söndag 27 november 2011

Blåsor i ögat!?!?!?

Vad är nu detta? Förutom att mina ögonfransar börjar bli väldigt tunna... BLÅSOR!?


Hela dagen har det svidit och kliat på ögonlocket och nu i kväll när jag skulle tvätta ansiktet så ser jag att jag har små vätskefyllda blåsor på insidan av ögonlocket??
Ska träffa hemsjukvården i morgon bitti. Hoppas de har något svar.
???
F-N. Alltid är det något.

Måste kontra med något kul.
Åsa kom över med två ljus som jag kan ha i utelyktorna... de är batteridrivna och med fjärrkontroll.
Joel tror han trollar......
I övrigt så har vi haft adventslunch hemma hos Jörgens föräldrar och ALLA barn var med. Oftast saknas Adam eller Isac på grund av deras aktiviteter men idag var alla med.


På kvällen var vi på middag hos Johan och Anna. Även här visade alla barn sig men i omgångar... Isac var med i början men åkte sedan till farmor och farfar och sov, och Adam kom senare då han hade träning.

Nu ska jag ta lite ögondroppar och hoppas på det bästa. God natt.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla berätta vad detta månde vara. Jag får också så där ibland med blåsor. Kram

Anonym sa...

Såna blåsor har jag haft många gånger. Brukar känna som att det skaver i ögat och sen "får jag syn på dem". Brukar försvinna efter något dygn. Är nästan säker på att det är helt ofarligt!Läser din blogg och du berör mig mycket. Att njuta av livet och vara i nuet....jag försöker så gott jag kan. Tack för att du hjälpt mig med det! Kram Åsa

Kajsa Bergman Fällén sa...

Äh fy vilket skit. Ibland tänker jag att de där små grejerna som händer hela tiden är det verkligt jobbiga med denna skitsjukdom. En går väl an, men det är ständigt nån konstig historia man dras med. Minst en åt gången. Grrrr.... Kram!

Sophie sa...

Det ser ut som en "vagel" och jag har fått såna själv ibland. Dom brukar som sagt ge med sig men otålig som jag är så brukar jag riva lite lätt på dom. Vågar dock inte rekommendera det för kanske borde man bara låta dom vara och läka ut av sig själv. Men störiga är dom.
Hoppas att du får bukt med dom snart!
Kram!

Bagettis blogg sa...

Hej! Känner igen såna där blåsor. Har också haft Men det är ju ingen höjdare. Kram på dig och fortsätt kämpa du starka kvinna

Birgitta

Frida sa...

Fina ljus, vart finns de att få tag i?
Härlig familj ni är. Kämpa på!

Anonym sa...

Känner igen dessa blåsor. Får dem av och till. Och de kliar! Men de försvinner. Brukar badda med lite kallt saltvatten.
Inga

Anonym sa...

Vad är de för något och hur blir man av med dom . Har precis likadana . Med vänlig hälsning

Unknown sa...

Fick du veta vad blåsorna berodde på? Har lika och ingen verkar veta vad det är.

Anonym sa...

Hej!
Nu hittade jag detta några år senare men bättre sent än aldrig. ”Blåsorna” är körtlar som blivit igentäppta. Det är ingenting farligt men kan få ögat att kännas torrt och irriterat. Dessa körtlar hjälper till att smörja ögat med fett. För att få bort ”blåsorna” ska man försiktigt massera ögonlocket med en varmt blötlagd handduk till exempel.