tisdag 3 april 2012

Trött så ögonen blöder

Lämnade hemmet strax före nio.
Provtagning, kundaliniyoga, hem för lite lunch för att sedan åka med Joel till hjälpmedelcentralen för justeringar av hans elrullstol.
Direkt från hjälpmedelcentralen till Södersjukhuset. Där var det återbesök hos arbetsterapeuten för filmning. Joel gjorde en större operation tidigt i höstas i vänster hand för att få ut tummen lite mer.

De filmade olika moment innan operationen och nu skulle han göra samma saker igen. Det gick riktigt bra första halvtimmen men sedan började han tröttna och jag tror det blev för mycket för honom. Sista halvtimmen var det mutor som gällde. Vi var klara strax efter fyra så det var sent.
I färdtjänsten på väg hem somnade både jag och Joel. Vi var hemma 16.45 så det blev som en hel arbetsdag. Och Joel var riktigt trött. Han är på förskolan 7.30 på mornarna.

På kvällen somnade jag tillsammans med Joel strax före 20 i soffan. Vaknade av att det plingade på dörren vid 21 tiden och då fick vi oplanerat fikafrämmande. Jättetrevligt men jag var (är) SÅ trött.

I morgon tisdag är det dags för cellgifter igen om proverna jag tog idag är bra.

God natt!

7 kommentarer:

Aina sa...

STORT GRATTIS TILL ADAM! Vilka underbara söner ni har! Ojoj, vad ni har att stå i, förstår att ni blev jättetrötta. Hoppas du och familjen får ta det lite lugnare ett slag nu. Tänker mycket på dig och din familj och skickar många varma kramar! Aina

EmiliaJ75 sa...

Vilka intensiva dagar! Otroligt så mycket ni orkar fixa med.

Kramar från Skåne!

Anonym sa...

Skickar stärkande kramar från Skåne.. Var rädd om dig!
Kram från Angelica

Petra sa...

Tänker på er varje dag.
//Petra

Petra sa...

Äntligen fixade jag att få i väg en kommentar,fick hjälp av Henrik(mellankillen). Nu blir det förhoppningsvis fler kommentarer.

Anonym sa...

Kram Elisabeth, du otroligt starka kvinna!!

Birthe

Anonym sa...

Grattis till Adam !!! Vilka underbara pojkar du har alla tre.
Och du är ju enastående att vara med o fixa o dona,inte konstigt du blir trött.
Ha de nu så gott hela familjen.
Kramizar Gull från skåne.