söndag 20 november 2011

JAG ÄR 38 ÅR NU! Ska jag greja bli 39?

Min födelsedag började med att jag åt frukost med Anna från samtalgruppen. Övriga deltagare åkte hem på fredagen.
Efter frukost skulle Anna åka hem också och jag blev själv kvar.

Jag drog på mig en reflexväst och promenerade iväg mot Fornby innan Siljansnäs. Trots att solen sken så känns det bra att ha en reflexväst på sig då jag var tvungen att promenera en hel del på stora vägen. Eller vad skriver man? Det är ingen stor väg direkt men i alla fall en asfalterad bilväg och faktiskt ganska trafikerad.

Tänk om jag kunde fotografera tystnaden...Jag tog flera pauser på vägen och bara njöt av tystnaden och naturen och fotograferade. 
Min svägerska undrade om jag gått fotokurs eller köpt en ny kamera men då kan jag avslöja att alla bilder är tagna med mobilen och den har endast 5 megapixlar:)

Tillbaka från Fornby så gick jag ner längs strankanten och hittade efter ett tag en stig att följa.Jag avslutade min promenad med att slå mig ner en stund mot "mitt träd".

Efter 3 timmar ute i naturen kring Siljan avnjöt jag sista lunchen på Masesgården och sedan var jag tvungen att packa ihop på rummet. Sista timmen innan tåget gick tillbaka till Stockholm så simmade jag några längder och satt även i den varma bubbelpoolen. Ljusen var tända och musiken i högtalarna spelade "inre harmoni".


Jag kan varmt rekommendera att åka till Masesgården om det så är på rehab eller privat och potatisvattnet smakar inte så illa som det låter:):)

Samtidigt som jag satt på tåget mot Stockholm så satt Jörgen på flygplanet till Alicante och vi var framme samtidigt.:)
Han till värmen och jag till ett ruggigt Stockholm.....

.... men som tur är så har jag underbara vänner som ger mig värme.
Maria hämtade mig på centralen och sedan köpte vi med oss mat hem till Hillevi och Claudia och hade en lugn tjejkväll och firade min födelsedag.
Efter maten så kom jag hem till mina två stora killar och vi var uppe till efter midnatt. Joel sov hos mormor.

Idag söndag skulle vi ha Provenceträff här hemma med alla åtta som var med till Provence men vi blev bara fem till middagsbordet tyvärr. Maria kom förbi en sväng och hann med lite mingel i alla fall:)
Pernilla är hemma från sjukhuset men kände inte att orken räckte till. Vi SAKNADE dig!!!
Och vår egen Papparazzi Gitt hade förhinder.Nedan fantastiska blommor från mitt jobb på födelsedagen och ett fint ljus från Jenny;

Nu ska det bli spännande att se vad maken kommer med för födelsedagspresent..... jag har letat i hela huset för jag trodde det skulle ligga något trevligt och vänta på mig när jag kom hem från Leksand, men icke....
Har vi varit tillsammans för länge eller?:) 
Det kom ett sms med ; "Grattis älskling på födelsedagen" igår så jag hoppas på en överraskning på tisdag när han kommer hem.... (undra om han läser detta blogginlägg??)12 kommentarer:

Åsa sa...

Grattis på födelsedagen! Med din kämparglöd och vilja tror och hoppas jag att du grejar många år framöver. Är så imponerad av dig.
Kram Åsa

Carola sa...

Grattis i efterskott.
Vilka härliga bilder du lagt ut.
Hoppas du får något fint av mannen på tisdag.
Kram från Carola

Silla sa...

Grattis på födelsedagen..
Klart du ska greja det, du som har sådan kämpar krafter grejar det..

Kram Silla

Anonym sa...

grattis på födelsedagen klart du grejar att bli 39 och många fler år .Var glad att du har förmågan att njuta och verkligen leva livet.kram lisa

Anonym sa...

Grattis Bettan. Kram Janna

Sister Moonshine sa...

Grattis på födelsedagen!

Ser att du hart en skön vecka på Masesgården. Hoppas du känner som jag, att du är starkare och laddad med energi. Det är så mysigt att läsa om dina vänner och din familj. Du är lyckligt lottad som har så mycket kärlek runt dig när du har det så svårt.

Må gott

Kram

/Åsa

Anonym sa...

Grattis...KLART att Du ska fira Din 39-årsdag..behåll nu mycket av lugnet från Masesgården i Dig...Tänd nu ETT ljus på Söndag och njut av Advent..Allt gott från Ulla (U:s mamma)

Anonym sa...

Grattis på 39-års dagen!!
Kram Ulrika

Anonym sa...

Grattis i efterskott (eller 364 dagar i förskott, go 39)!!
Skönt med någon som jagar år för en gångs skull :-) Brukar ju vara tvärt om.
Du är en fantastisk inspirationskälla och har gett mig nya ögon att se på livet. Förmodligen inte vad som är meningen med bloggen men det är svårt att inte imponeras av din ork och styrka. Om jag bara för en dag skulle orka med en halv dag i din vardag, med min friska kropp, skulle jag bli imponerad av mig själv. Fortsätt kämpa! Du är fantastisk.
Kram Lisa Staaf

Anonym sa...

GRATTIS till dig! Önskar dig många, många år till. Du har så fin familj och underbara vänner och det tillsammans med din härliga personlighet hjälper dig att kämpa och samtidigt njuta av guldkornen i tillvaron.
Kram Nina

ime sa...

Grattis! Önskar dej allt gott och att du får uppleva många födelsedagar till.
Kram

Angelina sa...

Hej Elisabeth. Jag har aldrig läst i din blogg innan, men just idag genom en medicin-skoluppgift så hittade jag hit och jag är verkligen helt ny i den medicinska världen men jag har under en långperiod velat återställa obalanser som jag känner i min egen kropp. Därför har jag läst mycket om raw-food och att kolhydrater ökar tumörtillväxter och att man genom en basisk diet kan få tumörer att krypa. Nu allra senast läste jag om makrobiotisk kost av en kvinna som sa sig ha två veckor kvar att leva men blev helt frisk av just denna kost. Jag hoppas att du inte känner att jag trampar dig på tårna med denna text, men jag undrar, när man drabbas av en sjukdom så som du gjort, vad får man för kostråd då? Är det någon som nämner dessa kostråd eller är det bara rakt på medicinering?

Varma hälsningar från Angelina, en blivande sjuksköterskestudent och ayurveda-fantast