fredag 13 maj 2011

Inlägg och kommentarer borta

Idag har Blogger varit nere hela dagen. Jag blev lite förvirrad när jag såg att Blixt och dunder var senaste inlägget. Igår la jag nämligen in ett om småbarnsmammor men det är borta samt att senaste kommentarerna är borta. Det stod på Bloggerstatus att allt som lagts in sedan i onsdags kväll var borttaget men att det skulle läggas tillbaka...
Nu ser jag att det fungerar att göra nya inlägg igen men min inlägg från igår samt kommentarer är fortfarande borta.
Bloggläsare Carola hade gjort ett inlägg om att hon sett mig i Falköping och jag hade också gjort en kommentar tillbaka att det stämde. Du såg rätt. Det var jag på väg in på Rabalder. Jag blev så fashinerad av att du kunde känna igen mig!? Och sedan skrev jag att jag hoppades att besiktningen gick bra med bilen.
Någon hade även skrivit att hon gick här och badade varje måndag och då skrev jag att jag är kvar här en vecka till, åker hem nästa fredag den 20e.
Just det, idag är det fredag den 13e. Den verkar har passerat utan större missöden. (1 timme kvar innan det blir lördag)

Min status är;
Fortfarande hes, huvudvärk till och från (igår kväll och inatt hade jag riktigt ont som inte gick över med alvedon), jätteblåsa i munnen som gör förfärligt ont samt ont i höger handled efter att sjuksköterskan träffade en nerv i tisdags när hon tog prover. (shit vad ont det gjorde. Hon tog prov i armvecket och det stack till som en kniv i handleden!?)
Usch vad jag klagar. Positivt är dock att rygg och knän håller sig i schack!

Vad jag gjort idag på Mösseberg?
Mitt rehabprogram i gymmet, gruppträning med gummiband, jag och Solveig (från Sundsvall) var ute och tog en promenad och nu på kvällen hade vi avslappning.
Gänget som jag umgås med här;

Här en bild när vi strechar efter gummibandspasset. Så imponerande att en av de äldre damerna var me på passet. Riktigt bra jobbat!;

Avvaktar tills i morgon bitti om jag ska lägga in inlägget "småbarnsföräldrar" på nytt eller om Blogger lägger tillbaka det automatiskt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker på dig varje dag! Samla kraft genom vila och eget fokus.

Fantastisk bild på damen i klänning som stretchar!

All kärlek <3
/Maria

Berit sa...

Åskan kan ställa till det. Här i Falun hade vi ett makalöst åskväder som snodde strömmen från flera hushåll.
Nästa vecka blir det ny caelyx- och avastinkur för mig. Trött ibland men mår annars ok.
Hoppas dina krämpor ger sig och att du får njuta av resten av din vistelse. Fint att dina knän och din rygg är ok och att du orkar promenader m.m. :)

Kram!

Anonym sa...

Hej Elisabeth och hej fina gruppen! Tack för en härligt rolig och stärkande vecka med er! Ha en fortsatt givande vistelse och glöm inte att sträcka på ryggen! Jag saknar er redan. Varma kramar från Solveig

Anonym sa...

Vilken underbar bild på dig och dina nyfunna vänner !!

Ha en fortsatt skön vistelse på mousehill !!
Många kramar Åsa L

annie sa...

känner dig inte men hittade din blogg och har läst länge utan att kommenterat ! Älskar denna bild ! Den speglar så mycket. och tantalutten som stretchar ! Underbar ! Fina kämpande tjejer ! Härliga ni ! Det kunde lika gärna vara jag. hoppas du blir frisk och stark ! Kram från en tjej på 35 år i stockholm / Annie