onsdag 18 november 2009

Överraskningar

Började dagen med en Yogaklass. Det går inte si så där med mina handleder…
Sedan stod Susanne och väntade på mig utanför redo för en powerwalk, till och med att solen tittade fram en stund.
Efter en timme tog vi paus på Systrarna Delselius och Susanne bjöd mig på en födelsedagslunch. (En dag i förskott då hon inte kan komma i morgon.)
Hon överraskade med en saffransbulle efteråt. Mmmm vad det var gott. Första lussebullen!
Vi gick sedan tillbaka till bilarna vid Värmdö Köpcentrum. Det var bra att få en liten promenad på maten också. Jag blev verkligen proppmätt.

Var på apoteket och hämtade mer Artros medicin, handlade jäst till min bakning och svängde förbi en kompis som gör fint hantverk hemma. (Kollade in sortimentet. Måste ju ut och speja efter bra julklappar)
Väl hemma tänkte jag börja fixa med barnens kalendrar men insåg snart att jag inte skulle hinna innan barnen kom hem från skolan.

Massor med post idag. En del kunde man ju vara utan, de där räkningarna som aldrig slutar komma, men idag var där också ett paket! En liten present från Gitt. Hoppas det inte var meningen att jag skulle vänta tills i morgon med att öppna för paketet är redan uppslitet och jag har redan hunnit ta en smakbit. Tack Gitt!


Det var också ett kort med gamla foton på mig när jag var 16-17 år och sprang orientering. Det var min kompis Carin som varit förbi och lagt i brevlådan. Så många minnen dyker upp. Carin är 5 år äldre och när hon var 21 umgicks vi som mest. DT (DownTown) var riktigt hett då och även Glädjehuset och Collage. Någon som minns dessa ställen?  Jisses vad kul vi haft du och jag Carin. Både på orienteringstävlingar och utanför idrotten.

Degen jäser för tillfället och jag passar på att blogga. Adam ligger i soffan men borde egentligen plugga inför Engelska prov i morgon. Förhörde honom visserligen på 150 glosor i måndags och han kunde allihopa!
Jörgen är med Joel på Move and Walk i Solna och Isac har precis blivit hämtad av Bandy tränarens fru. Efter bandyträningen blir han även hemskjutsad. Det kallar jag service!

Nu ska jag hoppa i badet medans limporna är i ugnen. Måste göra mig i ordning, ska på tjejmiddag i kväll med några från jobbet.
Recept på Åsas enkla kesobröd:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ups, posten är ovanligt snabb till Värmdö, minsann;)

Klart du får smaska in dig hela asken redan idag. Dock ett tips, njut medan du tuggar :o)

Internetpussar och kramar till dig.
Dom är helt smittfria.
Så himla bra!

PUSS & KRAM
/Gitt

Anonym sa...

GRATTIS på FÖDELSEDAGEN & NAMNSDAGEN!
En drös av en massa bra till dig!
Kramen Gitt

Anonym sa...

Grattis och grattis! Är det dubbel bemärkelsedag idag? Hoppas att du får en fantastisk dag! Jag kommer att tänka på dig HELA dagen.
Vad roligt med de gamla korten från ungdomens dagar (även om man inte blir äldre än vad man vill bli?)Det är ju så knasroligt att höra gamla 'disko-namn' som bara är bortgömda, långt bak. Haa ha!Hipp hipp hurra för DIG idag! Kramar i massor /Fia

MiSt sa...

BAMSEKRAM & GRATTIS på födelse- och namnsdagen i dag torsdag 19/11.
Hoppas du får en fantastiskt fin dag.

Monica, Hillevi, Therese och jag vill fira dig nästa torsdag när vi träffas och hoppas då att du är extra hungrig och törstig :)

Puss på dig tösen/Miléne

Chefen sa...

Grattis på födelsedagen!

Själv är jag på bättringsvägen efter min sviniga influensa. Hoppas du mår mycket bättre!