onsdag 22 februari 2012

Uppdaterat utseende

Som ni ser har blogghuvudet fått nytt utseende. Min egen IT support, Gitt Willner har uppdaterat bloggen med bilderna som Karolina Ehrenpil tog på familjen i januari.
Jag tror det var på tiden. Bilderna som legat högst upp tidigare var från hösten 2009...
Nytt och fräscht. Nu kör vi!
(Tack Gitt för att du fixade.)

26 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte fina bilder! Vilken tur att Gitt kan hjälpa dig. Hoppas på lite vårväder nu så kanske din hosta lättar. Kul för Joel med dommartröjan, krama honom från mig. Många kramar från Tina L

Maria Eliasson sa...

Vad fint det blev. Du och din familj är så vackra. Tnker på dig varje dag. Stor kram från en trogen läsare från Norrland :)

Marica sa...

Fina fina ni!! Är oxå nu läsare sen Sofias änglar. Du är en fantastisk kvinna!! Glöm aldrig det!!!

Anonym sa...

Vilka fina bilder på dig o din familj, jag vill bara tala om att jag beundrar dig så för din öppenhet, mod, ärlighet...ja det finns mycket jag blev så berörd av Sofias änglar när du var med, nu läser jag din blogg varje dag...!
Jag hoppas att du har haft en någorlunda bra dag idag. Kram du finns i mina tankar varje dag. Många kramar Pernilla en nytillkommen bloggläsare.

Aina sa...

Fina nya bilder! Så härligt att du och Jörgen fick en fin kväll på tu man hand. Skönt att höra att din röntgen gick bra och kärlen höll! Jag är också en som hittade till din blogg efter Sofias änglar. Började från början och kunde inte sluta läsa, tror jag kom i säng vid halvsjutiden morgonen därpå. Då vägrade ögonen att läsa en enda bokstav till! Nu följer jag dig och familjen på er väg och hoppas på det allra bästa för er allihopa! Ni är fantastiska! Kram, Aina

Katarina sa...

Snyggt! Toppenbilder på er allihop!Kram på er alla och hälsa särskilt till Joel! Vilken kämpe den killen är , jag är så full av beundran över den grabben!

Linnea Johannesson sa...

Hej!
Jag har läst din blogg sedan sofias änglar avsnittet var. ( den ligger alltid uppe på min iPhone's internet sidor)
Jag tänker ofta på hur du försöker leva livet som det vore som vanligt så långt det går!
Jag beundrar det. Jag funderar ofta på hur din man och dina barn tänker och känner inför framtiden.

Jag fick i lördags reda på att min pappas cancer har kommit tillbaka. (friskförklarades i sep 2011). Den har nu spridit sig till skelettet i ryggen i magen och lungorna. Hans ena njure är så dålig att han fått drenage, i och med detta kan han ej strålas eller få cellgifter. Läkarna säger inte mycket men kan dom inte göra något form av ingrepp så kommer detta inte gå så länge till.
Jag vet inte hur jag ska hantera detta.

Förlåt mig att jag skriver detta till dig och belastar dig med detta.

Jag känner mig tom och har svårt att öppna mig för mina nära, då dom mår så dåligt dom också.

Allt jag ville säga är att du inspirerar mig att leva livet och att ta vara på den tid vi har kvar med våra lära!
TACK!!

Många kramar Linnea

Stina sa...

Vilka fina bilder. Och du vilken människa du verkar vara. Vilken styrka du har! Massa kramar

Anonym sa...

Vilka fina foton. Du och din man är så äktenskapslika. Följer dig mest varje dag, tycker du är en så oerhört stark människa. Tack för att du inspirerar så.
Kram från Maggan

Eva sa...

Gud vilken fin bild på dig och Jörgen! Jaha, så började man gråta igen, blir alltid så nuförtiden när jag läser din blogg. Skönt att röntgen gick bra, hoppas allt jag har att resultatet är lika bra. Härligt med en kväll på tu man hand. Hoppas hostan är bättre.
Kram på dig

Alicia - Borrelia & Fobi sa...

Jag vet att många andra redan sagt det, men jag vill också säga det :D Jättefina bilder, alla var toppen, men jag tyckte verkligen om den på dig och Jörgen! :) Du ser så glad ut, utstrålar samma inspiration som du gör här på bloggen och gjorde i "Sofias änglar" :)
Kram

Johanna sa...

Fina bilder på fin familj <3

Lena C sa...

Fantastiska bilder! Ni är verkligen så fina. Härligt med alla kommentarer du får. Tänk vad många du hjälper i tankarna, tack vare din förmåga att uttrycka känslorna. Det är så lätt att känna med dig.
Tackkramar från Lena

Johanna sa...

Vilken fantastisk person du verkar vara, så stark! Blev totalt berörd när jag såg Sofias änglar. Stora kramar till dig & din familj

Maria Greén Svensson sa...

Vilken fin inspiration du och din familj är till att ta vara på varje dag i livet. Tack för att du delar med dig! Varma kramar till er alla från en nybliven läsare :-)

Anonym sa...

Fiiina bilder Du har på bloggen....Du ska verkligen vara stolt över Din fina familj...Allt Gott önskar Ulla (U:s mamma)

Anonym sa...

Härligt med de nya fina bilderna på familjen! Ni är fantastiskt fina där! Skönt med hjälp av Gitt! Sköt om dig!/Vera

Anonym sa...

Härliga du följt dig länge kan bara säga att jag beundrar dig och hoppas få följa med dig länge än, varma kramar till er alla!
Ulla

Anonym sa...

Jag vet inte om det här kommer få några tunga stenar från ditt hjärta att lossna men min "mamma"(kallar henne A), hon var som en mamma för mig även om jag inte var hennes biologiska barn så tog hon hand om mig under de 7åren vi kände varandra. Jag träffade denna underbara människa när jag vart tillsammans med hennes son för många år sen. Jag och A blev tajta fort och hon drabbades av bröstcancer och vi tog oss igenom det jag, A och hennes fina 3 söner. Efter klarat av bröstcancern kom ett tungt besked att hon fått cancer i lymfan och hudcancer. Även detta tog vi oss igenom och varje dag jag fick med henne var helt underbara även om det var i sjukhussängar eller gråtandes i soffan. När vi alla trodde att det var vår tid att börja leva efter många år i mörker så drabbades hon en tredje gång av cancer och denna gång var det i hela kroppen och sista tiden vi fick var kort med fylld av kärlek. Nu har det gått snart 3år sen hon lämnade mig och hennes 3 söner. Tiden har varit tung och längtan efter min "mamma" är lika stor idag som för 3år sen. Tanken att inte kunna ringa henne när något nytt hänt eller tanken att hon inte ser mig på mitt bröllop eller barnens dop. Men jag vet att hon finns med mig i mitt hjärta och i alla människor som träffat henne och fått ta del om vilken underbar människa hon var..
Jag vet att du tänkte mycket på dina söner och att lämna dem men jag kan säga att man tar sig vidare ut ur sorgen och de kommer alltid ha dig i sina hjärtat och minnena är de som man alltid har kvar.
Jag delar med mig av min historia då den är så lik din, A uppfostrade 3 fantastiska söner var av 2av dem har olika diagnoser. Idag är de alla vuxna och lyckats alla tre. Även jag har tagit mig långt och det tack vare att jag vet att jag har min skyddsängel som tar hand om mig och även om jag inte ser eller hör henne så vet jag att hon alltid är nära.
Mitt ända råd är att alltid bevara kommunikationen öppen och låta barnen fråga och uppleva allt med dig. För även om man vill skydda dem så är det värre att inte involvera dem i sjukdomen..

Du är fantastisk och lika så din familj!
All lycka till er!!

Photo by Maria sa...

Härliga bilder =)

Kram Mia

Anonym sa...

Vilka fantastiskt fina bilder:) KRAM Annika

Hanna sa...

Jätte fina bilder och har gillar din blogg, har läst igenom hela din blogg , började läsa den efter sofias änglar och jag kommer alltid att följa den...

Christina Granström sa...

Väldigt länge sedan jag blev så berörd av ett tv-program!Det är varje mammas skräck att lämna sina barn.Har själv 3 söner (lite äldre än dina)som spelar hockey och tycker därför det är kul när du blandar in lite hockey i din blogg. Du berör och betyder mycket!

Anonym sa...

Vill bara säga att du är en underbar kvinna med bägge fötterna på jorden förstår att dina tankar kan vara uppochner men hela du uppvisar ett lugn som jag vet är värdefullt. Njut utaven sköna fågelsången sätt den ute en stund och låt tiden stå still så ska du se att du orkar en bra tid till på livets stig. Styrkekramar. Ps jättefina bilder på dig och din familj.

Kajsa Bergman Fällén sa...

Såg lite längre ner att du har slemhosta. Här kommer bästa tipset som jag just lärt mig här på sjukan. Fattar inte varför jag inte visste detta? Så enkelt och effektivt.

Man tager en enliters flaska. Mindre går kanske också bra, sen i med ett sugrör, här använder de ett kraftigare plaströr men ett vanligt sugrör och en halvliters petflaska borde nog funka. Fyll till hälften. Blås för glatta livet minst tio gånger helst fler, typ 30. Efter det blås lite som om du skulle putsa glasögonen. Harkla sig går också rätt bra, jag föredrar nästan det.

Upprepa en gång i timmen.

Konstigt nog funkar det finfint. Krya på dig!

Anonym sa...

Jag önskar att jag hade hälften av din styrka. Du är helt fantastisk som orkar så mycket för din familj. Jag såg dig och din familj i Sofias änglar och jag har följt din blogg sedan dess. Tänker på dig varje dag och hoppas och ber om ett mirakel för dig. Kramar från Anna G