torsdag 10 december 2009

Klockan 08.12

Klockan 08.12 vaknade jag och gnuggade ögonen. Var klockan 12 minuter efter 6 eller 8?? Skit, det var det sistnämda.
Alla sover! Panik!
Jörgen börjar jobba 7, Isac börjar skolan 8.20 och Adams buss går 8.42!
Jag och Joel har mindre bråttom men bör vara på dagis till 9 så att han kan sitta i sitt stretchskal på sångsamlingen klockan 9.
Slet bokstavligen upp Isac och tröck ner lite extra frukt i hans skolväska. Jörgen och Isac for ut genom dörren på några minuter. Adam lämnade ett slagfält efter sig och sprang till bussen. Joel åt lite tomtegröt till frukost innan vi gick till dagis. Jag kan som ni vet inte äta direkt på grund av medicin som måste värka.
Var med lite på samlingen och sjöng. Skyndade mig sedan hem för lite frukost innan jag skulle till kuratorn klockan 10 i Nacka.

Idag var det Joels kurator som stod på schemat och vi diskuterade igenom bostadsanpassningen, fria blöjor som man kan få som funktionshindrad över 3 år, inbjudan till Move and Walk i juni, habiliteringsbad till våren och även bilanpassning.

Hann precis tanka på vägen till vattengympan klockan 13 på Gustavsbergsbadet.
Blev ingen jaccusi efter idag då jag skulle hämta Adam i skolan 14 så att han skulle hinna hem och äta en tidig middag innan han och Jörgen åkte till Spånga på hockey.
Isac hade träning också men fick skjuts av Matte. (Isac bakade pepparkakor samtidigt som jag stod och lagade mat...)
Jag och Joel tog det lite lungnare och kollade på "Musses klubbhus". (Han fick den på DVD av kuratorn) Väldigt pedagogiskt och han tycker den är så kul.

Lämnade Joel till mina föräldrar vid halv sex så att jag kunde åka och se lite på Isacs träning. Efter träningen körde jag hem Isac till mina föräldrar också för att sedan få ha lite egentid.
Jag, Åsa och Susanne tog en fika på Dellan innan vi såg filmen Bröllopsfotografen. Riktigt bra för att vara svensk film och jag får ett leende på läpparna när jag tänker på de som bor vid pappersbruken i Värmland. Hur kan de bo i den där "fisbubblan"?

I morgon är det julpyssel och Lucia på skola och dagis.

4 kommentarer:

VidSidanAvCancer sa...

mamma mia vilken dag! Blir alldeles trött o andfådd av det tempot!!

och sedan blir jag sotis för den filmen har jag velat se läääänge! Kjell Bergqvist är nämligen en het favorit och den har väl tänkvärda budskap filmen om jag förstått det rätt?!?

Låter mysigt m julpyssel!

kramar

Anonym sa...

Härligt med biokväll en torsdag, det är lite vardagslyx över det. Riktigt kul film dessutom, lite skratt, lite eftertanke, lite svenskt lagom.

Ska snart ut en sväng, tror jag skickar ett sms och se om vi ska mötas upp någonstans........ (:

KRAMAR Maria

Busmamman sa...

Hej hej! Kikar in och läser om din vardag.
Jag är så imponerad av din energi. Du hinner mer på en dag än vad jag gör på en månad, känns det som...

Undrar även om numret av Mama där du ska vara med, har kommit ut än?

Kram
/Nadja

Jag är Elisabeth sa...

Ang filmen Bröllopsfotografen så är det definitivt ett tänkvärt budskap. Riktigt bra svensk film.
/Elisabeth