söndag 3 juli 2011

Dalarna

Vi har haft Steven, Patrice och Jofen här från Sandviken över helgen. Vädret har varit mulet och ganska ruggigt hela tiden och nu ikväll när de åkt hem så kom solen igen… Idag har vi varit och shoppat som sig bör när vädret är dåligt. Vi började i Insjön med Lager70 och diverse butiker runt omkring och sedan åkte vi till Lager157 i Sågmyra. Adam och Isac var kvar hemma med mormor och morfar i stugan vilket gjorde dagen lite billigare i alla fall.


Jag köpte ett par randiga Converseskor, mörkblå Pippitröja, en långärmad t shirt och 2 par tights. Jag får lite dödsångest när jag köper nya saker och kläder till mig själv men samtidigt en tillfredställelse då jag tycker det är kul att shoppa. Det finns alltid någon som kan ärva mina kläder i framtiden och jag kan ju inte sunka till mig totalt för att jag är sjuk!?

På kvällen grillade vi och det känns skönt att solen ville komma tillbaka efter 3 dagars frånvaro. Jag och mamma tog en kvällspromenad och jag blev genast påmind om hur underbar den svenska sommaren är:


Medans vi var ute och gick så cyklade Adam lite med Joel. Det är så härligt att se Adam 10 år äldre engagera sig i sin lillebror. Tidigare på kvällen satt de och spelade Bamsespel tillsammans och man märker hur uppskattat det är från Joels sida;


Joel och morfar hann med att klippa gräset också;

I övrigt så mår jag bra. Ska trappa ner ytterligare en kortison i morgon och kommer då vara nere på 6 tabletter per dag.

Hemma håller snickarna ställningarna hoppas jag en vecka till. Ytterpanelen på utbyggnaden bör vara klar nu och plattsättaren är klar med Joels badrum och golven i hall och förråd. Slipning och målning kommer att vara kvar till oss när vi kommer hem och pappa ska färdigställa elen.

När skolan börjar så är allt klart och min ELFA inredning som jag håller på att fila på nu kommer att vara på plats. Det kommer kännas så skönt och vara en sådan tillfredställelse. I love ELFA! Allt på sin plats och ordning och reda. Att komplettera alla ELFA hyllor med är genomskinliga plastbackar. Ni ska få se resultatet sedan och då hoppas jag att det kommer att överensstämma med min vision som jag ser framför mig just nu.

Även om inte livet blir en vacker saga kan det bli en skön historia.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!

Så skönt att höra att du mår bra och kan fortsätta trappa ner med kortisonet.

Ni verkar ha det underbart däruppe =D Fortsätt att njut av tillvaron! Stoppa in alla upplevelser, känslor och intryck i ett litet fack, så du kan plocka fram dom till hösten när det är mörkt och ruggigt.

Fick svar på min dt och det är fortfarande stabilt, känns skönt. Haft ont i revbenen och varit orolig, men fick veta att det är en gammal revbensfraktur som spökar...eh?! Hade ingen aning att jag brutit något revben...

Hoppas solen fortsätter lysa, fåglarna kvittra, humlorna surra och gäddorna slå i vassen där du befinner dig! Sommaren är bäst, eller hur?

Största varma kramen från Djurö till dig, Jörgen, barnen och resten av ligan!

Pernilla N

Anonym sa...

Låter som ni utnyttjar sommaren till max...och har en härlig familjesemester... Bilderna talar verkligen för det.

Glad att du hittade fina kläder. Jag hittar aldrig ngt när jag är på outlets... Typiskt!

Ha en underbar sommar oh gratta Jörgen så gott från oss.Kramen/Vera

Anonym sa...

Blir så glad av ditt inlägg! Underbara sommarbilder, återigen blir så glad:) Kram Annika

Anonym sa...

Du om någon kan verkligen njuta av nuet. Det är en konst! Riktigt fina sommarbilder! Skönt att solen och värmen är tillbaka. Det är ni värda!

Härligt få besked genom din blogg om hur Pernilla mår oxå!
Hej Pernilla. All styrka till dig med! Kram!!

Nu ska jag äta sea salt choklad! ;)

Saknar dig svårt mycket!
Kramar om....
/Gitt