lördag 16 oktober 2010

Tjejmiddag hos Gitt

Vi hade en helt underbar kväll hos Gitt igår kväll. Med god mat och gott sällskap hann fredagkvällen ticka över till lördag.
Jag ser riktigt rosig ut på kinderna trots min förkylning som letat sig ner till lungorna och orsakar en riktigt jobbig hosta. (Alla som vet vad som händer något dygn efter man tagit en större dos kortison förstår att det inte bara är Kreta-solbränna som sitter kvar utan kortisonen som gör att man blir lite röd på bröstet och i ansiktet.)


Och som oftast är det Gitt som står bakom kameran och saknas på bilderna...

Nu är jag fullpumpad med voltaren, alvedon, bricanyl, hostmedicin och oxis och hoppas på en god natts sömn.
(Värken i min vänstra höft har blivit sju resor värre senaste dygnet och nu har jag även ont i vänster axel. Det känns som smärtan bara traskar runt i kroppen på mig.)
Skit. Röntgen på onsdag på SÖS.

På onsdag innan min röntgen på SÖS ska vi till Astrid Lindgrens med Joel och träffa sjukgymnast och arbetsterapeut inför kommande operation.
Sedan vi var hos läkaren förra söndagen så har det gått fort. Vi har tid för sjukgymnasten, lekterapin innan operation samt inskrivningsdag den 4 november och slutligen operation den 8 november.
Håll i hatten, nu kör vi Joel! Vi håller alla tummar och hoppas innerligt att operationen Joel ska få göra kommer att hjälpa honom med sina trassliga ben och att han kan börja öva sitt gående igen om några månader.
Här sjunger domaren lite;

Fick ett fint hjärta av Isac som han gjort på slöjden i går fredag;

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Mamma jag tar pucken med bushanden!!" Härligt jobbat Joel!!
Kram Petra

Anonym sa...

Hej! Du är skitsnygg på bilden från tjejmiddagen! Kul att du kryade på dig så att du kunde umgås med vänner. Kram frän Tina L

Lena C sa...

Oh vad jag hoppas att allt blir bättre för Joel nu. Underbart att se att lyckan vid små framsteg.
Och som jag sa en bild ska kännas i magen och det gör hjärtat till Mamma också! Håller med Tina om att du är skitsnygg och superfräsch!
Kram Lena