fredag 27 november 2009

Kommentarer

Det är alltid kul att läsa kommentarerna, och de värmer som oftast.
Tack för all styrka ni ger mig och även ni som kommenterat om klottret. Värdefull information som har vidarebefordrats till Ingarö IF.
Jag vill också påpeka att jag personligen inte namngivit någon då jag själv inte är vittne till händelsen men de namn som Idottsföreningen fått in har de fått in från flera håll och jag hoppas verkligen dessa ungdomar får hjälp och kan hamna på rätt fot vidare i livet. De framstår ju inte som några direkta ljushuvuden, men alla brukar ju växa till sig någon gång. Det tar bara lite längre tid för vissa.

Nu ska det bli hemgjord Pizza och mys framför Idol!

Trevlig helg alla läsare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej fina och tack för igår:) Så häärlig kväll (våra fina barn hade dammsugit upp det krossade glaset noggrannt så det var ingen fara). Vi har också frossat i hemgjord pizza och idol ikväll:)
puss o kram Hille

Anonym sa...

Hej!
Blir lite ledsen när jag ser en stackars killes namn uthängt i kommentarsfältet med namn, klass och skola. Om det nu inte är den här pojken? Känns inte ok att det står där. Det är bra att namn kommer fram men kanske inte till läsare i en blogg där man aldrig vet vem som läser och hur de förhåller sig till den information de får.

Gillar din tanke kring att det här är barn som förhoppningsvis växer till sig. Vi får aldrig ge upp hoppet om våra ungar även om de ibland behöver tillrättavisas.

Kram

Lena Gustavsson