fredag 20 april 2012

HELT överväldigande

Jag och Isac är helt förstummade! Vilken respons! Tack ALLA för ert engagemang, ni har verkligen gjort min son glad och han är så SUPERDUPERGLAD för all uppvaktning.
ANTALET KORT BLEV....................... 447 STYCKEN!!!
Här kommer en STOR gruppkram till er alla. Vi kan tyvärr OMÖJLIGT återkoppla till er var och en även om många skrivit sina adresser.
Vill dock skriva ett personligt tack till Carolina 28 år som har en CPskada och även en synskada vilket gör att hon inte kan lämna kommentarer på bloggen. Du önskade ett personligt svar från mig men Isac hade redan sprättat bort adressen på kuvertet men jag såg att du hör hemma i Östersund.
När han kom hem från skolan idag satte vi oss och öppnade de sista korten/breven;
Ett kort som fick oss att skratta högt var detta;
Ikväll har det varit fisksoppa igen. Men nu är den slut och vi ska ner hela familjen i regnrusket och kolla på Isac spela fotbollsmatch. När vi kommer hem är det myskväll med fruktsallad och grädde samt lite smågodis.

Idag på dagen har mamma varit med mig på sjukhuset och jag har först tagit de kompletterande bilderna på ryggraden. Fick veta att HELA ryggen ska strålas i nästa vecka.... Från Th4 vilket är högt upp i bröstryggen och hela vägen ner till L4 som är nere i bäckenet. Den stora kotan L5 är redan så strålad så att den går ej att stråla mer. Då går den sönder!!! läskigt!
Efter röntgenbilder så var det dags att gå upp på behandlingsavdelningen igen och få min skelettmedicin vilket tar lite mer än en timme att få i dropp.
Sjuksköterskan gav mig alla tider och jag har bokningar på sjukhuset varje vardag fram till 4 maj med undantag för valborgsmässoafton som jag fick "ledigt"=) Man tackar som ödmjukast...

Känner att jag fortfarande rider lite på kortisondosen från igår men att det är på väg att bryta igenom. Svettningarna kommer, man blir rödmosig och tröttheten som håller på att skölja över mig är obeskrivlig. Det är ungefär som när man kollar på ett batteri som börjar blinka rött och det står 5% kvar...
Vi får se när denna bloggande Elisabeth somnar på soffan ikväll...
ÅTERIGEN, TACK för all omtanke och all KÄRLEK jag får från er där ute. Ni bär mig på vägen de dagar jag håller på att "trampa" igenom.

En mor ska inte förstå något - bara älska och beskydda. OCH VARA STOLT!

27 kommentarer:

Anonym sa...

Du underbara tjej /kvinna/maka/mor
om jag hade hälften av allt du har av styrka/ork och allt vi "friska människor skulle önska vi hade.
ALL KÄRLEK och MÅNGA KÄMPAKRAMAR till dig.IM

Anonym sa...

Så kul att se att det var så många som skickade ett kort! Hoppas att han hade en fin dag och att du hade några välbehövliga dagar på tu man hand! Din blogg berör mig verkligen man ser livet ur ett helt annat perspektiv när man läser. Du verkar ha en enorm styrka!
Måna styrkekramar från Karlstad!

Helén sa...

Helt fantastiskt. Hoppas det kom lite fler bidrag så han kom en bit på väg till sin laptop. Tänk vad mycket vänlighet och kärlek människor emellan det finns ändå.. Han var värd varenda kort/brev....
Kram till er....,

Alicia - Borrelia & Fobi sa...

Oj wow, 447 kort!! :D Det var inte illa haha. Inte många som kan skryta med att ha fått så mycket post!:)
Jag är fortfarande väldigt nyfiken på vad brevbäraren måste ha tänkt :D

Det hade varit jättekul att få veta lite vad folk skickade. Man blir ju nyfiken på vad folk fyllde ut de där 447 breven med haha ^^

Aj oj, hela ryggen :/ Det lät inte skoj, och öäskigt det där med att en kota inte "klarar mer strålning". Du blir i alla fall bra på anatomin, thorakalkota och lumbalkotor osv, det är sådant jag sitter och försöker plugga in nu.

Bamsekram till er! Hihi, så roligt det måste ha varit att se all post :D

Anonym sa...

Du Elisabeth är ju bara BÄST!!!
Jag har följt din blogg sens jag såg dig på Sofias Änglar. Jag bara älskar dig och din blogg. Jag var 15 år när min mamma gick bort i hjärnhinneinflammation och kan säga att det är det värsta jag har varit med om ( är 30 år nu). Du påminner väldig mycket om min mamma, hon var en riktigt kämpe som du verklige oxå är. Om jag bara kunde göra nåt så du vart frisk. Du har verkligen ändrat min inställning på livet. Jag tänker annorlunda nu. Jag lever för dagen och försöker inte skjuta upp saker jag gillar. Livet är fort kort för det. Jag håller alla tummar och tår för att du ska få va frisk och få va med din familj 100 år till. Jag känner inte dig personligen, men jag kan faktis med handen på hjärtat säga att jag Älskar dig!!!!!! Med vänlig hälsning märjam

Anonym sa...

Vilken kraft och styrka du strålar av!! Helt otroligt!
Hoppas matchen gick bra och att ni kan njuta av en härlig helg!!

Anonym sa...

Kan tro att Isac är både förundrad och glad över alla kort. "ring mig när du är 25 - hi hi!! Så mysigt!

Jag har svårt att fatta att du orkar LEVA så mycket som du gör mellan alla dina tuffa behandlingar - DU VILL verkligen LEVA!!!

Det låter urläbbigt att ha en kota som inte går att stråla mer för då går den sönder... Var rädd om den (hur man nu är det?!)Tuffa dagar väntar på sjukhuset - tur du har din familj!
Allt gott till dig/er!
/Elisabeth U:a

Anonym sa...

Hej Elisabeth! Wao så mycket Post det var inte lite, men verkligen roligt för Isac. Oj vilken jobbig tid du har framför dej nu, tänk om man kunde gjort något för dej,tyvärr så gör det ju inte det.
Vet ingen som är så stark som du.
Hoppas nu ni får njuta av varandra när du nu är hemma hos din älskade familj igen. Borta bra ,men hemma bäst. Kramiz från Gull i Skåne.

Anonym sa...

Hej elisabeth, första gången jag skriver till dig men jag liksom många andra har följt dig sen "Sofias änglar" . Vill bara skicka dig och din familj styrka och energi att orka fortsätta er resa! Coola sportssöner ni har och Joel.... världens goaste kille, helt rätt psyke för kunna bli hockeydomare!!! Har själv tre fantastiska barn, en av dem är min 18-åriga hockeykille. Stolt som en tupp över dem alla, och inser att jag är lyckligt lottad att få vara deras mamma! Glad att du ger dina killar detta fantastiska minne av dig, den här resan som du tvingas gå genom. Hur framtiden än må bli så förblir din blogg ändå ett minne för din familj och nära och kära! Hoppas och tror att du blir kvar hos oss alla längre än du tror :)))) styrkekramar i mängder till dig & familjen // mona

Louise sa...

Du är helt underbar Elisabeth, jag hoppas att allt i framtiden kommer att gå bra och när jag läser på loggen vill jag bara ge dig en jättestor kram och önska dig lycka till med allt.

Kramar Louise :)

Angelica sa...

Nej jag dör xD Satt länge och funderade över om man får skriva så till en 11-åring haha. Hoppas folk inte bryr sig om mina fula handstil nu. Hoppas han gav dig en kram i alla fall :)

Aina sa...

Underbara Elisabeth, så härligt att det blev så många kort! Jag sitter här och ler......
Angelicas kort var en underbar komplimang, den tar du väl till dig och är glad för, Isac?
Om jag vore betydligt yngre hade jag skrivit likadant, hehe.
Mina tankar är med dig Elisabeth och jag hoppas och tror att allt kommer att gå bra med strålningen! Bara de ser upp med din ömtåliga L5. Se oxå till att du inte gör några vurpor där du landar på baken!
Mitt i jobbigheterna blir jag så glad åt att få läsa om ert innehållsrika familjeliv!
Skönt att du har många nära och kära omkring dig som kan ställa upp. Bless them!
Och - BLESS YOU!!!!!
Massor av varma kramar,
Aina

Anonym sa...

Men du är ju fantastisk, som en duracellkanin. Allas våra dagar må vara räknade, men få av oss kommer att göra avtryck på denna jord såsom du gör. Dels genom att bloggen kommer finnas kvar, men också genom ALLA människor som du påverkar dagligen och som går ut i sina egna liv och tar med sig något som du sagt eller gjort och för det vidare... Tänk dig genomslagskraften du har! Jag tänker på dig dagligen och följer bloggen, men har aldrig tidigare kommenterat. Stor kram! Caroline

Anonym sa...

Elisabeth , du är min hjälte .. På riktigt . Du har förändrat mitt liv och mitt tänkande !
Du är min hjälte. Elisabeth du är min hjälte . Tack

Sofia sa...

Gud så underbart att Isac fick så många födelsedagshälsningar! Hade själv tänkt att skicka en men glömde pga av mycket runt omkring mig just nu. Men jag tänkte iallafall på honom när han fyllde år!!! Massor med styrkekramar

Ester sa...

Fina fina du!
Jag har följt dig sedan sofias änglar, som många andra.
Tycker att du är en helt fantastisk och dunder stark kvinna!
Efter att ha läst din blogg i stort sätt varje dag har jag nog börjat ta vara på livet mera. Livet kan förändras så snabbt!
Är själv bara 20 år, men varit med om mer än man kanske borde i denna åldern.
Du inspirerar mig mycket, och har ändrat mitt tänkandet enormt! (på ett positivt sätt).

Du är en riktig hjälte!!

Många styrke kramar till er alla!

Anonym sa...

Ler ända in i hjärteroten över Isacs glädje :) Behöver inte skriva att ni ska ta hand om varandra för det gör ni verkligen i er familj redan <3

// Eva

Anna-Carin sa...

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

Anonym sa...

Va härligt för isac och er alla, att så många skickat kort! Riktigt coolt :) hoppas att du mäktar med allt stök&bök med din kropp :'( otroligt vilken superwoman du är alltså <3 sköt om dej, kram från ulrika på "mases".

Theres sa...

UNDERBART!!! :))

Så fantastiskt att så många skickade ett kort (jag också :) och så kul för Isac! Tänk vad så många Grattis-hälsningar och att någon tänker på en kan göra en så glad :) En födelsedag han aldrig komma glömma, och jag tror säkerligen att det kommer att komma några extra grattishälsningar på posten när han fyller 12 år också ;)

Anonym sa...

Störtsköm komplimang från Angelica till Isac!
Vilken genomslagkraft din blogg har och med den fantastiska människor som överröser dig och din familj med kärlek!
Ikväll ska vi på NBA! Ska bli skitkul! ;)
Stor KRAM!
/Gitt med fam over there!

Veronika sa...

Har inte haft tid o läsa bloggen på några dagar men igår tog jag mig tiden o idag la jag på mitt kort så ett kort till dyker upp.

Hoppas helgen blir bra för dig. Du är en kämpe som har så mycket styrka att klara av vardagen.
Kramar Veronika i Borlänge

Anonym sa...

Du är fantastisk! Dina barm kommer alltid vara så stolta över dig som mamma och din man som fru. Du är unik!

Anonym sa...

Jag hittar inte orden, vill skriva så mycket. Det är ju så man skäms, här går man och gnäller över allt möjligt. Ska bli snar bättring. Kan inte göra annat än att skicka styrkekramar i massor! /Sara

Sister Moonshine sa...

Så himla kul grej det där med korten. Du är en omtänksam mamma till goa killar. Det är klart att dina läsare vill vara med på gratulationerna!

Hoppas att ryggen blir bättre nu och att du får mindre ont.

Kram.

Anonym sa...

Hej! Vill säga att Usch, vad änglig jag blir när du inte skrivit på någon dag! Du är ett stort, stort stöd för många med din positiva syn i allt elände. När du inte har skrivit på någon dag måste det bero på att du mår dåligt och då är det jättetråkigt! Tänker ofta på dig! Kramar från U-B

Anonym sa...

...har jag missat nåt eller var änglarna från bibeln Också reklamsponsrade? ;)