söndag 31 oktober 2010

Joel cyklar

Idag har Åsa och JP varit här och vi har fikat med lite våfflor. Jörgen och JP var ute och golfade innan och jag och Åsa var ute med Joel och cyklade runt området.
Nu när jag äntligen lärt mig att lägga upp filmer så tar jag alla tillfällen jag kan att dokumentera Joels motoriska förmåga.
Här på sin blåa cykel;

Jag har filmat med min nya lilla mobiltelefon Xperia mini.
(det var verkligen på tiden att få en ny, min gamla har jag fått hållt ihop med tejp den senaste tiden, samt att den saknade svarsknapp...)
När man kopplar in den nya Xperian i datorn så får man ett helt fantastiskt "Media Go" program. Teknikens under!

40 års festen på Globen Relax och Spa var jättetrevlig i lugn och avslappnande miljö med utsikt över Globen. Festens 40åring gick runt och mös i badshorts hela kvällen och alla bubblade och badade bastu (med några få undantag..)

I morgon ska jag in till SÖS och träffa min kontaktsjuksköterska för att planera närmsta tiden vad gäller cellgifter och strålning.
För att passa på att göra något trevligare i stan så ska jag träffa Lotta och Åsa innan och promenera och luncha innan.

Måste även lägga in den här lilla filmsnutten på Joel när han fick pröva en kompis Elrullstol i somras. Observera att han kör med bushanden!

Det är sådana här tillfällen som lyser upp min vardag.
Ikväll har jag och Joel badat tillsammans och för ett ögonblick kände jag en sådan enorm lycka och tacksamhet för att jag finns. Joel tittar på mina ärr som jag har efter min förra Port a cart och undrar; -"Mamma, har du fortfarande ont i ryggen?"
Som ni förstår så är det svårt att hålla tillbaka tårarna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va go han är din son. Du har all anledning att vara stolt över dina fina barn. Du har också all anledning att vara stolt över den du är. Du är enastående!!

Lena sa...

Det är verkligen härligt med den lycka man känner bara man ser honom cykla och styra stolen.Ni har fått lära er konsten att glädjas åt vardagshändelser som kan vara självklara för de flesta.
Lycka till med allt nu och hoppas att du inte ska må så dåligt av medicinerna.
Kram Lena

Anonym sa...

Joel är helt underbar! Håller tummarna för att behandlingen blir så smärtfri och effektiv som möjligt!

Träffade både Joel och Majsan idag. Fint att Joel har henne. Hon är fantastisk och det syns hur mycket hon bryr sig om Joel!

Som jag skrev i sms till dig så var Joel bäst av alla på bokstäver idag på samlingen. Smart kille!

Kram Susanne