måndag 9 november 2009

...och så var det måndag igen.

Helgen har rasslat förbi fort som vanligt.
I lördags jobbade Jörgen så det var jag som körde barnen till deras träningar. Båda tränade samtidigt och på samma ställe! Hur ofta händer det egentligen att det är samma tid!?
Adam hade hockey på rinken och Isac Bandy på stora planen. Jag lämnade av dem strax före 9 och hann precis till gymmet för att köra en BodyPump mellan 9-10. (sedan lurade Maria med mig på en Dance express 30 minuter också)
Det fick bli snabbdusch efter då jag lovat barnen att kolla lite på deras träningar.

Isac hade sedan bestämt med en kompis att leka och Adam ville bara hem till sin soffa. Joel var kvar hos farmor och farfar så jag fick en ledig eftermiddag!
Jag, Maria och Mattias åkte iväg på Hälsomässan i Älvsjö några timmar. Det var aerobicconvent där samtidigt som vi kikade in på. Det kändes som jag tog ett snabb besök in i mitt tidigare liv. Lite sentimentalt att se Blossom igen och alla tränande.
Träffade "GotlandsMia" som instruerade på Wermdö Träningscenter för 15 år sedan. Hon var sig lik och jobbade på inom träning och hälsa som vanligt. Hon tyckte jag passade i mitt korta hår.... Tack, sa jag. Orkade inte gå in på eländet.

På kvällen köpte vi med hämtmat och Maria med familj kom över. Dottern Nora som definitivt blev en favorit för Joel under kvällen hade rensat sitt rum och Joel fick en hel låda leksaker.


Söndagen spenderades i Märsta hockeyhall med en avslutande farsdagsmiddag hemma hos mina föräldrar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt snällt av Maria ta med dig på mässan. Inte helt fel få lite inspiration inom rörelselusten som stärker dig, inte bara fysiskt utan även psykiskt.

För mig är det obegripligt att du går på dubbla träningspass drygt ett år efter ditt cancerbesked. Du är grym.

En annan sak som jag tänkt på många gånger är att du omringas av ovärderligt fina vänner som ständigt finns där för dig, och då tänker jag närmast på Maria, Åsa och Jenny.

Icke att förglömma, Jörgen, din vardagshjälte tillsammans med dina stora grabbar och mor och farföräldrar som även dom ställer upp i vått och torrt!

ALLA är dom grymma.

Jag räknar nedåt eftersom det smäller på söndag. Fint folk ska på gala, eller hur? Ska bli sååååååååååå mysigt!

En himla massa bra till dig så länge.
Kramen Gitt

Anonym sa...

Är så förundrad över din styrka, trots din och din familjs motgångar!

Fick själv reda på för några veckor sedan att jag fått cellförändringar och ska opereras inom kort.

Tack snälla för att du delar med dig i din blogg!

Mvh
Lasse

mathilda sa...

Hej Bettan

Jag hittade precis din blogg. jag fick för drygt 1 år sedan höra att du var sjuk och har sedan dess undrat hur det går för dig. Det var en väldigt bra blogg du har, den kommer jag läsa ofta. Jag måste ju säga att jag beundrar din styrka. och vad vacker du är i kort hår. Massa kramar Mathilda Björck