söndag 25 december 2011

Julafton hos svärföräldrarna

Här är Joels änglar han fått ovanför sin säng.

Vi hade en lugn julafton hos mina svärföräldrar. Mina föräldrar var också där.
Lite glögg till att börja med och sedan julbord innan det var dags för Kalle Anka. Efter Kalle var det julklappar som hägrade, särskilt för Joel.
Som tur hade tomten redan varit där med alla klappar och lagt dem under granen innan vi kom...
Joel fick ett "sängbord" som han kan ha på golvet när han sitter i "långsittande" för att stretcha baksida på låren. (Han sitter då i en speciell stol. På bilden är det provisoriskt med en kudde) Som tur är bordet vitt så man kan leka att det är en hockeyrink. Han fick även en mjuk puck och massa smurfar som fick vara hockeyspelare.

Mina föräldrar hade också tagit med ett gammalt fotoalbum där det var massa bilder på min pappa. Det var riktigt roligt att se då Adam faktiskt liknar min pappa då han var ung och smärt.En enda bild blev det på mig under hela dagen, och det var mamma som tog min kamera för att knäppa en bild.
Jag har glasögon på mig vilket jag kommer att få börja använda mera. Mina ögonfransar är lätträknade och det känns bra att ha lite "skydd" för ögonen.

Idag Juldagen har jag, Jörgen och Joel i elrullen varit ute på promenad med Maria och Robin i två timmar vilket var jätteskönt och välbehövligt. Det var en väldigt lugn promenad då jag är snorig och har slemhosta. Ingen feber eller ont i halsen tack och lov.

På eftermiddagen kom Jonas och Lisbeth förbi och fikade och sedan har det varit slapparkväll här hemma. Vi har kollat på Little Fockars del 1 hela familjen. (Jag fick alla 3 filmerna av min chef i julklapp. TACK Anders! Verkligen något som passade för hela familjen.)

I morgon åker Adam upp till Ö-vik för att spela MODO cup. Kommer hem till Nyårsafton igen. Vi övriga familjemedlemmar ska äta middag hos svärföräldrarna igen. Denna gång tillsammans med Jörgens bror och familj.

Ska försöka uppdatera bloggen med Kanarieresan i morgon!

Nu måste jag trycka i mig lite astmaspray och nässpray....

3 kommentarer:

Home is where the HEART is... sa...

Låter som en skön jul helg!

Kram

Sister Moonshine sa...

Du verkar ha haft en mysig jul med klappar och allt som hör till. Så du åker inte med upp till Ö-vik. Det hade varit kul att få morsa på dig IRL. En annan gång kanske. Jag får ta en titt på hockeykillarna istället.

Hoppas att din hosta ger med sig. Sånt kan man ju verkligen slippa. Usch usch.

Kram

/Åsa

Jag är Elisabeth sa...

Hej Åsa,
Det hade varit jättetrevligt att hälsa på dig också IRL men jag orkar faktiskt inte åka upp. Dels har jag sjukhusbesök hela dagen i morgon och sedan känner jag mig inte direkt kry. Har hostat så mycket så varenda muskel i kroppen värker. Känns som revbenen snart går av.
Du får hejja på min son som spelar back i Djurgården. Nummer 7!:)
KRAMEN
Elisabeth