torsdag 26 november 2009

Gymtjejer

Nyss hemkommen från en trevlig kväll med ”gymtjejerna”. Låter himla flashigt men vi är alla avdankade… förutom Hille vill säga som fortfarande är aktiv instruktör. Vi andra besöker väl gymmet i mer eller mindre omfattning i alla fall.
Tyvärr glömde jag kameran, men vi som var där var Therese, Jag, Milene, Monica, Claudia, Hillevi samt Hillevis dotter Agnes.
(min Isac var hemma själv med Jakob, Hilles son och de verkade ha haft en minst sagt lika trevlig kväll som vi vuxna. (endast ett trasigt glas har jag fått rapporterat))

Vi var på Grisslinge Bistraud och åt supergod mat och tjattrade ikapp som vanligt. Än en gång så fick jag äran att skratta åt det gamla skämtet ”KÖPA SJÖ STOL TIO”. Therese översatte det till engelska och vi andra vek oss av garv. Lika roligt varje gång när den som säger det inte hör vad hon egentligen säger. Ni som missat det. Prova!
Sedan blev den en diskussion om en text som Hille fotat på ett akvarium i Danmark. ”Kuk i kompasset?” Är det någon av er bloggläsare som kan översätta och förklara det för oss. Jag är ganska säker på att samtliga alternativ på översättning som vi kunde komma fram till är fel…

Då jag nyligen fyllt år så bjöd tjejerna mig, vilket gjorde kvällen ännu trevligare
Tack alla ni söta vänner för att ni finns.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men guud så kul!
Det tog en stund innan jag fattade denna köp sjö stol tio!
Var tvungen att säga den högt, SKITKUl!
Har aldrig hört förut, men nu ska jag använda den.

Tänk va barnslig man är ändå fortfarande, härligt!

Kram på dig!
Lena Gustavsson

VidSidanAvCancer sa...

Hej,
Vad underbart med en sådan tjejkväll!! Fantastiskt med goda vänner och få skratta av sig och bara försöka njuta!
Jag är en läsare som kikat in då och då men hållt mig anonym...

Jag beundrar dig i din kamp, det är otroligt vilken styrka du förmedlar i allt oerhört tufft som du bråttas med, alla prövningar du måste utstå... Livet är inte rättvist, det är helt obegripligt många gånger.

All styrka till dig, energikramar och fredagskramar till dig!

P.s skrev jag att du alltid ser så obegripligt fräsch o sprudlande ut på foton! Blir glad av din fina header i bloggen!

Anonym sa...

Det slog mig plötsligt att du bytt ut "se" med "sjö" istället! Men den som kläcker gåtan förstår att det går bra att säga både och, eller hur?

Ha en skön söndag!
Kram Gitt