onsdag 18 april 2012

2 miljoner sidvisningar!

Nu har VI passerat 2 miljoner sidvisningar på min blogg!!! WOW, helt galet. Inte kunde jag tro detta när min vän Gitt startade upp min blogg i april 2009.
Blogga, hallå, det var inte min grej. Jag har ingen aning om hur man gör sådant och har ingen skype och ingen facebook. Skulle JAG blogga???
Gitt startade upp allting, gav mig en liten "lathund" på en A4 och sa SKRIV!. Skriv av dig. Skriv om ditt liv. Skriv ner dina tankar.

Jag gjorde som Gitt sa och efter några månader så märkte jag ju att det var SÅ behövligt för mig själv och perfekt att ha som en liten dagbok att kunna gå tillbaka till för att kolla hur jag har mått under olika behandlingar. Jag har även vävt in många fotografier vilket har lett till att det blivit till vår familjs fotoalbum samtidigt.
I början var det mer tänkt för mig själv och alla nära och kära men sedan har den spridit sig som ringar på vatten. Det har varit en kanal för mig att förmedla mig till omvärlden hur jag mår. Ibland orkar man inte med massa samtal när man mår dåligt efter en behandling och då har alla kunnat läsa det på bloggen. (om jag orkat uppdatera den vill säga...)

Jag har heller inte bloggat varje dag utan bara när jag känner att jag har något att förtälja.
Jag tror inte ni är intresserade att följa mig vartenda steg jag tar. En del bloggar om vartenda litet fynd de shoppat eller vad de äter för mat, men det är inte min tanke.
Min tanke med denna blogg har från att vara min egen "dagbok" och "terapibok" gått över till att försöka sprida budskapet till alla där ute att "TA VARA PÅ LIVET" och "LEV DET HÄR OCH NU".

När min dag kommer och jag inte längre finns på denna jord så har Gitt fått i uppdrag att se till att den trycks upp i varsina exemplar till mina 3 barn, man och närmsta familj. Från början ville jag även att alla kommentarer skulle vara med men har nu insett att det kommer bli tjockare än en Bibel och alldeles på tok för dyrt.
Med så mycket som jag bloggat kommer det att bli några böcker i alla fall. En bok för varje år; 2009, 2010, 2011 och 2012... Kanske kan hoppas på en 2013 också!?
(Så ni som undrar varför jag startat en Minnesfond till barnen redan nu när jag fortfarande lever så är den till för att finansiera trycket av min blogg. Det trillar in lite bidrag då och då och många bäckar små så ska det nog bli fina minnesböcker till barnen. Tack från botten av mitt hjärta.)

Idag är det inte bara firande av att vi nått 2 miljoner sidvisningar utan också att Isac fyller 11 år och jag är SÄKER på att ni bloggläsare verkligen kommer att förgylla hans dag. Jag är SÅ tacksam och tycker att det är SÅ kul att ni är många därute som engagerat er. Tusen tack
I morgon är det hemresa från Masesgården till min familj igen. När man är borta några dagar känner man verkligen ännu mera KÄRLEK. Det nästan gör ont i hjärtat.
Jag känner så mycket kärlek till min familj och framförallt mina grabbar som övergår ALLT. Det är för er jag kämpar.
ÄLSKAR ER ÖVER ALLT ANNAT PÅ JORDEN!

Foton av Jessika Jarl.

Här kommer ett litet tillägg på en sång jag fått sänt till mig av Emma en bloggläsare. Jättefin text och sång oavsett om man är troende eller ej.
Jag är med dig.


34 kommentarer:

Niehoff sa...

Grattis till 2 miljoner sidvisningar! Helt otroligt men jag vet att många med mig tycker om sättet du skriver på och det känns som om man "känner dig" fast vi aldrig träffats. Men just att du skriver så personligt gör att man vill kika in till dig varje dag!

Kram!

www.niehoffs.blogspot.com

Anonym sa...

Precis, du kan verkligen skriva/berätta och på ett sådant sätt att man är "med" liksom.

Låter bra att bloggen blir dagbok till grabbarna, men jag hoppas det dröjer lääääääänge innan det ska behövas.
Du är en fighter Elisabeth !

Nu måste du tala om hur många vykort Isac fått: om du räknar från ditt upprop o låt säga fram till vad han får i dag på 11 års dagen o lägg sedan på vad som trillar in tors o fre... Med tanke på hur många som läser din blogg, så vete tusan om inte Isac får låna en trunk av Adam för att få plats med alla vykort/brev ;=)

Återigen ett GRATTIS till Isac på hans dag i dag ! (Har en dotter som fyllde 11 i februari)

/Madde Umeå

pisen sa...

hej söta Bettan
Grattis till 2 miljoner! Helt fantastiskt! Så har du hört nåt från Isac idag om posten fick spunk :-)

Alicia - Borrelia & Fobi sa...

Oj WOW vilka helt fantastiskt underbart fina bilder!! :D
Vänta med att räkna ihop vykorten för det kommer trilla in något försent också - jag såg det inte förens igårkväll men jobbar för fulla muggar med ett kort nu :) Kul att du kom på den idén. Stort grattis till Isac!

Och grattis till dig på 2 miljonersdagen :D Så skoj, och vad bra att din vän fick dig att börja blogga! ;)
Kram!

Anonym sa...

Kollar din blogg varje dag o. har du inte skrivit nåt blir man orolig. Men så står där att du varit på promenad, ätit lunch med nån o. då blir man SÅ GLAD! Tycker jag känner dig o. din familj trots att jag bor femtio mil upp i landet i Södra Norrland! Så fräsch som du ser ut på bilderna är det inte många 3-barnsmammor (friska dessutom) som gör - så fortsätt kämpa o. förstås blogga!
Birgit i Höga Kusten

Anonym sa...

Hej Elisabeth ! Grattis till 2 Miljoner sidorna,det var inte lite.
Vilka fina foto på dej o dina älskade killar,Adam o Isac är lika dej tycker jag. Är spänd på hur mycket kort / brev Isac fått idag.
ha de nu så gott, kramiz från Gull i Skåne.

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen Isac!
/Mia

Anonym sa...

Underbara, helt fantastiska bilder på dej och barnen. Hälsa Jessika att hon kan verkligen det här med foto, känslor och att fånga ögonblicket. Vet du att du haft mellan 10 och 15 tusen besök på din blogg sedan mitt på dagen igår. Galet? Nej, det visar bara hur intressant den är för oss som följer dej och din familj. Tänk dej att varje besök är en kram och känn all värme vi vill ge er !!! Irene.

Helén sa...

TILL ISAC
Lila avlånga kuvert ska öppnas försiktigt. Kanske kommer på torsdag. Hoppas du har en superduper fin födelsedag.

Och Elisabet, grattis till alla sidvisningar. Det visar bara på att du berör väldigt många....

Kramelikram till er

Anonym sa...

.....du skriver ofta att vi som kommenterar ger dig så mycket!!! Då ska du ju bara veta hur mycket DU ger OSS!!!
Att du orkar dela med dig av ditt liv fastän, det så att säga, rinner iväg ifrån dig!!!!

Jag fortsätter att läsa, & ibland kommentera, din blogg & tänker MÅNGA gånger på ditt "mantra" "TA VARA PÅ LIVET" och "LEV DET HÄR OCH NU"!!!

Ha det så bra! ♥
Kramar från Pia i Västervik

Geddfish ♥ sa...

Hej Elisabeth!
Vilken härlig blogg och GRATTIS till dom 2 miljonerna läsare!
Underbara bilder på dig och dina barn!!!
Din blogg utstrålar så mycket värme.
Och ditt mantra: Ta Vara På Livet och Lev Det Här Och Nu, stämmer med mitt eget Carpe Diem, Njut Så Länge Du Varar!
Jag har följt din blogg ett bra tag nu....
Kramar /Gerd ♥

Anonym sa...

Vilka fina bilder din kompisar tar.Alltid kul att följa din vardag- trots att allt är inte så lätt.Många kramar till Er alla från Barbro.
Grattis till så många sidvisningar.

Photo by Maria sa...

Grattis till fina killen som fyller 11 och grattis till dig som haft så många sidvisningar..

Tycker det är en bra tanke att få din blogg upptryckt till din familj, något de kan bläddra i och minnas med..

Underbara bilder på dig och pojkarna och den sista på Joel och dig får mig att le stort.. Underbart..

Kram Mia

Nina sa...

Grattis till alla sidvisningar. Och jag är SÅÅÅÅ nyfiken hur Isac har det idag och hur många kort han fått...Väntar med spänning. Grattis Isac här med!
// NINA

Anonym sa...

Åh, har inte läst på några dagar och nu är det för sent att skicka kort till Isac. :o( Så jag får hälsa här till honom...
Hej Isac!
Hoppas du haft, och har, en fantastisk födelsedag. Du verkar vara en skön kille... klok och med stort hjärta. Men det är nog sådan man blir med så goa föräldrar och syskon som du har. Hoppas du fick jättemånga kort och att tårtan var god. Jättegrattis, från en tvåbarnsmamma som läser din mammas fantastiska blogg.

Anonym sa...

Stort grattis.Ni är en underbar familj.Ni sänder ut positiv energi som både friska och vi cancer sjuka finner stöd i.
Hoppas verkligen du får vara kvar här på jorden länge.Sköt om er och fortsätt vara så underbara som ni är

kramar Berith

Anonym sa...

Vad roligt! Din blogg är ju så bra, inspirerande och äkta. Stort grattis till Isac! Hoppas vårt grattiskort kom fram till honom idag och att det blev jätte många!!! Hälsar Lina i Linköping

Anonym sa...

Va kul att du haft så många sidovisningar, men det är ju just för att du är du! Jag älskar att följa din blogg, att skratta och gråta med dig...du är en underbar människa och ditt öde berör så många. din tanke med bloggen att trycka som böcker till din familj är ju verkligen fantstiskt, tänk va må¨nga som skulle vilja få de av någon de håller kär!
Många styrke-kramar från Mia

Annelie sa...

Vilka fina kort på dig och barnen. Roligt att så många läser. Det kommer bli fina böcker till dina barn. Kram

Anonym sa...

Grattis till dig och till Isak.Vilka underbara kort på dig och dina fina killar.KRAM till er alla Babbsan

Anonym sa...

Åh vilken vacker sång! Den skulle jag vilja ha p min begravning. All styrka till dig. Tack för allt du delar med dig. Kram

Anonym sa...

Grattis till 2 miljoner!! Väldigt kul men jag är inte förvånad:))
Hoppas Isac fick en postlåda full med massor av grattiskort och hälsningar (det är jag ganska övertygad om;-)
Varma kramar
anwi75

Kristina sa...

Grattis Isac på födelsedagen! =)
Hälsningar från Östersund

Aina sa...

Hej igen,

Bilderna på dig och grabbarna är helt underbara! Ni är så fina, snyggingar allihopa!
ISAC, jag grattar här igen och hoppas att du har haft en dunderbra födelsedag!

Jag tittar in här varje dag för att se hur det är med er - ni känns som kära vänner.
Inte undra på att sidhänvisningarna bara ökar och ökar - många, många känner så för dig och din familj!
Tack för att vi får följa er!

Nu hoppas jag du får sussa gott i natt och får en skön hemresa i morgon. Och att allt inplanerat på SöS går smidigt och smärtfritt.
Och sedan - hem till dina kära och till din egen säng!

Varma tankar och kramar,
Aina

Anonym sa...

Är i Chicago och vill bara säga att jag saknar dig! Krama och gratta Isac från mig!
Kramar om/gitt

Sofia sa...

Gud vad jag är glad att du har så många läsare. Men som många andra har skrivit, du berör. Din blogg är helt fantastisk och det kommer bli så tomt när du försvinner. Du har blivit en del i mitt liv, en inspirationskälla och en idol! Dig kan man se upp till! Jag håller med dig att man ska leva i nuet, ta tillvara på livet! Jag har varit med om så mycket att jag blir arg när folk tar en för givet! Jag säger det man vet aldrig!!! Kramar

Mikaela sa...

Nu är vi nyfikna på hur många kort som kommit in totalt! :)

ps. Vilka snygga pojkar du har!

Anna-Carin sa...

Borta bra men hemma bäst - så var det för mig oxå när jag var på Lustgården / Mälardalen på min "rehab"... Hoppas så att du får nåt mysigt mottagande hemma sen, att dom längtat efter dig som du har längtat efter dom! All världens kramar till dig! Anna-Carin i Burs

annika sa...

Grattis till 2 miljoners sidvisningar, men så är du också en helt otroligt underbar människa! Du ger av dig och ditt liv på ett sätt som få klarar av, så det är inte konstigt att du har läsare. Dessutom är det många fina bilder som säger så otroligt mycket!

När livets existensiella spel sätts på prov, så som du och din familj nu går igenom, får sig de flesta en rejäl tankeställare, om vad som är viktigt i livet - de nära och kära och att ta vara på varandra. Inte sällan blir man också ödmjuk till livet och den matreriella kommersen avtar drastiskt.
Jag hoppas din Isac fick en lite annorlunda födelsedag och med många roliga överraskningar.

Varma kramar!
/annika

Anonym sa...

WOW så oerhört fina bilder! Älskar dem!
Hoppas det kommer ngt i posten idag till grabben...
Du måste skriva hur många kort det totalt kom sedan.. Är väldigt nyfiken!

Kram å styrka till dig!
//Sofie

Anonym sa...

Hej Elisabeth! Grattis till så många sidvisningar,beror ju på att du berör mig iaf,jag få kraft å lite tänk från dig/konstigt va?nej.Eftersom ja har kronisk värk,men du har ändå kraft:)till mycket,glad för!Jag har "nu" fått ta mig till tel,ringa sjukgymn,tack vare dig, kan jag säga,orkar du,måste jag ju? Hoppas det går bra på sjukhuset,o lite goe mat oxå,många goa kramar t dig! Krama Isac en extra gång,fr mig!(kommer ej till brevl)Lycka till dig!Kicki fr Vö

Anonym sa...

Härligt med 2 miljoner....Grattis ! Det kommer att dubblas i ett nafs. Kul för Isac , jag såg Jörgens kort han lagt ut på FB. Han är värd varenda ett av dom , fina killen. Ps Välkommen hem Ds. Kram Janna

Lina - Mamma till Ellie och gravid sa...

Har följt din blogg sen jag såg er i Sofias änglar men nu är nog första gången jag kommenterar. Tycker att du verkar vara en helt fantastisk människa och läser bloggen både som inspiration och även omtanke, att jag bryr mig om hur det går för er. Kanske låter konstigt men det är ju trots allt så att en blogg ofta blir så personlig att man kan bli känslomässigt engagerad trots att det är någon man egentligen inte känner.

Har haft en tanke länge på detta du säger med reklam på bloggen, att du inte vill tjäna pengar på den. Men, nu när du har så många läsare och möjlighet att tjäna endel pengar på reklam, vore det då inte ett underbart tillskott till barnens fond? Jag har själv inte mycket pengar och svårt att skänka till fonden men om jag genom att gå in och läsa din blogg kan sponsra dina barns framtida liv så vore det guld värt och jag tror och hoppas att många andra känner likadant.

jessika jarl sa...

Finaste Elisabeth, grattis till 2 milj dagen :-)
Jag är så tacksam och glad för att vi träffats.
Just nu vill jag bara skicka dig en massa kärlek och styrka. Isac vill jag att du ger en stor kram från mig.
Receptet på kakorna kommer :-)
Kram