söndag 6 december 2009

Huset har rasat

Så här såg pepparkakshuset ut i morse när vi vaknade…

Vi får se om det blir ett nytt hus eller om vi struntar i det. Fick ett tips idag att man skulle ställa in pepparkakshuset i ugnen över natten för där är det ingen luftfuktighet.

På förmiddagen var jag, mamma (mormor), Isac och Joel på bio på Heron City. Det var förhandsvisning av Prinsessan och Grodan och det bjöds på festis och popcorn.
Ångrar så att jag inte hade någon kamera med mig för då skulle jag ta en bild på Joel när han satt i mormors knä med en popcornlåda nästan lika stor som han själv. Och mormor fick absolut INTE smaka!

Eftermiddagen har spenderats i regn och snålblåst på Spånga IP. Isac hade bandymatch klockan 14 och 15.30. Förlust i båda matcherna men Isac gjorde en stark insats med 6 mål och 2 assist.
Avslutningsvis av söndagen så var vi och såg på Adam som hade hemmamatch mot Almtuna. Även här blev det förlust med 1-2.

I morgon ska jag ut och gå med köks Fia som uppvärmning innan min sjukgymnastik. (om jag tar en snabb promenad innan så slipper jag sitta på motionscykeln och värma upp)
Joel ska till Ballongen på dagen och direkt när han kommer hem därifrån ska vi till tandläkaren. Det blir första gången som Joel går dit. Spännande och se hur han reagerar…

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, är det någon som nallat på pepparkakshusets stomme, tro;)

Ett tips om du glömt kameran hemma, ta mobben till hjälp. Blir bättre bilder än vad man tror.

Nu är allt packat & klart. Drar tidigt imorn bitti. Ska bli så skönt!

Willners people skickar er en massa bra så hörs vi längre fram.
Julkraaaaaaaaaaamar i massor.
/Gitt

Anonym sa...

Men, det fina huset!!! Det kanske ville ätas upp innan det blev dammigt :)

Låter som om Gitt är på väg mot semester - ha det så härligt! Vi åker oxå snart, ska bli helt underbart med lite ljus och värme B)

Skönt med en morgonpromenad, hoppas ni får lite blå himmel.

Ses & Hörs!

Stora Kramen /Maria Ö

Anonym sa...

Hej Bettan!
Det var så kul att träffa dig, Joel och Isak i fredag. Vilken kille Isak är! Han erbjöd sig att hjälpa till med maten och insisterade på att få göra det när jag sa att det inte behövdes. Thomas lyckades få Joel att skrika Hammarby i stället för AIK, vilket gjord Thomas glad.Tack för kärlekspesenten! Saknade Jörgen och Adam, men träffade Jörgen på Body Joy nu i kväll (måndag 8/12).
Kram från Tina