarna era barn har ,så kommer dom få det bästa livet dom kan få efter dom hemska förutsättningarna... Kämpa på du ska se Adam vinna j20 guld om några år!

Sara sa...

Jag måste bara säga vad fin du och din familj är! Är det någon som förtjänar att Sofias änglar skulle komma på besök så är det ni!

Du är en så otroligt stark och inspirerande kvinna. Du har gjort ett jättestarkt avtryck och jag är så tacksam för att jag och förmodligen många andra fick oss en väckarklocka. Vad som egentligen är av vikt och hur livet kan vända.

Kämpa på Elisabeth, önskar dig och din familj allt gott! Tusen kramar på er <3

Malin sa...

Elisabeth, vilket otroligt stark kvinna du är! All cred till dig. Har kollat på alla avsnitt av Sofias Änglar och såg givetvis avsnittet nu ikväll och det avslutades med en del tårar, tycker inte att någon ska behöva gå igenom det som du och din familj går igenom. Men det är som det är och man kan väl tyvärr inte annat än att försöka acceptera det och göra det bästa utav situationen. Jag hoppas på det bästa för dig och fortsätt att kämpa, you go girl! Många styrkekramar!!

Olivia sa...

Tack för allt du gav genom 1 timme i tv-rutan och allt jag nu kan fortsätta att få ta del av genom din blogg. Du har en sån fin familj, en familj jag hoppas du får vara kvar hos länge!

Tack för att du påminner om hur skört livet är! Önskar dig all lycka!

Styrkekramar!

Anonym sa...

Jag såg programmet på TV och blev berörd av dig och din fina familj! Jag är imponerad av din styrka. Tack för att du är just du! KRAM Madelene

Mammatrollet sa...

Jag skulle bara vilja tacka dig för att efter kvällen program öppnat mina ögon. Världsliga saker ska inte få ta onödig plats längre.

Du och din underbara familj har visat mig att man måste ta vara på livet, sluta vara otacksam över småsaker och älska, älska, älska medans man kan.

Tack!

Jessika sa...

Ikväll såg jag Sofies änglar och er fina familjs historia träffade rätt i hjärtat.

Vill bara krama om er hela bunten!

Tack för att jag fick ta del av er och jag kramade om familjen lite extra ikväll. Livet är verkligen skört.

Kärlek i massor från Upplandsskogarna.

Kram!

Anonym sa...

såg programmet ikväll och vill bara skicka SÅ mycket kärlek och värme till dig och din fina familj!
har själv barn och kan aldrig föreställa mig hur du känner, önskar man kunde utför mirakel och trolla bort allt. Ni gjorde stort intryck på mig och vill att du ska veta att du berörde, förmodligen många fler än bara mig. Många varma kramar till er!

Martina sa...

Vill bara skänka några styrkekramar till dig och din fina familj efter ha sett er på tv:n.

Martina & Örjan, också trebarnsföräldrar

Ulrika sa...

Hej Elisabeth.
Jag såg på kvällens avsnitt av Sofias Änglar, ditt avsnitt.
Jag berördes djupt av din och din familjs situation. Jag är troende kristen och jag ber för dig och din familj!
Vi har aldrig tidigare träffats, men allt händer av en anledning.
Jag ber om att du ska få vara med dina pojkar så länge som det är möjligt!
Lev och var glad med dina fina pojkar och din man!
Jesus och Gud har omsorg om er alla!
Med vänlig hälsning
Ulrika Forsman, Borås

Anonym sa...

hej! jag är ett barn som tittade på Sofias änglar nu ikväll. Du är en son härlig männniska som har ett stort hjärta av kärlek. Jag hoppas du läser denna komentaren och du ska veta att (DU) är stark och att det kommer bli bra, tänk på posetiva tankar ;) Kram/ en 11 årig tjej som heter Evelina.

Anonym sa...

har precis sett er i Sofias Änglar och letade upp bloggen... Blev rörd till tårar när jag läser och kommer att följa dig, vi förlorade vår lilla Anna 28 år och mamma till två små flickor då 1½ och 4 år gamla, och vad so gör mig så enormt glad är att du kan vara med och har fattat... du kan planera och vara med och påverka! Tyvärr inte alla förunnat. Tänker på er <3 själv mamma.

Anonym sa...

Måste bara säga att du verkar vara en fantastisk kvinna och mamma och du utstrålar både styrka och kärlek. Kan inte i mina vildaste fantasier förstå vad du genomgår men tänker på dig och önskar och ber att du får mer tid med din familj och vänner.

Många varma kramar Mia

Anonym sa...

Hej på dig! Jag måste skriva att du är en fantastisk stark kvinna. Vi såg programmet Sofias änglar och blev väldigt rörda av er historia! Har nu tittat lite i din blogg och vad du försöker förmedla till omvärlden, du är fantastisk! Lycka till med ert nya hem, DU ÄR EN HJÄLTE!

Kram från Becky och Adis.

Anonym sa...

Hejsan,

Kollade på Sofias änglar ikväll (såklart) och kände bara att jag vill ge dig en stor kram <3

// Malin Ebbesson

Jessica Rosin sa...

Här kommer KRAMAR till dig!

Anonym sa...

Hej på dig! Jag måste skriva att du är en fantastisk stark kvinna. Vi såg programmet Sofias änglar och blev väldigt rörda av er historia! Har nu tittat lite i din blogg och vad du försöker förmedla till omvärlden, du är fantastisk! Lycka till med ert nya hem, DU ÄR EN HJÄLTE!

Kram från Becky och Adis.

Anonym sa...

Kramar till dig och din fina familj! Ni gick rätt in i mitt hjärta! Så glad att ni fick hjälp med ert hus!

Louice sa...

Jag ser verkligen upp till dig!! Och ditt utseende?? Du är ju lika vacker som solen, om inte vackrare!!! Fortsätt kämpa, du är grym...

Kramar<3

Anonym sa...

Vilken underbart vacker och stark kvinna du är! Alla skulle behöva lite av dig i sig... Önskar dig och din familj mer lycka!
Med Vänlig Hälsning /Karin

Katja sa...

Oj, vad jag blir berörd av din historia Elisabeth..Har precis, som många andra, tittat på Sofias änglar och inte ett öga var torrt. Har även läst din blogg och du skriver så himla bra. Kan inte ens mitt liv ens föreställa mig vad du går igenom, mer än din oro för din familj. Har precis i dagarna förlorat min mormor i cancer, och jag HATAR den där sjukdomen.....Jag hoppas innerligt att du o din familj får många fler år tillsammans och sist men inte minst...Du verkar vara en otroligt stark människa och jag önskar dig all lycka <3 Många kramar från Västerås

Anna-Karin & Camilla sa...

Vilken kvinna du är! Jag och min dotter satt med tårar i ögonen från första stund.
Får en tankeställare själv då jag hade bröstcancer för 2 år sen. Allt ser bra ut, var på återkontroll idag.
Varma hälsningar och kram! Änglarna är med dig! //annakarin & camilla

ebba sa...

Hej Elisabeth du är så stark kvinna nu såg på sofias änglar idag jag grät så mycke. jag har själv bröst cancer så jag et hur svårt det kan va´.

lycka till Elisabeth
mvh Ebba fredriksson ps du kan skriva till mej genom e-post eller mobil med nummer 0709275593

Anonym sa...

http://www.quantumhalsan.se/kollodialtsilver.html

Anonym sa...

Hejsan !
Är bara tvungen att lämna några rader till dig efter att sett programmet.
Kan inte föreställa mig hur du har det men jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du fortsätter ha den styrka som du visat både i programmet och på bloggen.
Ger dig en stor bamsekram ! Och även till din familj.

/Frida

Anonym sa...

Elisabeth du är en oerhört stark kvinna. Såg just ditt program på tvn och blev så berörd. Har själv haft cancer i familjen och vet hur tufft det kan vara. Skänker dig och din familj alla lyckokramar ja kan ge.
Mvh Sara

Becka sa...

hej! tittade på programmet nu ikväll och hittade din blogg. måste bara säga att ni verkar vara en helt underbar familj! och att du e en grymt stark människa och jag hoppas att du får vara med din familj så länge det bara e möjligt! jag vill oxå säga att jag e en tjej på 16 år som oxå har en cp skada så jag förstår fullt ut hur jobbigt det e med alla läkare/sjukgymnast/ortoped besök det e runt det. KRAM!!!

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Har nyss tittat på programmet, blev så otroligt berörd! Tårarna rann ner för kinderna. Vilka fina pojkar ni har, och vilken fantastisk kvinna du är.

Kram
// Nilla

Marinette sa...

<3 Har svårt att finna ord, skulle vilja trösta, skulle vilja hjälpa :,(
Du har påverkat så många genom att dela med dej av ditt liv, din vardag och din kamp.
Jag kommer att följa dej i din kamp, det känns viktigt för mej att försöka ta åt mej av vad du går igenom.
Det känns viktigt att inte blunda...
Den mardröm du drabbats av, kunde lika gärna varit min...
Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde trollat... <3
Du, och din fina familj finns i mina tankar <3
Va rädd om dej, fina<3
Stor varm kram från Marinette i Vittsjö

Isabelle Jäderblom sa...

Hej Elisabeth!

Jag såg programmet, och mina tårar spruta! Har en son på 5 månader, som jag älskar obeskrivligt.. Jag önskar att jag ska kunna leva livet ut, och att finnas för min son, men man vet aldrig vad som ska hända, så jag tar tillvara på varje minut med honom! Jag sänder dig styrkekramar, och jag önskar er allt gott.. Kram Isabelle

Anonym sa...

Du är en otroligt stark kvinna! Glöm inte att kvinnligheten sitter på insidan så den kommer inte att försvinna. Önskar att du och din familj får ha det bra så länge som möjligt. Du är en inspirationskälla till många av oss!
/Jenny

Anonym sa...

Hej
Har just sett Sofies Änglar, vilken familj ni är, så härliga barn. Tänker på er. Kram från Lillan på Gotland

PS Vet du, Johnnie och min äldsta son gick i samma klass DS

Anonym sa...

Du är fantastisk! Jag hoppas du får massvis med år tillsammans med din underbara familj! Kram Carro

strömmas sida sa...

Har nyss sett Sofias änglar och det är få program så har rört mig så mycket.
DU och Din familj var nog den bästa dom kunnat ställa upp för. Hoppas allt blev som ni ville ha det.

Jag har följt din blogg ett tag och beundrar din styrka och att du orkar så mycket.

Varma hälsningar
Ingrid

Eva Westerberg sa...

Hej Elisabeth.Jag har just sett dig och din familj på kanal 5.Vilka härliga pojkar ni verkar ha.
Tårarna strömmade oavkortat,förstår att tanken att "lämna" barnen måste va den värsta känslan en mamma kan ha.Vi jag och min man har 6 barn varav den yngsta(2,5)föddes med down syndrome.Och det är ju så att hon behöver ju lite x-tra omsorg,och att inte få finnas där för hon,existerar ju inte.Men man blir ju påmind om att DET händer ju.Vill helt enkelt bara säja vilken otrolig kvinna du verkar vara,och kämpa på.Sänder en tanke till dig och din familj.Mvh Eva m familj.

Hanna sa...

Hej Elisabeth!
Kollade på Sofias änglar ikväll där du och din familj var med i, måste säga att jag fällde många tårar! Livet är så j*kla orättvist för många, men att du ändå är så stark? Det är nånting jag beundrar!
Du ska veta att jag tänker på dig och din familj och jag hoppas mer än allt att ni får skapa mycket mer minnen tillsamans!
Styrke kramar från Hanna.

Hanna sa...

Jag blev så oerhört berörd av Dig, och din berättelse. Vilken otroligt stark och fantastisk kvinna du är. Finns inget jag egentligen kan skriva för det du drabbats utav är så orättvist. Ger verkligen perspektiv på tillvaron...Njut och fortsätt skapa minnen tillsammans, "varje sekund är ett liv.." Kramar

Anonym sa...

Tack för att vi fått ta del av dig och din familj ikväll genom "Sofias änglar". Jag ser en varm och omtänksam person i dig och du har en härlig och kärleksfull familj. Njut av varandra.
//M.

Anonym sa...

Såg just Sofias änglar och blir så berörd av det jag sett. Jag har själv 3 barn, varav min äldsta son som är 8 år är Autistisk. Jag vet hur slitsamt det är att "bara"
leva med att ha ett barn med handikapp och samtidigt försöka finnas där lika mycket för sina andra barn. Själv är jag helt frisk och tycker ändå att livet känns hårt ibland. Din berättelse får mig ändå att få lite perspektiv på livet. För mig är du så mycket mer kvinna än någon med fejkade silikonbröst och svullna läppar som kan skänka pengar och du berör på riktigt! Styrkekramar

Marcus Metsomäki sa...

Hejhej, ville bara skicka massa tankar till dig och din familj! Du verkar vara helt fantastisk människa, massa kramar till dig! MVH / Marcus Metsomäki

Anonym sa...

Såg just Sofias änglar och blir så berörd av det jag sett. Jag har själv 3 barn, varav min äldsta son som är 8 år är Autistisk. Jag vet hur slitsamt det är att "bara"
leva med att ha ett barn med handikapp och samtidigt försöka finnas där lika mycket för sina andra barn. Själv är jag helt frisk och tycker ändå att livet känns hårt ibland. Din berättelse får mig ändå att få lite perspektiv på livet. För mig är du så mycket mer kvinna än någon med fejkade silikonbröst och svullna läppar som kan skänka pengar och du berör på riktigt! Styrkekramar

Ronja Andersson sa...

Hej Elisabeth! Jag såg precis Sofias änglar och blev då förundrad över hur stark du är som öppet kan stå där mitt i tv runtan och bara kan vara där, vara med. Jag tycker att det är så otroligt orättvist hur vissa öden blir och jag blir så ledsen och arg över detta även fast jag vet att jag eller någon annan inte kan gör någonting alls.. Du är stark, det syns så otrolig väl! Jag skickar dig därför många styrke kramar och hoppas att framtiden blir bra.

Mvh Ronja Andersson

O L I V I A S P H O T O L I F E . sa...

Fan vad stark ni allihopa e.

<3

Stevens mamma sa...

Fina fina Elisabeth, du är allas vår hjältinna❤

Christina sa...

Hej Elisabeth med familj!
Min man och jag såg på dig och din fina familj i "Sofias änglar" och blev starkt berörda. Vi har tre döttrar och jag känner med dig när du pratar om att du inte kommer att finnas där för dem. Du är oerhört stark och ger dina barn den styrkan.Jag önskar och hoppas att alla som såg programmet gav sina käraste en extra kram ikväll och tar tillvara alla stunder med sina barn.Jag hoppas att du och din familj får många roliga,fina och underbara stunder tillsammans den tid du har kvar. Jag samlar på änglar och brukar smeka min yngsta dotter över skulderbladen och säga att det är hennes änglavingar. Jag skickar en smekning till dig på dina vackra änglavingar.Kramar Christina

Jennie sa...

Jag är så beundrad av dig och din styrka. Har suttit och läst din blogg sedan jag såg dig på Sofias Änglar. Det är väldigt intressant att få ta del av glimtar av din vardag här i din blogg. Jag tror det är nyttigt att få ta del av någon annans perspektiv på livet. Jag kommer fortsätta läsa din blogg. Jag önskar dig och din familj många fina år tillsammans!
Kram

Annika sa...

Det föll många tårar på min kind under kvällens avsnitt av Sofias änglar (beundrar er styrka oerhört), samtidigt så kom jag på mig själv med ett stort leende varje gång jag såg din Joel, vilken glädjespridare!
Ville bara skicka styrkekramar till dig och din familj, fortsätt kämpa!

Anonym sa...

Fina fina människa. Tårarna rinner och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tack för att du delar med dig av dina tankar här på bloggen och för att vi fick kika in i ert liv en stund i Sofias Änglar. Du har en sån fin familj och dom har en fantastisk mamma och fru i dig. Tänker på dig och kommer följa din blogg. Kramar i massor/ Anna

Hanna sa...

Elisabeth, du har berört mig och min familj väldigt mycket. Din situation kommer jag aldrig förstå men att ha nära och kära som har cancer är däremot väldigt vanligt i våran släkt. Jag sänder därför en stor kram till dig och din familj. Du är en oerhört stark och modig kvinna men en underbar personlighet och omtänksamhet. Du berör verkligen många själar och jag hoppas du och din familj kan vara lyckliga tillsammans under en lång tid trots alla motgångar. Du är stark! Och jag kommer definitivt fortsätta följa din blogg. Du är en helt otrolig person både på utsidan och insidan. Tack för vi fått följa dig och din familj på tvn. MvH Hanna

Malin sa...

Jättefint program. Fina tänkvärda ord i din blogg. Ofattbart för en annan men att bara FÖRSÖKA sätta sig in i din situation gör att mitt hjärta brister. Vi fick vårt första barn, en dotter för tre månader sedan. Skulle jag få samma besked du fick skulle jag tänka likadant. Min dotter då? Gör ont i hela mig. Du är en fantastisk kvinna. Mina tankar är med er och dig. Fantastiska barn och man har du med. Många varma kramar från Enköping

Petra sa...

Blev så berörd av programmet idag. Vilken underbar människa du e . Så vacker , både i hjärtat o på utsidan. En underbar mamma verkade du vara. En ängel helt enkelt. Tänker på er . Kramar

Anonym sa...

Såg dig och din familj på tv:n och gud vilken fin familj du har! jag satt och grät igenom hela programmet och tänker på er mycket nu i efterhand att jag var tvungen att gå in på google och söka på din blogg och nu följer jag dig! Jag hoppas från botten av mitt hjärta att allting kommer gå bra och väl för er även om det har ett slut men försök vara stark för det vet jag du kan. Jag vill att du kramar om din familj från mig. Ni har så mycket stöd nu, så ta vara det. Massa styrkekramar till er!! Kram Rebecka S

Anonym sa...

Fantastiskt program!!! Du är fenomenal! Vi skickar all vår kärlek o styrka till dig!! Kram från Skogs i Värmland

Anonym sa...

Hej du vackra kvinna!
Jag hoppas du får vara länge med din fantastiska familj och den har du ju varit med att skapa....önskar dig tid,tid och ännu mera tid! <3
Kram Helena

Annika sa...

Vilken tur att jag valde kanal 5 och fick se dig och din familj. Glad att de valde att hjälpa er! Blev så rörd när Sofia hängde halsbandet runt din hals. Jag letade efter din blogg och har redan lagt den i min blogglista på min blogg.
Många kramar sänder jag dig du kämpande medmänniska!

Gina sa...

Många, många kramar till dig Elisabeth! Du är en fantastiskt tjej!

Madelene sa...

Hej såg på Sofias änglar idag o brast i gråt du har sån fin familj och ingen ska behöva uppleva de som du gör.
Jag har själv två egna barn o skulle aldrig kunna vara så stark som du beundrar dej verkligen jag ska ta vara på varje dag med mina barn och jag önskar dej o din familj de bästa <3 du kommer förändra många liv med ditt skrivande <3

Anonym sa...

Den här gången som så många gånger tidigare kom sofias änglar verkligen till rätt familj. Ville bara gå in och skriva att jag verkligen lider med dig och att livet är så fruktansvärt orättvist. Du är en otroligt stark kvinna som jag alltid kommer att minnas. Många kramar

Anonym sa...

åååå vad jag är ledsen för eran skull men samtidigt glad att ni fått den hjälp som ni är så värda.
Elisabeth du är fantastisk <3
Styrkekramar till dig och din familj Ulle

Anonym sa...

Hejsan! Såg dig på tv och känner starkt för dig och din familj. Tänkte bara att du kanske ville kolla in detta videoklipp när du har tid såklart.

http://www.youtube.com/watch?v=dvosdIXyjWM

Jag personligen har inte några erfarenheter av detta förutom att jag tror på det stark. Jag hoppas att du kan få tag i detta och att det kan hjälpa!

Mvh En berörd tjej

Mathilda sa...

Fina vackra människa. Såg sofias änglar nyss Och blev så himla berörd av dig och din underbara familj. Önskar er all lycka och styrka.

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 326   Nyare› Senaste»