söndag 1 november 2009

Tappade rösten på Skepparholmen

Kände det komma igår redan på väg till Skepparholmen. Lite harklig i halsen till en början men efter lite spabad utomhus så blev det väldigt hest. Typiskt att man ska bli dålig när man har något sådant här inbokat. En dag av 365 dagar typ.... men jag bet i hop och har som tur inte haft någon feber eller halsont, utan bara hes och täppt i näsan.

I vilket fall få slappade vi på spa avdelningen fram till sju, sedan hade vi bokat middag efter det. Maten var verkligen utsökt!
De flesta som var där var par, många såg nyförälskade ut och några tjejer var gravida och männen satt där som stolta tuppar. Kan inte låta bli att tänka tillbaka 13 år när jag var gravid första gången. Vilken härlig sprudlande känsla. När jag ser de här yngre paren så tänker jag på att de har hela livet framför sig och själv är jag på slut tampen. Tänk om jag visste då, det jag vet nu...
Nä, nu klipper vi, orkar inte bli ledsen. Har ingen ork till det nu när jag ligger här hemma i soffan och snörvlar. Måste bättra på mig i förkylningen. I morgon är det dags för nya blodprover.

Nu fortsätter vi:
Vid nio gick vi upp på rummet. Vi låg och pratade, såg på en film och läste. Verkligen så avslappnande. Inga barn som pockar på uppmärksamhet och ingen tid att passa.
Det var en gråmulen morgon som väntade när vi drog upp gardinerna vid nio.

Vi tog en kort promenad nere vid vattnet innan vi gick till spa avdelningen igen. Väl där satte vi oss och fikade lite till en början.

Sedan tog Jörgen ett kurbad...

Och jag satt mig i relaxen och njöt av lugnet och utsikten.

Efter detta vankades brunch.
Började med lite Yoghurt och någon macka, sedan blev det äggröra, bacon, cesarsallad, och två gräddade våfflor med hallonsylt och vispgrädde... och inte nog med det... vi avslutade med ett varsit winerbröd!!!

(bilderna tagna med min mobil, därav lite sämre kvalitet..)

1 kommentar:

Anonym sa...

Elisabeth, jag uppskattar att du förmedlar det du tänker. Livet är förbannat orättvist men du gör livet innehållsrikt. Mer än många andra som bara tradar på. Många som borde uppskatta livets timmar lite mera.

Vilken ovärderlig tid du och Jörgen har fått tillsammans. Trots en trasig röst kämpar du på. Och det är väl skönt att bara få vara med den du älskar här på jorden.

Samtidigt delar du med dig av Joels upplevelse på kalaset. Han ser så lycklig ut tillsammans med sina vänner. Han är min favvis.

Fortsätt njut denna söndag. AIK har tagit GULD. Kan det bli bättre;)
Vi hörs vidare och lycka till imorgon med dina blodprover.

Kramar om...
/Gitt