lördag 6 augusti 2011

Idag är jag en STOLT MAMMA!!

Jag är alltid en stolt mamma men idag känns det lite extra.
Adam har hållt igång disiplinerat hela sommaren för att satsa stenhårt till TV pucken 2011. Första uttagningarna var i våras och nu har det varit uttagningar igår och idag. Han hade 3 bästa tiden på fystestet i morse av de 68 grabbarna som fajtats om en TVpucks plats i helgen och han har gjort bra ifrån sig på både träningar och matcher.
Allt detta sammantaget har lett till att han har kommit med i Stockholms första lag och han är även utsedd till assisterande lagkapten.
Det är kul när hårt arbete lönar sig och jag är så jätteglad för Adams skull. Jag är också jätteglad att jag får vara med och uppleva detta då jag aldrig kommer få se hur det går för mina barn i vuxenlivet. Kommer Adam fortsätta med hockeyn? Kommer han spela i elitserien? Landslaget? NHL? Det är något jag får lämna ovetandes.
Men att han har kommit med i TV pucken vet jag i alla fall!

Att komma med i TV pucks laget är en jättestor grej för en hockeykille och har varit Adams mål de senaste året. Inte bara för att få spela TV pucken utan för att det är en bra merit att ha med sig till nästa år när han ska söka in till hockeygymnasium.

Tänk att denna lilla kille från Värmdö Hockey har kämpat sig till en plats bland Stockholms hockeyelit. (på bilden 13 år gammal);

ADAM, älskar dig!
Puss,
MAMMA

19 kommentarer:

Jenny Södergren sa...

Du ska vara extra stolt!! Så grymt roligt! Grattis till Adam!
Å stora starka kramar till dig Bettan!

Jenny S (Mange hälsar grymt jobbat Adam)

Anonym sa...

Jag är en läsare av din blogg, och måste kommentera nu sååå roligt med Adam, jättegrattis till honom,önskar en i Hägersten.

Berit sa...

Adam packar sin ryggsäck för att klara sig i livet. De som bistår honom är nog många men framförallt två uppmuntrande och hängivna föräldrar. På det sättet har era pojkar en fantastisk tur men också en massa inneboende egen kraft tycks det. Lagsport kan ju vara en bra möjlighet till utveckling på många plan, inte bara det som har med själva idrotten att göra. Adam börjar redan "pimpa" sitt cv på bästa sätt! Det kommer han att ha stor nytta av i livet vad han än väljer att göra! Grattis till fantastiska pojkar! Och pojkar, grattis till fina föräldrar!! :)

Elisabeth sa...

Åh så roligt. Du ska se att din nyfikenhet på Adams fortsatta framgångar kommer att ge dig kämparglöd som kan försätta berg. Roligt för hela familjen och för oss bloggföljare också. Hälsningar Elisabeth

Anonym sa...

Åh, vad kul Elisabeth!
Hälsa Adam från alla oss här i Väsby.

Kram Eva K

Anonym sa...

Duktig kille, stort grattis:)
Sen Elisabeth så vet vi inget om framtiden.
Du kan leva länge till!
Uppleva dina barn till vuxen ålder.
Har du fått med dig 75 år när du föddes, så blir du det oavsett din trista sjukdom;( det är min övertygelse.
Kramkram

Anonym sa...

Jätte kul att läsa om Adam, jag förstår att ni är stolta föräldrar! Många kramar från Tina och Thomas. PS, jag tar egen bil på fredag!

Anonym sa...

Ett stort GRATTIS till Adam!! (och till dig och Jörgen)

När spelas TV Pucken?

Många kramar till hela familjen!
Och massa styrka till dig Bettan!!!

Nina Lönnberg

Anonym sa...

Du ska vara SUPERSTOLT Mamma, Min kära vän !!!

Och Adam, va du är duktig !! Vilken kille !!

Många kramar Åsa L & Co

Anonym sa...

Jätteroligt verkligen! Vilken bragd! Så starkt! Önskar honom allt GRATTIS och LYCKA TILL med detta!!! WOW! Hoppas ni har firat ordentligt!!!! Kram//Vera

Anonym sa...

Helt underbart!!! Jag är lika glad för din skull som för Adams skull! Grattis Adam!

Kram Sara och Hannas mamma Susanne

Nonna sa...

Jättegrattis - till er alla ni kämpar, Adam har kämpat och er vardag är inte vardagsmänniskors vardag men ni lyckas ändå!! Var stolt Elisabeth, över dig själv, din man, era fantastiska barn.
Ni utgör en sån styrka att ni kan försätta berg, och det kommer att hjälpa dig oxå i din sjukdomshistoria!Jag håller alla tummar för er måtte ni får bli gamla ihop!
Kram Nonna

Anonym sa...

Härligt jobbat Adam! Grattis från grannarna i nr 17! Lycka till och krossa dom andra lagen! :-)

Anonym sa...

STORT!
Jag rös ända in i själen när du berättade i telefon igår att Adam kommit med.
Är övertygad att hans bedrift förlänger din tid här på jorden. Du SKA vara med länge till. Så är det bara.

Bamsegrattiskramar till en stolt mamma till en grym son!
/Gitt

Anonym sa...

Ett försenat grattis till Joel på 5-årsdagen och ett ännu större grattis till Adam som kommit med till TV-pucken. Tycker att hela familjen ska ta åt sig den äran för jag vet att ni lagt/lägger mycket tid på att skjutsa och finnas till hands på matchen, läger och träningar. Hela familjen är duktiga och kämpar - då ger det tillslut resultat!!

Hoppas vi ses snart!

kram Fam Porle

Anonym sa...

Fantastiskt kul. Vilken otroligt duktig hockeykämpe ni har. Stort grattis från Mia & Bernt

Lisa sa...

Jätteroligt!!! Grattis till Er allihopa!

Helen sa...

Duktig kille!! Och duktiga alla ni som stöttar honom så att han är så duktig...följer er blogg med ömsom skratt o ömsom tårar över ert öde, men samtidigt över er ork till att få ihop allt till en sån fin familj...bamsekram till er alla från en skånsk bloggläsare, som beundrar er

Lena sa...

Stort Grattis till Adam! Vad roligt, välförtjänt! Du ska vara en mycket stolt mamma! :)