måndag 4 juli 2011

Bröllopsdag 4 år

Idag har jag och Jörgen varit gifta i 4 år samt att Jörgen fyller 44. Vi tänkte att om vi gifter oss den 4 juli som också är Jörgens födelsedag så ska vi väl aldrig kunna glömma bort bröllopsdagen!?

För 4 år sedan var jag frisk och livet lekte. Vi hade fått oss en törn på våren 2007 när vi fick reda på att Joel hade en CP skada men sommaren 2007 minns jag som mycket positiv och vi såg ljust på framtiden trots Joels handikapp. Vi bestämda att efter ha varit tillsammans i 14 år och förlovade i 12,5 år, satt tre underbara barn till världen att det var dags att gifta oss.

Vi gifte oss borgerligt i Rättvik i all hemlighet. På kvällen skulle vi ha 40 års fest för Jörgen med släkten i ladan här i dalarna och då blev det en överraskning för allihop. I augusti samma år hade vi fest hemma för kompisarna.

14 månader efter vigseln fick jag återfall i min bröstcancer. LIVET BLEV SVART och jag trodde inte jag skulle få uppleva en bröllopsdag till men nu har jag fått uppleva 3 till!

Vi har varit i Mora idag och shoppat en soffa till vårt hus. Eller rättare sagt så har jag och mamma shoppat en soffa och pappa har fått betala. Det var inte en dag för sent. Vi har i alla år trängts i en två sitts soffa!!
Den här ser väl inbjudande ut? Jörgen har redan paxat platsen längst till höger. Någon som kunde gissat det?

Adam och Isac har varit på golfbanan hela dagen och Adam har tagit grönt kort. Isac är också nästan klar men ska komplettera med teoridelen i helgen. Jag har inte varit med men fick rapporten om att båda grabbarna gjort jättebra ifrån sig och var naturbegåvningar inom sporten. Kan de ha fått talangen efter mig?? Njä, tror det är Jörgens gener som besitter ett handikapp på 4.

Jag och Jörgen fixade maten ikväll med lax, ugnsrostad potatis, saffran och vitlökssås. Mormor sysselsatte Joel med Bamsespelet under tiden;

Här är en bild på stolt kille med ny tröja dagen till ära;

Nu är klockan 22 och vi ska fika med tårta innan det är läggdags. Tiderna blir lite förskjutna här uppe och solen skiner så länge men å andra sidan så sover vi till 10 på mornarna. Ja, även Joel.

På onsdag kommer hemsjukvården hit på förmiddagen för omläggning av min Piccline så då lär jag väl ställa klockan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

STORT GRATTIS TILL ER BÅDA TVÅ !!
Många grattiskramar från hela familjen Larsson !

Vilken snygg soffa, såå bra det blev.
Härliga bilder och härlig text,
du är BÄST !!

Många kramar Åsa

Jag är Elisabeth sa...

Tack Åsa för lotterna. 125 kr vinst som vi reinvesterar i 5 nya med kanske lite mer vinst.
Nattikramen från mig och Jörgen

Anonym sa...

Haha, TOPPEN...
Plötsligt händer det, håller mina tummar som alltid !

Ha en skön dag, hälsa familjen,

Kram
GammelÅsa

Anonym sa...

GRATTIS GRATTIS på din och Jörgens 4-års dag som gifta ! (även om ni varit tillsammans i evigheter..haha
Jag kan riktigt känna hur mysigt och avkopplande ni har det tillsammans hela familjen. Inte otippat att grabbarna är naturbegåvningar på golfbanan med det bollsinnet som båda besitter, och som med största sannolikhet kommer från sin far:-).
Soffan blev ju toppenfin, som klippt och skuren till ert fina hus... Kramar i mängder Jenny

Anonym sa...

Grattis på bröllopsdagen. Vi har också bröllopsdag 4 juli. Ännu en sak gemensamt,förutom 3 barn och tyvärr även återfall i denna vidriga sjukdom samma år, 2008. Jag följer din blogg sedan en tid och den ger mej hopp och inspiration till att man kan ha ett bra liv ändå. Jag önskar dej fortsatt trevlig sommar och hoppas du får många bra dagar med din familj.
Mvh Kristina

Anonym sa...

Stort GRATTIS på Er dag! och ett litet extra hurra till Jörgen :)

Skickar här massor av härligt varma kramar från ett soligt Barcelona, shopping, kultur och mat står på schemat, helt underbart!

Allt gott,
Robin & Maria