lördag 13 augusti 2011

Tjejhelg o röntgen

Ett dygn på Skepparholmen med 12 andra tjejer var precis vad jag behövde efter två riktigt hektiska veckor. Dessa veckor hade jag hellre jobbat 8-17 varje dag istället för att vara sjukskriven. Det har varit många instansbesök samt kört barn då de fortfarande har sommarlov. I torsdag var jag på Datortomografi av hjärnan på Sabbatsberg så nu är jag ett nerv vrak fram till tisdag när jag ska få svar.

Att vara på SPA och koppla av verkligen har varit SÅ skönt. Vi har promenerat, badat, tagit behandlingar och ätit got mat. Det var jag som drog ihop alla tjejer och fixade ett bra deal för dygnet och som tack från tjejerna så hade de skramlat ihop och betalade mina kostnader för dygnet. Så snällt, och det känns i hjärtat att de uppskattar det jag fixar. TACK ALLA ni som var med på Skepparholmen och tack personalen på Skepparholmen för bra mat och service.

Då Patrice från Sandviken var här över helgen så fortsatte vi i Girlpower anda. Patrice, Camilla och jag åkte hem och åt hos oss sedan blev vi utbjudna på sjön av Susanne med familj. Vi tog en båttur till Strömma och fikade. På vägen pekade vi ut vart kändisar bodde och lite geografi om Värmdölandet.


På lördagkvällen köpte vi hem lite thaimat till Camillas lägenhet i Solna. Camilla fixade lite äppelpaj och sedan låg vi i soffan och kollade på film och åt godis, jag, Patrice och Camilla.
Jörgen på 40års fest i Hemmesta med betydligt högre tempo än hos Camilla.:)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen, Ni verkar haft en toppendag i fredags, synd att jag inte kunde vara med...Håller tummarna att det går bra på tisdag
Kramiz Jenny

Anonym sa...

Tjejmys på hög nivå. Härligt att det fick fortsätta för din del. Så roligt att få träffa personer som jag tycker att jag känner redan på något underligt sätt, du skapar en stämning och sammanhållning som är unik. Helt otroligt att så många starka personligheter bara blir så rätt tillsammans och jag är så tacksam att jag får vara en del.

Tack alla!

Nu finns det bara ett fokus, rätt väg med bästa förutsättningar.

All kärlek!
/Maria

Berit sa...

Så mysigt ni tycks ha haft det! Glad för din skull. :)
Hoppas innerligt på ett bra besked för dej!

Kram!

Stevens mamma sa...

Hej vännen. Vill tacka för en otroligt trevlig helg med dig och dina fina vänner! Jag och Camilla pratade om vilka otroliga vänner du har vid din sida. Kom att tänka på ett citat (med lite omskrivning)som jag vill dela med mig: " När man blir riktigt drabbad ger vänskapen ett rus så man blir ung och vacker å världen skön och ljus. När vänskap går på djupet finns där nå´t mer man lär: i mötet med den andra får man veta vem man är. En vänskap som blir allvar men aldrig tynger ner. Ett ändlöst ta emot ju mera som man ger. Ja vänskap är en gåva å inget som man tar men med tillit och respekt så stannar den kvar"

Varma kramar från oss

Lena C sa...

Vad mysigt det lät ! vilka härliga vänner!
Jag håller tummarna för dig! Hoppas vi ses snart! Imorgon börjar jobbet igen efter 6 v semester. Tog visst semester från träningen också. Ska ta tag i det igen snart!
Massa kramar Lena

Keedos Billiga Barnkläder sa...

Hej Elisabet kom över din blogg. Intressant och innehållsrikt. Hur mås det med det som du bär på? Är en pensionerad sjukhuspräst som jobbat på Stockholms Sjukhem så jag vet vad du lever med. Men så hjälper jag gratis olika nybildade företag att komma vidare i cyberrymden. En ny butik har öppnat i Hemmesta Billiga Barnkläder. Kanske jag får sätta en länk om detta här hos dig? Må väl Elisabet från Kurre. Hej på dej Jan jag kan se att barn och deras välbefinnande betyder mycket för dig! Vad bra barnen är vår framtid, hur skall annars vårt samhälle kunna bära allt det ansvar som behövs när du och jag blir gammal och krasslig.

Visste du att en ny butik med billiga barnkläder har öppnat i Hemmesta. Second Hand så man inte behöver betala sig sjuk på det mest nödvändiga våra barn behöver! Kolla denna sida tack! http://hemmesta-barn.blogspot.se/