onsdag 13 juli 2011

Nygift

Utsikt från hammocken på svärföräldrarnas altan vid Ljusnan;

Idag har vi lämnat Ljusdal och är tillbaka i Dalarna.
Vi har haft två härliga dygn hos svärföräldrarna. Deras stuga har utsikt över ljusnan och man sover så gott av ljudet från forsen som brusar. Vädret har varit växlande. Igår gick vi på Köpingen (Ljusdals centrum) och shoppat och idag har vi varit ute och promenerat och Joel har fått tittat på ett nyfött föl.

Igår var det Allsång på skansen och Joel ville dansa till varje låt;

Isac passade vi på att klippa i Ljusdal. Drop in 220kronor som hittat;

Själv så köpte jag mig nya vigselringar!! Min förlovningsring och vigselring har jag knackat ut två gånger redan så nu köpte jag nya. Förstår inte hur ringarna kan bli mindre? För visst måste det väl vara så? Inte kan väl fingrarna bli tjockare??
Jag är så nöjd med mina nya ringar. Min karl är inte lika ny men glänser på skallen lika mycket som mina nya ringar i alla fall... Han har liksom blivit lite tunnhårigare efter 18 år tillsammans med mig. Bättre det än gråhårig!?
Mina nya ringar. Vad tycks?;

Jag har mått bra hela tiden under min vistelse i Ljusdal. Hade lite sockerdricka i vänster ben när vi kom upp men det gick över dagen efter.
Ikväll har jag haft hemsjukvården här som har givit mig min hormonspruta Zoladex samt lagt om min Piccline och spolat den.
I morgon åker jag, Jörgen och Adam hem till Stockholm igen med stopp i Sandviken hos Patrice och även på IKEA i Valbo.
Jörgen ska hem och jobba på huset, Adam ska iväg på hockeyläger i Nyköping på söndag och jag har tandläkare, prover och cellgiftsbehandling i veckan som kommer.

Isac och Joel är kvar i Dalarna med mormor och morfar. Joel kommer bli jätteledsen när vi åker. Det gör ont i hjärtat redan nu när jag tänker på det men det känns tryggt att Isac stannar med honom i alla fall och sedan vet jag att han kommer ha de jättebra här under veckan. Han ska få klippa gräsmattan med morfar i morgon vilket är en höjdare att åka på åkergräsklipparen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vackra ringar :)

Anonym sa...

Wow vilka fina ringar!! Vad skönt att höra att du mår relativt bra nu i sommar tider. Här är det två dagar kvar till semestern och hektiskt. Som vanligt :-) och vi saknar dig så klart! Stor kram Malin

Jenny sa...

Fina ringar och fina bilder på dina söner. Det känns alltid när man måste lämna barnen och inte kan ta hand om dem själv. Men samtidigt vet man ju att de har det så bra där de är. Lycka till med cellgiftsbehandlingen! Kram Jenny

Anonym sa...

otroligt vackra ringar! mycket snyggt.

Maud sa...

Fantastiska ringar! =)

Anonym sa...

Önskar dig och familjen en bra sommar! Kul med nya, fina ringar. Hoppas så att du får må bra framöver, stor kram från Elisabeth S

Anonym sa...

Jättefina ringar - jag vill också ha nya känner jag nu! ;) Kram

Laila sa...

Åh, Elisabeth, du är bara sååå härlig!! Dina nya vigselringar är så vackra!! Tänkt om fler kunde tänka som du och njuta lite av vackra ting som gör en glad. Du är toppen!!!!
Kramar Laila

Anonym sa...

Jättefina ringar!

Jag är en av dina helt okända bloggläsare som "smygläser", känns ibland som att läsa någons dagbok eftersom vi inte känner varandra alls...men jag "tröstar" mig med att mina önskningar är så starka om att du ska få stanna kvar länge i livet, tillsammans med alla dina killar och främst tänker jag på den minsta prinsen...så måste det bara bli!
Många kramar S

Marie sa...

Håller med alla andra att dina ringar är jättefina!
Så kul att du blivit följare av min blogg! :) Liten fråga...jag har skickat mail till dej några gånger på den adress som är länkad till din blogg. Är den fortfarande i funktion så att säga?
Ikväll skickar jag nattikramen till dej!