söndag 11 september 2011

Det blev brons i TV-pucken

Det blev till slut ett brons i TV-pucken. Adam är nöjd och fick många fina kommentarer i TV. Killarna har haft jättekul ihop under den här tiden som de har tränat inför TV-pucken och särskilt nu under turneringen som varat i 5 dagar. Adam har flera gånger under kvällen sagt hur tråkigt det känns att allt är slut nu och att inte killarna får fortsätta spela ihop.
Här är grabbarna som tog hem bronset till Stockholm;

Vill man titta på matcherna nu i efterhand så ligger de på SVT play och sök på "tv-pucken". Där ligger på kvartsfinalen från i fredags, semifinalen från i lördags och bronsmatchen från idag.

Övriga familjen har också haft tid att umgås. Mina kusiner Annika och Jörgen kom upp med delar av sina familjer från Göteborg och vi var ute och åt tillsammans på restaurang på lördagkvällen efter vi kollat på hockeyn. Här lite bilder på Göteborgsgänget och när vi träffade Adam en kort stund för lite småprat.Far och son har allvarligt samtal ser det ut som;

Nu är det söndag kväll och jag är ensam hemma med alla barnen. Jörgen är kvar i Forshaga (Karlstad) och bor där hos Helene och Niklas. Han ska ringa bilfirman i morgon bitti och prata med dem att kolla bilen så snart som möjligt. Chryslern är vår handikappsanpassade bil så vi vill gärna att de reparerar den så snart som möjligt. Tills vidare finns i alla fall färdtjänst att tillgå också.

Tvättmaskin och torktumlare går för fullt. Isac och Joel sover. Jag bloggar lite och ska plocka i ordning för ”arbetsdagen” i morgon som börjar med provtagning på vårdcentralen klockan 9.

4 kommentarer:

Lena C sa...

Kul med bronset! Trist med bilen! Jag råkade ut för det i somras 30 grader varmt ett sjukt barn, en nytrimmad flåsande hund och bagaget fullt med tunga Ikeakartonger. Då startar inte bilen! Suck! Inklämd mellan bilar på parkeringen packar jag ur kartonger, laddar startkablar o väntar på att någon som står bredvid mig ska komma. Hon kommer och jag blir jättteglad! O va bra skulle jag kunna få sätta kablarna på ditt batteri och starta? NEJ ! Jag har inte tid! Det kommer säkert nån annan snart som kan hjälpa dig! Jag gapar fortfarande! Han på andra sidan kom senare o hjälpte mig det tog 30 sekunder!
Hoppas ni inte träffade henne!
Kram Lena

Berit sa...

Brons är ju jättebra. Förstår att sonen är nöjd och mor o far stolta!
Livet är en blandad sallad eller som Forest Gukmp sa, eller liknande "Livet är som en ask med choklad. Man vet aldrig vad nästa bit innehåller".
Hoppas det fixar sig med både det ena och det andra så att ni får lite lugn någon gång...
Kram!

Anonym sa...

Grattis till Adam och bronset! Förstår att det känns tomt nu. Gud vad mycket strul ni har med bilen och huset. Otroligt att ni drabbas om och om igen! Tänker på dig och skickar ett gäng varma kramar! Tina L

Anonym sa...

Roligt med bronset o trevligt att ni kom hit.Det var så kul att se hela släkten igen. Hoppas att det går bra nu i veckan så ni alla kan njuta av resan på lördag. Kram från Forshaga/ Heléne