måndag 3 januari 2011

Inlägg 300

Det här blir mitt 300e inlägg! Tänk vad mycket jag har svamlat ner här på bloggen.
Jag kriver ju inte varje dag utan bara när jag känner att jag har något att förmedla. Det mesta handlar om olika sjukhusbesök, röntgen, provtagningar och svar för antingen mig eller Joel.
Idag är inget undantag.

Idag har det varit Joels tur att röntgas och sedan även träffa läkaren.
Jag hade "bostödet" (min assistans) som kom hit klockan 11 för att hjälpa mig under dagen. Joel hade röntgen klockan 12 som gick förhållandevis bra. Grinar och är jätteledsen när han ska ligga ner på britsen och röntgas, men andra bilden skulle han stå mot väggen i sitt ståskal och det gick hur bra som helst.

Sedan gick vi till Lekterapin och lekte en stund innan vi åt pannkakor och glass i kafeterian på Astrid Lindgrens. Joel åt upp alla 3 som han serverades, jag lyckades få i mig 2. Usch, det var de äckligaste gummipannkakorna jag någonsin smakat!
Besöket hos läkaren gick i alla fall bra sedan och han tyckte att resultatet av hans operation var bättre än förväntat och att höftkulorna låg i rätt läge nu. (höll på att glida ur tidigare)

Mycket bättre än KS Gummipankakor var Sushin vi åt igår till förrätt;


Vi hade Thomas, Tina och Tove här på lite middag och spel. Förrätten hade de med sig ingredienser för och Jörgen fick delta i Thomas och Tinas Sushiskola. Jag tror han skötte sig riktigt bra för det blev jättegott.
Jag som inte äter sushi annars ute på restaurang gillar deras Sushi. jag tror det är för att de inte kör med rå fisk. Igår hade vi krabsticks, rökt lax, morot, gurka och avokado. Mums blev det.

Nya kallelser från Karolinska till mig kom idag. Den 12 januari är det dags för röntgen och inritning inför kommande strålning av ryggen/nacken som ska påbörjas den 18e. (måste ringa och kolla vilka kotor exakt det är som ska strålas, har faktiskt ingen koll längre.)
Jörgen ringde även Olmed och fick tid den 13 januari för justering av ståskal och ortoser för Joel.
Almanackan börjar bli riktigt full på väggen. (Jag har dock inte fixat någon vanlig fickkalender ännu, måste köpa en. I vanliga fall får jag ju från jobbet...)

1 kommentar:

Anonym sa...

Nästa gång vi äter ute ska du äta sushi. Så det så. Du kan ju beställa in med crabstick, avocado mm, precis det Tina bjöd dig på. Dessutom har vi, som bor i Midsommarkransen, stans godaste sushirestaurang, Svenska Sushi-köket som inte går av för hackor! Vi måste gå dit.
GOTT NYTT & GRATTIS till ditt 300:ade inlägg, fina Elisabeth samt all styrka jag kan ge dig via cyperspace inför din kommande röntgen och läkarbesök för Joel.
Kraming :o) Gitt