torsdag 18 augusti 2011

Sviter av giftet

Vad gulliga ni är som nominerat mig till Årets Hjältemama 2011, även om jag inte känner mig som en hjälte idag. Det är fruktansvärt sådana här dagar när jag inte kan göra någonting för mina barn. Jag har legat i soffan och sovit i stort sett hela dagen och nu ikväll fick jag sova i Joels knä.
Gårdagen var ganska ok och jag körde Adam till stan och var och handlade och sedan kommer den här dagen. Dag två efter cellgiftsbehandlingen, som en j-la käftsmäll.

Maria kom förbi en sväng. På eftermiddagen tror jag det var. Har inte så mycket koll på när hon var här mer än att hon sprang med vatten några gånger och satt och klappade mig på huvudet. Jag var inte det roligaste sällskapet idag.
Farmor och farfar har varit här och hjälpt till med Joel. Jörgen har jobbat.

Jag skulle egentligen in till Amazona på gruppsamtal (kvinnor med spridd cancer) men det fanns inte något sätt jag kunde ta mig dit på. Försökte få sjukresor men det är bara till sjukhusinrättning, inte till samtalsterapi.
I morgon och på måndag är sjukresor bokat i alla fall. I morgon eftermiddag ska jag till Ersta på datortomografi av hals, bröst och buk och på måndag ska jag till SÖS på punktion av min tumör i halsen.

7 kommentarer:

Lena C sa...

Herregud! Vilket schema du har, och mitt i allt orkar du skriva här. Det finns ingen som förtjänar hjältemama titeln bättre än du!! Även en hjälte måste få vila nån da!
Hoppas att du mår bättre dag 3 o framåt, idag verkar ha varit en jobbig dag. Hälsa Maria från mig , vilken underbar vän hon är!
Kram Lena

Anonym sa...

Hej Elisabeth!

Prata med SAH om att ansöka om färdtjänst. Det är kuratorn på SAH som fixar det. Johan hade det under hela sin sjukdomstid. Han tog färdtjänst till fotbollsmatcher osv.

Kram Nina

Anonym sa...

Herregud vad orättvist livet är men det är du ju fullt medveten om förstår jag. Hoppas att du mår bättre idag. Har följt din blogg ett tag men aldrig skrivit. Jag håller med om att du verkligen är en hjältemamma. Vila och samla krafter och ta hand om dig på bästa sätt. Stora varma kramar från Aneth

Anonym sa...

Du finns alltid!!!

//Camilla

Mrs Finland sa...

Jag har bil och kan köra dig. Är hemma ännu 2 veckor, så ring mig darling så agerar jag privat chaufför med det lilla extra... lots of energy to share.

Puss på dig gullet
Miléne

Annika sa...

Hur orkar du? Jag förstår inget!

Mamma 40+ sa...

Åh, jag kan inte släppa bilden av att Joel sitter i soffan med mammas huvud i knä när hon sover. Så väl som han vill pyssla om mamma. Tänker nog inte så mycket som vi vuxna kanske tror. Mer att mamma behöver mig just nu. åh, va jag önskar att jag kunde ta lite av din smärta och trötthet. Massor med kramar Laila