tisdag 29 mars 2011

Linda sämre

Linda är verklilgen jättedålig nu och det gör ont i hela mig att läsa Lars (Lindas man) inlägg. Han skriver att han kommer hålla hennes hand tills döden skiljer dem åt. Vackert och sorgligt.
Jag och Linda hade kontakt senast i fredags kväll. Vilken skitsjukdom vi drabbats av. Den kan verkligen vända snabbt och man kan omöjligt veta hur mycket tid man har kvar. Linda och Lars, jag tänker på er och barnen.

Här hemma hos oss är det lite halvt kaos. Jörgen kom hem igår från sjukhuset och ska i morgon åka till Spanien.
Igår hade vi hembesök från Joels sjukgymnast och arbetsterapeut på eftermiddagen och mormor och morfar kom och åt middag.

Min kontaktsjuksköterska har ringt nu på morgonen och nu har läkarna bestämt att jag kan få min skelettmedicin i Picclinen istället för att behöva gå upp varje morgon och ta en tablett på fastande mage. Jag ska få en infusion på torsdag och då passar de på att lägga om den och skölja den också. Två flugor i en smäll.
Ska även boka tider på vårdcentralen då Picclinen ska spolas en gång i veckan och läggas om samtidigt. Ena spolningen kan ske samtidigt som jag ska dit och få Zoladexsprutan.

Nu när snön börjar smälta undan så är det dags för oss att ta tag i bygget med bostadsanpassningen. Vi fick det ju godkänt i september men då fanns det inga snickare. Ett företag som lovade att de skulle ta jobbet nu i mars har hoppat av! De hinner inte!? Sedan har vi haft några andra snickare på gång men vi behöver någon som tar hela entreprenaden, från gjutning, snickerier, rörmokare etc.
Usch vad jag är less på hantverkare.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen, Jag följer också Lindas blogg och senaste veckan känns svår att ta till sig...

Jäkla skit att det skall vara så svårt att får tag i hantverkare !

Jag finns här för dig...

Bamsekram Jenny

Annika sa...

Åker din man till Spanien i tjänstens vägnar? Hoppas du orkar dra lasset själv! Du starka människa.
Hemskt med Linda, tror inte jag vill förstå att det snart är över:(
Trolla fr en pigg snickare nu!
Kram
Ika

Lola sa...

Följer också Lindas blogg....så sorgligt.....

Ta väl hand om dig! Du är STARK!

Anonym sa...

Läste just att Linda somnat in. Så hemskt...

Skickar dig en varm kram!
/Jeanette

Karin sa...

Hej!
Kolla med Lotta grays make Threst kanske?

Kram
Karin