söndag 17 oktober 2010

Läxläsning

Den här helgen har varit fylld med läxläsning.
Då Isac sov över hos sin kompis Jakob från fredag kväll till lördag kväll så har han bara haft idag söndag på sig till läxläsning. Och idag har han haft hockeyträning och sedan fick han leka några timmar med en kompis innan det blev råplugg av engelska, no och svenska.

Adam och jag satt igår i 5 timmar i sträck för att arbeta med hans uppgift i hemkunskapen. De ska inreda en lägenhet och ta fram en boendekalkyl för alla tänkbara kostnader.
Idag har Adam haft match och vi kom inte hem förrens efter 18, så middagsbordet har varit belamrat med läxböcker, papper och datorer. (när jag gick i skolan fanns det inte ens en gång bärbara datorer, och nu står det tre stycken på köksbordet!!!)
Nu är klockan 22 och det är slutpluggat för idag...

I morgon bitti ska jag till vårdcentralen och ta min dyra hormonspruta igen. 3800 kronor kostar den var tredje månad. TUR att Sverige har högkostnadsskydd!!
Jag måste även hämta ut ny skelettmedicin, Bondronat, och den här medicinen är verkligen svindyr!!! Till och med dyrare än en resa till New York tur och retur. (på tal om det så skulle jag kommit hem idag på morgonen från New York om jag hade kommit iväg... snyft)

2 kommentarer:

Lena C sa...

Jag kommer ihåg den uppgiften 3ggr har den varit på vårt köksbord!
Håller med om datorerna det är otroligt vilken försäljning en del kan glädja sig åt! En till varje person känns ju som ett måste!
Kram Lena

Anonym sa...

Vad som är dyrt och inte tycker jag måste ställas i relation till vilken nytta det har. Ta alla fallskärmsavtal som pamparna har - där kan man snacka om dyrt och inte till någon nytta alls (utom för deras privatekonomi då som säkert är alldeles utmärkt ändå). Så ät du dina tabletter med vitt och rent samvete. Det är värt vartenda öre. Du är värd allt det kostar för att du ska må bra.